fredag den 14. december 2007

Sansetur IV

I dag skal damefrisøren ha' en lille visit (hun trænger - selv om et cetera påstår hun får besøg al for tit). Derefter lægebesøg, hvor beslutningen om at anmelde "det hele" som en arbejdsskade, er taget - derfor, og ikke mindst men måske allerbedst, julefrokost med "gamle" kollegaer. Glæder mig vildt.

I går blev sønnen hjemme fra job - uvist af hvilken grund - men han fik sin mor med ud på en skøn sansetur til "vores" havn. Evighedscampisterne bor fortsat i campingvogn, jo, jo. Her lidt stemningsbilleder fra turen, som I kan hygge jer med, når jeg sådan forlader min plads bag skærmen.

Venter på bedre tider - øhhhhh, hvem gør ikke det?
Camping forbudt, jo, jo - det er da klart - og telt må heller ikke stilles her. Det er forståeligt.Bare et motiv, men kan altså god lide farverne.Sønnen i midten, i gang med at stille kamera op, til den store fotooplevelse. Ibs dejlige hus, ligger fortsat ubeboet, efter at han er kommet på plejehjem. Ønsker virkelig der sker noget, for det er bare for synd, at huset går til. Stege belyst - det er altså bare så smukt - hmmmm, hmmm synes jeg ;o)Sønnen mener ikke man skal være ret stor, for at kunne udfylde den størrelse bådførerhus, jeg giver ham ret. God dag og weekend til alle, som kom forbi.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ser ud som om du får en god og spændende dag. Det må være rart at kunne gå på opdagelse sammen med sin søn i så smukke omgivelser.
Også god weekend herfra

Sister Bonde sagde ...

Tak Henry - og jeg nyder sønnen, så længe det varer. På et el. andet tidspunkt flytter han vel hjemmefra - tror du ikke ;o)

Anemone sagde ...

Takk for yuren, og det er MEG det vet du som hplder hus i den campingvognen :-)

... fordi "Det er deilig å være norsk i Danmark"...

Lykke til hos frisøren, fryser på ryggen jeg bare ved tanken. Min høysåte skal ikke til pers før neste år :-) jippi !!!

et cetera sagde ...

God sansetur - du/I har fanget stemning og farver SÅ smukt - men det er der jo ikke noget nyt i. God tur til frisør - det er der HELLER ikke noget nyt i :-D - god beslutning mht arbejdsskadeanmeldelse - og rigtig god julefrokost !

Valdemarsro.dk sagde ...

Skønne skønne billeder! Motiver, farver og det hele er fanget smukt!
Håber du får en rigtig god dag og god julefrokost!

(kunne i øvrigt rigtig godt lide din 1/2 års status, det var et skønt indlæg)

Lene sagde ...

Også en god weekend til dig.

Shabby in Town sagde ...

Sikke en skøn tur og så med sønnike - hvor heldig kan man være... Jeg går også tit til frisør - nogle glæder skal vi have her i livet

kokken pipper sagde ...

Tak for turen og god week-end til dig og dine herfra ....

Sister Bonde sagde ...

Tak for alle jeres gode ønsker og roser ang. billederne. Dejligt at læse.
Anemone - tror altså ikke du kan være der ;o)