torsdag den 13. december 2007

I dag er det

et ½ år siden, Sister Bonde startede. Det var en spæd start med mange begyndervanskeligheder og lige op til en lang sommerhusferie, hvor der IKKE er internetforbindelse. Men vi overlevede - bloggen og jeg - trods en enkelt lukning. Derfor skal der gøres status, på de forskellige indlæg, hvad er der sket, hvad har jeg lovet osv. osv. Du - kære læser - behøver ikke at læse det hele igennem, men hvis du sidder og tænker, hvad er der egentlig sket med det og det, så kan det være det kommer lidt længere nede. Hvis ikke, så skriv endelig.

I fødselsdagsgave ønskede jeg mig de lækreste gummistøvler - det gør jeg stadig - pengene fra mor og far, blev brugt til et par cityjoggingsko, som blev købt i Avignon.

Det går bedre på Jens arbejde, ham fyren, som havde trådt både søn og mand over tæerne, er blevet sat på plads. Det hjælper mange gange, at sige noget til hovedet af dem, højt. De er ikke vant til modstand og sætter deres medmennesker mere i respekt, når de får det. Mærkeligt folkefærd.

Trappen i entreen står fortsat og venter på sommer, så trinene kan blevet malet sorte. Jeg har virkelig, og her er det lige før det er gået over til det uacceptable, presset Jens til at få gjort noget ved væggene - inden jul. Han har fortsat 2 weekender, så der er håb.

Malene kom fint over den grimme oplevelse med hospitalsindlæggelse og HAR lært meget af det. Tager stor afstand til stoffer, drikker med måde (håber jeg) og husker at få noget mad indenbords. Vi købte jo en lejlighed til hende på Englandsvej, det har vi ikke fortrudt, det har bare været dyrere, end vi først havde troet. Vi var dumme. Desværre forsvandt vores lejer (der skal bo 2, for at det kan løbe rundt i sig selv), så november og december, kom der ikke nogen husleje ind. Heldigvis er en ny lejer på vej ind til den 1.ste januar, så ser vi lyst på det igen.

Revurdering af huset, gik ikke som forventet. Det var ikke steget så meget i værdi, at det kunne betale sig at låne penge. Vi venter. Men det går jo nok desværre den modsatte vej, grundet naboens beplantningsevne. Han fortsætter ufortrødent. Det gør jeg også mht. at kontakte div. indstanser. I denne uge, har jeg virkelig talt med mange, nogen giver håb, andre ikke. Men jeg giver ikke op.

Svampeturen var en skøn sansetur og en af tøserne lovede at komme forbi. Det gjorde hun aldrig, og jeg har intet hørt fra hende. Pyt med det. De indsamlede svampe blev aldrig brugt, turde simpelhen ikke, så svampesamler bliver jeg ikke.

Evighedscampisterne har jeg ikke holdt øje med siden brylluppet. Måske skulle turen, snart gå den vej, og lige se, om de er flyttet ind i huset. Der skulle være småfolk på vej her til januar, så mon ikke de er kommet indenbords.

Den 2. oktober var jeg til møde på jobcenteret, da jeg følte mig klar til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Det lød som om - på de 2 sagsbehandlere - at jeg skulle i gang med det samme, 3 timer om dagen til at starte med, og gerne på et af de lokale biblioteker. Jeg har intet hørt. Nu er det blevet en principsag, at tiden må gå sin gang, kontakten må komme fra dem. Det kan ikke være rigtigt, at undskyldningen fortsat er kommunesammelægningen, at det er derfor der ikke sker noget. Bare ærgerlig, når man nu selv gerne vil.

Lugtesansen og fortsat væk, men der er jo "kun" gået lidt over et ½ år, fra jeg opdagede det, så håbet lever fortsat.

Her til sidst - tak skæbne - det blev lidt langt, så findes der engle. I går kom Jens ind fra "skuret", der lå en pakke, gad vide, hvor længe den har ligget der? Hvor jeg glæder mig til at se begge film. Tusind tak.

15 kommentarer:

Lotten sagde ...

Det var dog en god ide med den update :-D
Jeg har jo ikke læst med hele året, og selvom jeg har læst "bagud", så var det rigtig fint lige at få bundet lidt sløjfer.

