mandag den 12. november 2007

En lille rapport

og allerført stort tillykke til Fr. Koch, som i dag fylder næsten rundt. Du får dette maleri af mig.

Billedet er taget søndag morgen, hvor dagen stod på fødselsdag i Skælskør. På vejen skulle jeg hente brormand på Næstved Station, her sad jeg og ventede i et kvarterstid inden han dukkede op. Men det er nu et sjovt skue, bare sidde og slappe af, studere afskeder og ankomster, kys og kram og ham her, som åbentbart synes det var blevet for koldt til at gå.Og det selv om han støtter Enhedslisten ;o) Det var brormands kæreste, som havde fødselsdag og den blev fejret i moderens hjem, hvor der også var besøg af fødselsdagsbarnets bror og det er jo ikke en hr. hvemsomhelst, så jeg måtte lige have et billede af os to.Og så er der måske flere der tænker, har hun ikke altid den jakke på? Jo om efteråret bruger jeg den tit, for lige pludselig er det jo nok ikke så moderne med disse gulvtæppemøbelstofjakker - eller det har det måske ikke været længe. Den bliver brugt en sidste gang - i næste uge - hvor forældrene har guldbryllup.

Maden havde fødselsdagsbarnet stået for og det var bare så godt.

Martin (Valo-manden) efterlyser Søndags BT fra 1954 og frem til ca. 1960, gerne dem som havde lidt avisbladsagtig form. Hvis I har nogen liggende, så send endelig til mig, og jeg formidler dem videre.

Glemte lige at anden på Webergrillen i lørdags, blev rigtig, rigtig god. Jens synes måske, at det smagte (lugtede) for meget af grill, men hvad gør det?

Vi lader det komme an på en prøve mht. julemaden, og vi kan jo øve os nogle gange endnu.

Sidste billede viser indkøb fra Frankrig, for jeg kunne jo ikke komme hjem uden. Nu havde jeg læst så meget om de klemmer hos et cetera, at jeg nok havde fået skæld ud, hvis jeg ikke havde haft nogen med hjem. Så husbonden satte lige denne tørredims op her i weekenden, så vi har en lille lun tørreplads her til vinter.

10 kommentarer:

marianne sagde ...

Hvis du kan lide den søde jakke - så skal du da have den på ved en hver given lejlighed, basta!!! Sådan ahr jeg det. Har meget tøj og alligevel er der altid noget der er ugens, sæsonens bedste stykke klædedragt. Tænk at du fik lov at møde Martin. Jeg ahr slugt alle udsendelser omkring ham - jeg lever og bor jo med Mathias der jo også er autistisk og det er altså spændende og efterhånden så begynnder man selv som pårørende at udvikle disse tendenser..... Dejligt med en ordentlig tørreplads.... det kunne jeg godt bruge......

Sister Bonde sagde ...

Vi havde en god kemi - Martin og jeg - snakkede løs om alting. Det roste hans mor meget, synes det var dejligt at se.

et cetera sagde ...

Åh hvor var det dejligt det hele, at komme ind og læse her hos dig og hvor jeg trængte til det! Jeg tager det lige fra en ende af: din jakke er flot - og den klæder dig - og så er alt andet vel ærligt talt ligegyldigt! Det er typisk dig, at du snakkede godt med Martin - du kan snakke med alle - var der ikke noget med en dame som (fejl)modtog SMS'ere fra dig forleden ;-) - og hemmeligheden bag det er så simpel - du interesserer dig for andre - og det mærkes!?!
Helårsgrillning er nok en kunst som så meget andet - jeg forstår godt hvis Jens synes at det kommer til at smage af "sommer" - og det hører jo ikke lige årstiden til, men øvelse gør mester - siges det jo.
Din tørreplads er godkendt med kryds og slange - det er de helt rigtige klemmer, kan jeg se - og du har også en TubTrug i den rigtige farve til - det skal du nok blive glad for :-D
Tilsidst - jeg glemte noget ved sidste indlæg: det ser ud som om I har fundet den helt rigtige plads til vitrinen - og det ser også ud til at den er alt hvad du/I ledte efter? Den er simpelthen flot - og så tror jeg endda at det er lidt af et røverkøb!

Sister Bonde sagde ...

Tak for din fine kommentar et cetera, og godt du nød at læse med.
Til vitrine-beløbet skal der jo lige lægges hammerslagsgebyr og salær, så den kom pænt deropad. Men vi er glade og det er hovedsagen. Beløbet er indgået på kontoen som julegave fra mine forældre. Godt nok, at kunne vise, det har vi købt som julegave fra jer.
Han snakkede løs - ham Martin - og det gør han altså ikke til hvem som helst. Det var spændende og en stor oplevelse at møde ham, skønt menneske - også hans mor.
Er simpelthen så glad for den jakke, så håber den holder en sæson længere ;o)
Jeg skulle ha købt mange flere klemmer, men nu kan Fruen i Frankrig få lov, at medbringe nogle, engang.

Madame sagde ...

Dejlig billeder, Sister Bonde, og du ser brandgodt ud i den jakke. Det er en spændende idé at grille ude på denne årstid - det kunne jeg også tænke mig at prøve, hvis jeg kan få husbond til at tænde op. Og så er det sjovt, at du kender Martin, som jeg har mødt adskillige gange i embeds medfør.

Sister Bonde sagde ...

Små slag, små slag Madame, men tusind tak for de skønne ord. Tænkte nok du havde mødt Martin, godt nok et dejligt menneske.

kokken pipper sagde ...

Søde sister tusind tak for det dejlige billede. Nu skulle jeg altså helst ikke blive mere rund end jeg er allerede. Man spørger jo ikke om en dames alder, men som jeg har sagt til børnene idag: 5 tiere og 9 ettere. Så er det lissom sagt! Du får knus alligevel herfra - og den regering du har sammensat ser ret fornuftig ud vil jeg sige ......

Sister Bonde sagde ...

Jamen dog, jamen dog, troede det var i år du blev rundt - når pyt - så kommer vi alle sammen til næste år og fejrer dig.

kokken pipper sagde ...

Jeg glæder mig allerede :o))))

Sister Bonde sagde ...

Kan jeg godt forstå fr. koch.

Til et cetera - glemte at fortælle dig, at på tavlen står der "C'est la vie" og på håndsæbedimsen "Provence savon de Marseille". Jo, jo.