lørdag den 15. december 2007

Hvad er smukt

og hvad er ikke?

Det store tykke glas (20 cm. højt) købtes sidste år i Nordnorge, hvorefter datteren fortalte, at man kunne købe dem i Aldi, tror jeg det var. De 2 høje (25 cm.) købte jeg i går i Stege og jeg synes bare det er så smukke glas. Der er et meget flot lysspil i dem. Ummmmm - de gør mig glad. Hvad jeg skal bruge dem til - aner det ikke - kommer nok.

Dette ornament er kommet med posten fra USA. Malenes værtsfamilie (da hun var på High School) har sendt det med ordene: I thought you might enjoy the ornament for your tree.

Sidste år sendte de også årets ornament fra The White House, samt et fra den High School Malene gik på. Det ender med et juletræ fyldt med ornamenter fra USA - hmmmmm. Vi sendte en Georg Jensen juleuro, så det er nok min egen skyld. I mange, mange år, har jeg (hvis det kunne lade sig gøre) købt 1 stk. juletræspynt i de lande, der blev besøgt. Hvor jeg glæder mig til at skal pynte juletræ - snart - har ikke set alt pynten i 4 år.

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Det er fan'me uhyggeligt, du - vi har også altid købt et stk. julepynt med hjem fra rejser - når og hvor det har kunnet lade sig gøre. Jeg har selvfølgelig også de der glas - og synes rigtig, rigtig godt om dem. De amerikanske christmas ornaments har jeg så ikke - af gode grunde - men de er da, hm - specielle om ikke andet
;-)

Anemone sagde ...

De glassene var bare så fine og praktiske.

Du kan ha dem stående på kjøkkenet eller i stuen med papperkaker eller kjeks i.... og knytt et farberikt, rødt !! bånd rundt lokket. Da får de litt jul over seg også. En liten grankvist hadde også sikkert blitt lekkert.

Når jula er over kjære Sister kan du f.eks fylle i spagetti, makaroni, sukker, frokostblanding, havregryn. Hvis du flytter dem til badet, kan du ha bomull i, hårstrikk har du vel ikke bruk for, kondomer ? :-) Ja, mulighetene er mange.

Ornamenter med en slik fin histore, minner, er kjekt å hange på treet ja. koselig.

Sister Bonde sagde ...

Hvad er det for gode grunde et cetera? Fortæl, fortæl ;o) Nej det behøver du ikke.
Selføllerlig har du da taget julepynt med hjem og har de samme glas, klart. "Det fanme uhyggeligt, doo".

Tak for alle dine smukke og gode råd Anemone. De vil blive taget til efterretning. Der har allerede været småkager, i det store glas, bare ikke så længe.

anjoe sagde ...

Det er tanken, der tæller, og udvekslingsfamilien har helt sikkert købt gaverne til Jer med stor omtanke, men det ved I selvfølgelig ganske vel...

Skulle jeg vælge, ja så foretrækker jeg dine glasdåser ;-) Men bliver der pladsmangel på juletræet Jeres, så må nogle af kuglerne ned i dåserne!

et cetera sagde ...

De gode grunde: jeg kender ingen amerikanere ;-D

Sister Bonde sagde ...

Anjoe - ja det ved vi og det er en glæde at modtage dem. God ide med glaskugler i el. malene valnødder ;o)

Et cetera - det må vi gøre noget ved.

anjoe sagde ...

Halloo, Amerika, snart kommer sister bonde og et cetera på en søskendetur. Vær parat, ready, for nu skal der ske spøjse ting ;-)

Som en slags halvkusine ville jeg da egentlig godt med, kunne så få besøgt landet, hvor min ældste storebror har boet i mere end 36 år, men med mine blogindlæg vil jeg næppe nå længere end til første USA-lufthavn, førend jeg bures inde, og efter dages pinsler, sendes retur. Alt imens råhygger sisterne sig, og det OK, men hvad værre er, vil måske blive, at min brors langvarige statsborgerskab kommer i fare, så jeg vælger at blive på Midtlolland ;-D

Sister Bonde sagde ...

Jeg må have tænkt på datteren min, da jeg skrev sidste kommentar, for der skal da ikke stå malene, men Anjoe's Valnødder.
Tror også jeg bliver hjemme, har været der en del gange ;o)