tirsdag den 25. december 2007

Dum, dummere

sidder Jens og ser, for 27.ende gang - mindst. Den hører åbentbart 1. juledag til, ren afslapning. Malene er i bad og derefter på vej hjem til sin elskede lejlighed, som ikke kan undvære hende længere. Sønnen er den eneste, som er fornuftig - er cyklet en tur.

Det blev en vidunderlig juleeftermiddag/aften. Min mor har altid ønsket at komme i kirke, men det er aldrig blevet til det, tiden var der ikke. Det var den i år. Sønnen havde sagt han ville, så jeg kørte dem derned sammen med en af kusinerne, valgte dog at blive, selvom jeg ikke er medlem, og nok tror mest på mig selv. Men det var hyggeligt med sangene og ungerne der spænede rundt og hyggede sig. Maden blev god - lige med undtagelse af muskosænderne. Det gør vi aldrig mere. Lægger sådan nogen på grill og bruger så utroligt lang tid på "ingenting". Næste år, må det atter blive nogle gode fede danske el. franske ænder. I morgen er det julefrokost i Hillerød, og vi glæder os. Mormors grønlangkål med hele osv. osv. hører sig til, når vi lige har "slået mave" i dag.

10 kommentarer:

Shabby in Town sagde ...

Det lyder som en dejlig juleaften. Skal Malene ikke til 2.juledag i Hillerød? Jeg overvejer også en tur ud i den friske luft....

Sister Bonde sagde ...

Det skal hun da, tager selv derop ;o)
Ud med dig do - i den "friske" luft i København.

Anemone sagde ...

Å hei kjære Sister og til lykke med romjulen.
Her har vi også hatt en vidunderlig feiring, og i dag er det kun latskapen som ror her i huset. Sofa, tv, blader og atter og atter god mat...

Snart så jeg føler for en sykkeltur selv, men her regnet det sent i går kveld, så veiene er helt såpeglatte. Ingen fra kommunen gidder vel ut med strøbilen i dag på 1. juledag... i morge i morgen men ikke i dag...skal jeg gå en tur...

Klem til deg. (og en liten en til Jens)

Sister Bonde sagde ...

"romjulen" Anemone - hva er det? Dejligt at du fik det bedre, og ikke skulle sidde alene i et lille rum ;o)
Klem til dig og dine Anemone

Madame sagde ...

Det lyder dejligt, bortset fra jeres ænder, og spændende at du også prøvede at være i kirke juleaftensdag. Jeg er heller ikke medlem, men oplevelsen er jo helt speciel. Vi gik en laaaaang tur i går efter al den lækre julemad.

Donald sagde ...

Hvor godt at det gik, med familie og det hele (incl. ænder).

Engang spurgte en bekendt præsten, om hun måtte komme ind selv om hun jo ikke var medlem af kirken, "Jo alle er velkomne" sagde præsten med stor overbevisning, "her lukkes ingen ude."
Det var rørende og nok til, at jeg overvejede at melde mig ind i folkekirken.

Rimkogeren sagde ...

Det viste sig at moskusanden
var en and,
Så derfor skal anden
næste år være en and!
Alternativ kan moskusanden
skiftes ud med en moskusokse!

Og så var der jægeren der vendte hjem fra fasanjagten uden en eneste fasan. Men han var da også bare ligeglad, for det var sovsen, der var det bedste!

Anemone sagde ...

Romjulen= tiden, dagene mellom jul og nyttår, kjære sister.

En klem skal du få i dag også. :-)

et cetera sagde ...

Lyder hyggeligt - det hele - undtagen de dumme ænder ;-) Romjuleknus fra et cetera (jeg har lige lært hvad det betyder jo!)

Sister Bonde sagde ...

Madame - hvor er I bare gode, jeg har ikke rørt mig endnu, måske i dag.

Donald - alle er altid velkommen, det ved jeg, men omvendt bliver jeg ikke.

Rimkoger - du er godt nok dygtig, og har ret, sovsen er god ;o)

Anemone - så lærte jeg det, aldrig hørt det før, må læse om det.

Et cetera - aldrig været ude for noget lign. med de tomme, dumme ænder. Men det sker ikke en anden gang.