fredag den 14. december 2007

Julefrokost

med de "gamle" kollegaer, var bare en skøn fornøjelse. Vi har det så ustyrlig morsomt sammen. Kan sige ALT til hinanden, selv noget, som måske gør ondt, at få ud, hvorefter der bliver skralgrinet. Det er da forløsende, bedre end de dyreste eksperter. Måske vi skulle starte en business op, hvor vi tager rundt til mennesker, som hænger, er triste og trænger til et godt grin. Tror vi kunne tjene styrtende.Har skrevet det før, men hvis du kommer til Stege, må du besøge David's og smage hans tapas. Den er fantastisk

Hjem til pakker og bunker af julekort, det er bare for dejligt. Bl.a. denne, som er kommet lang vejs fra, og hvor jeg glæder mig til at åbne. Står at det er den skønneste chokolade - ummmmm - tusind tak for gave og smukke ord, søde Nille. Det er simpelthen for meget.

Indlægget før dette, er det jo mine billeder som vises, fra sønnen og min tur til havnen, dette billede tog sønnen:Selvportræt med hjemmelavet maske.

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Nørj, hvor ser I hyggelige ud! Det ser ud som om min tvillingesister har haft en dejlig (og inderligt fortjent er det) dag! - og hende Nille er en skat, er hun!

NILLE sagde ...

Det var så lidt Sister ;-) Vores kort har krydset hinanden over Tyskland tror jeg! PS! Den må skam gerne åbnes før jul...

Anemone sagde ...

Trøstes min jeg ble litt skremt av det siste bildet der jeg. Leser visst nok alt for meget krim !!

Gleder meg at du har hatt sånn en fin tur sammen med dine venner/kolleger. Og legger merke til at du har fixèt håret :-)

Klem herfra på en fredag aften.

Sister Bonde sagde ...

Tak til dig - skønne tvillingesister - det var en tur, som der kan leves højt på længe.

Nille er en skat, og om den bliver åbnet, naaaajjjjjjj det tror jeg ikke, for så forsvinder den jo ;o)

Anemone - jeg er lidt ked af, at mine billeder fortsat ikke kan forstørres, for hans billede er faktisk ret smukt (og uhyggeligt), når du ser det i stor størrelse. Øv.
Tak for din opmærksomhed mht. håret, men det ser nu ud som det "plejer", er stokkonservativ på det område.

johanne sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud med julefrokost og gaver. Du har fortjent det, kære lille sister :-)
God weekend.

Shabby in Town sagde ...

Skønt ser det ud og en julefrokost er forhåbentlig tog sin tid - skønne kvinder du tilbragte dit selskab med. Den maske er der lige godt god til at skræmme naboen - eller hvad?

Madame sagde ...

Det lyder som alle tiders dejlige julefrokost i godt selvskab. Jeg var også til julefrokost i går - i et eceneri af Moulin Rouge. Det var heller ikke kedeligt med de dansende kvinder fra filmen på en storskærm ;-)
Masken er da lige noget at bruge over for din nabo, som Marianne foreslår ...

Sister Bonde sagde ...

Tak søde Johanne - det mener jeg jo ikke selv - men det er der ikke noget nyt i.

Dejlig lang tid Shabby - jeg skal foreslå sønnen, at lægge sig på lur. Mon ikke det kan give et hjertestop, og det må man ikke! ! !

Det var en lille hyggelig julefrokost Madame, og jeg er så glad for at "de gider". Flot show du har været til, heldige dig.