Og hvor er det dejligt, at der findes engle!!!

Sister Bonde sagde ...

Tak for rosen lotten - og det er nemlig skønt med de der engle.

Lene sagde ...

ha en god dag sister bonde, og tak for din opdatering.

et cetera sagde ...

Ih, hvor jeg n�d opsummering og "status quo" p� de vigtige emner - kanon id� du!
Dejligt at se, at filmene n�ede frem - "vi" kunne jo ikke have at min yndlingstvillingesister ikke har set �n af mine absolut yndlingsfilm (84 Charing Cross Road), vel ;-D

Sister Bonde sagde ...

I lige måde Lene og selv tak.

Godt at du nød det og jeg vil glæde mig til at se din ynglingsfilm. Først skal jeg lige på posthuset med juletræsfods-pakker ;o)

Jens Drejer sagde ...

Til lykke med jubilæet. Det var en rigtig god ide at lave en opdatering. Jeg har jo heller ikke fulgt med fra starten.

Du har fået "Charing Cross Road"! Fra et cetera! Rigtig, rigtig god fornøjelse. Nej, hvor jeg glæder mig til at høre hvad du synes om den - faktisk kan jeg næsten ikke vente. Håber at du snart skal se den! ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak kære Jens. Synes selv, at jeg har enormt meget lyst til at starte forfra på de blogge, som man følger med i hver dag. Men tiden er jo ikke til - eller også er den - men får bare den løftede pegefinger.

Skal nok fortælle - det bliver nok først i weekenden.

Jens Drejer sagde ...

Uanset hvornår det bliver så er jeg sikker på at der venter en god oplevelse.

shabby-marianne sagde ...

Dejligt at du fandt på at blogge - siden jeg mødte din blog og dig selv i virkeligheden har mit liv været beriget.
Du er en skøn kvinde med dybde og vidde - du har plads, men burde nogen gange give dig selv mere plads.
Da du for en tid stod af - da blev der så tomt - ikke fordi der ikke er andre gode bloggere, men du er så fadens god til at perpektivere.

Da Gudinden sisterB som meldte sin tlbagekomst - da var min hverdag igen fuldendt

Du er min gudinde Vesta (den hjemmelige arnes gudinde) - vidste du at det er Vesta som tilskynder kvinder til:
At være stille
til at sidde
at stirre
at tilberede herlige måltider
at bringe skønhed ind i dagligdagen
at leve gennem de seks sanser
at skabe en hellig, tryg og fredfyldt havn fjerne fra verdens vrimmel, for at beskytte alt hvad vi har kært.
Vesta er den gamle gudinde, der maner os til at fokusere vore kreative energier på det virkelige.

SisterB du er min Vesta og jeg takker dig så inderligt for din blog

Sister Bonde sagde ...

Du er for meget Shabby-Marianne - du VED jeg ikke kan tåle det ;o) Men tusind tak for flotte ord og kærlige tanker, min søde veninde.

anjoe sagde ...

-hø, hø, sister bonde. Jeg får lidt hosteritis, måske grundet røg eller shabby's kommentar nok nærmere... Vesta i Nakskov laver jo de flotteste vindmøller, høje a' pommern til, og disse skal for hver og en endnu højere pris placeres rundt om i friland, og tilmed måske klods op ad grisefarme m.v.

Ok, det var nok ikke shabby's mening med kommentar, vel? *LOL*

Dejligt skriveri, sister bonde, som altid :o]

shabby-marianne sagde ...

Altså at de andre "klodshanser" misbruger Vesta´s navn er jo ikke Gudindens skyld - de skulle skamme sig - skulle de

shabby-marianne sagde ...

Altså at de andre "klodshanser" misbruger Vesta´s navn er jo ikke Gudindens skyld - de skulle skamme sig - skulle de

billedmager sagde ...

Det er sjovt og noget af en mærke dag for dig tillykke med det. Du snakkede om jobcenter! Det var jeg på lige idag. Og det er godt nok tror jeg nok.
Jeg er glad for at besøge din blog og jeg synes om de emner du skriver om.

johanne sagde ...

God idé med lidt opdateringen, du får lige bundet en sløjfe.
Til lykke med jubilæet, dejligt du er her.