mandag den 17. december 2007

En film

(nej passer ikke, der kom 2) kom med posten, en very special movie, havde jeg fået besked på - og læst mig til. Hvorfor jeg skulle ha den, var fordi min tvillingesister, ikke kunne/kan forstå, at jeg ikke havde set den. Derfor har hun ledt oppe og nede og måske fået god vejledning af Jens (ikke min - men operaJens) til at finde den.
Den ER godt nok smuk. Hvad mere er, det er jo blog-verdenen i "gamle" dage. Dengang, hvor vi skrev sammen, og der gik flere uger imellem vi hørte fra hinanden. Nu går der ikke timer, men minutter, og det er da lykken. Men vi havde en samhørighed med vores "pennevenner", og vi skrev om "når vi mødes", så skal vi godt nok osv. osv. Men skete det? Nogengange og andre ikke. Føler lidt det er det samme i dag. Nogen i blog-verdenen mødes og nyder det i fulde drag, verden/horisonten er blevet rigere. Men det skreve er fortsat så fint, vi kan "gemme" os bag smukke ord, ting som måske ikke skal frem, eller som vi ikke magter at få ud.

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Og jeg overså, at den var på vores filmkanal en måned, så nu håber jeg de bringer den snart igen.
Jeg kan huske, da jeg mødte min penneveninde første og eneste gang, det var sjovt. Vi var begge spejdere og mødtes på den store korpslejr.
Du har ret, jeg synes også det er lidt som pennevenner, det her bloggen, men jeg har det som dig, jeg skal passe på ikke at blive for afhængig af det ;-)

et cetera sagde ...

Præcis sådan tænkte jeg også, sister - da jeg genså den for kort tid siden - men det behøver jeg jo næsten ikke skrive ;-D

Sister Bonde sagde ...

Lene - du kan låne min (må hun det et cetera?) - så sender jeg den.
Endelig er der en udover mig selv, som siger jeg har ret ;o) Lidt lyv er det, for et cetera er også ved af finde ud af det.

Et cetera - nej det behøvede du næsten ikke, men skønt at du gjorde ;o)

Jens Drejer sagde ...

Hvor er det godt at du kunne lide filmen!
Jeg kan godt lide din parallel til blogverdenen. Der er så mange der har talt om, hvordan vi alle vil blive forfærdelig ensomme og isolerede på grund af computere og internet. Men jeg synes lige netop det er gået modsat.

et cetera sagde ...

Selfølgelig må Lene da det, sødeste - den film fortjener at blive set af så mange som muligt - har jeg ikke, ret, Jens? - og du har forøvrigt en god pointe - ensomme det er da det sidste man behøver at blive - ihvertfald i blogverdenen :-)

Sister Bonde sagde ...

Du har fuldstændig ret Jens - man føler sig så tæt på mennesker, som man overhovedet "ikke kender" - rigtigt.

et cetera, nu får vi se, om Lene ser det, og hvis, så får hun den sendt med det samme.