mandag den 19. november 2007

Nogen gange er

det nemt:

Måske for nemt, men jeg glæder mig til de springer ud. Andre gange er det meget, meget svært:

og alt for indviklet. Men hold ud derude, det hele løser sig. Tør hun spå det, nemlig, for når de her to i morgen kan fejre guldbryllup, så kan alt gå op i en højere enhed.Tillykke kære mor og far, og jeg nok huske frisørsaksen. Har lovet, at køre far på Frederikssund Sygehus, hvor hans ven ligger, og han - altså vennen - trænger til en klipning. Det klarer vi da lige, selvom det er dagen. Altid tid til alle.

17 kommentarer:

anjoe sagde ...

Kære sister bonde. På forskud et stort TILLYKKE med dine forældre i morgen - håber at alle fremmødte sørger for en superduper god dag; og at du lige tilmed "optræder" som frisør, ja det kan skun'te undre nogle af os flittige besøgende på din blog ;-)

nb. Kan dog egentlig ikke forstå, hvorfor du vil droppe din gamle jakke efter festivitas; den kan vel bruges af og til som afløser for en ny ;-?

Tak for din weekend-hilsen til mig, og jo jeg nød den absolut!

Sister Bonde sagde ...

Tak søde Anjoe - hvis jeg dropper den, så kender jeg en adresse, hvor den skal sendes til ;o)

et cetera sagde ...

Kæreste Sister - et stor og varm hilsen til dine forældre - det glæder og varmer helt ind om hjerterødderne at se to så glade for hinanden efter et langt liv sammen - og måtte det blive meget længere ... Flot at du lige klarer klipningen så farmand kan være præsentabel når han skal på visit :-)

Sister Bonde sagde ...

Søde et cetera - tak for din varme kommentar, men det er altså fars ven, som ligger på hospitalet, jeg skal ind og klippe. Sådan er der så meget, og man hjælper, hvor man kan ;o)

Deborah sagde ...

Ja stort tillykke med dine forældre! Helt bestemt en dag, der er værd at fejre!

et cetera sagde ...

Okay, nå, men så kan jeg sgu' da bare lære at læse indlægget ordentlig, kan jeg :-D

anjoe sagde ...

...og jeg, anjoe, må lige meddele, at min størrelse er flere numre større end din, sister bonde, men det ændrer altså intet ved, at jeg selv flittigt benytter jakker/frakker med 10-25 år på bagen, og det fordi jeg bare elsker dem ;-)

kokken pipper sagde ...

Et stort tillykke med dine forældre og med at du stadig har dem begge - og ovenikøbet i fuld vigør. Du er en heldig kartoffel;-) Ønsker dig en rigtig god festdag i morgen - med eller uden frisørsaks!

Sister Bonde sagde ...

Mange tusind tak Deborah.

Det er da det du kan et cetera - men jeg har rettet lidt til, så der ikke sker misforståelser ;o) Men det kan da godt være far også har brug for en klipning, så får han det.

Hvordan kan du vide noget om det - Anjoe?

Nemlig fr. koch, men de fik mig jo også da de var teenagere, så deeeeeeeeett.

Lene sagde ...

Tillykke med dine forældre, må I få en dejlig dag :-)

Madame sagde ...

Hjertelig tillykke med dine forældres store dag. Jeg siger som fru Koch, at du er heldig at have både din far og mor endnu. Og de ser endda særdeles friske ud!

NILLE sagde ...

Hvor er det dejligt at se!!!! Nyd dagen og et stort tillykke til forældrene... det er vist en uddøende race, dem der når at holde guldbryllup nu! Så det skal fejres rigtigt grundigt!!!

marianne sagde ...

Et stort tilykke med dine forældre - så mærkeligt at vores forældre har guldbryllup så tæt på hinanden..... Jeg håber at de får en god dag og hvor ser de søde og forelskede ud, dejligt

Donald sagde ...

Tillykke, hvor er det godt at du har overskud og tid til at gøre noget ved dagen.

billedmager sagde ...

Også fra mig skal der lyde et stort tillykke med dine forældre. Det er en stor idag.

kokken pipper sagde ...

Kære Sister håber dagen gik lige som I alle havde håbet på. En dag der er værd at fejre - ikke mange opnår at være gift i 50 år. Kram herfra

Sister Bonde sagde ...

Tak for søde ord og tanker. Mine forældre er kun 72 (mor) og 71, så de kan vel opnå at være i gift 25 år mere. Mon der er et ord for en 75 års bryllupsdag?