tirsdag den 4. december 2007

Inden man indtager

en helt ny by, for os begge, må man se pæn ud. Ind i en meget lille lyserød butik, for at få ordnet negle. Veninden har alle sine i behold og trængte "bare" til lidt manicure og håndmassage.

Mine negle, har et fortidslevn, som desværre er så forbandet svært, at komme af med. Nu kommer der en indrømmelse, nøjjjj, hvor er det svært at udgive. Så nu - ahhhhhhhhhh - bider negle.Lige pt. går det "kun" ud over tommel-neglene. Den skønne Thai-pige, skulle hekse nogle fine nye negle til mig, og DET gjorde hun. Håber nu, at de bliver siddende et godt stykke tid, for så er der måske en chance for, at jeg lader mine egne få lov, at vokse sig lange og flotte. Dum vane - ved det godt.

Klar til første dag, hvor vi bare gik og gik og gik og gik, i alt ca. 15 km. Det var fint vejr, da vi nærmede os Brandenbruger Tor, men blev mere og mere gråt og trist "under der linden". Efter at have gået 4 - 5 timer - uden af have fundet noget, som vi synes var spændende (en lille butik el. 2), kom vi ind i en meget stor skobutik, hvor jeg overhørte 2 ældre damer tale Dansk. Spurgte dem pænt, om hvor alt det spændende i Berlin var, (hvorfor Berlin er vidunderlig, folk tager derned den ene gang efter den anden), for vi kunne ikke finde det. Svaret var: I skal tage ind til Berlin.

Det svar har vi godt nok grinet meget af, for det endte med, de kære damer fortalte, at i Charlottenburg, hvor vi boede, var/er smørhullet. Vi gik hjem og gjorde os klar til næste dag.

12 kommentarer:

et cetera sagde ...

kære Sister - jeg har atid ønsket mig sådan et manicure-besøg, jeg har heller ikke negle, men det er fordi de er så tynde og skøre at de knækker hvis de e mere end få milimeter "over" fingerspidserne.
hvorfor har hun maske på - den lille manicuredame - dampe elle støv ;-)
Dejlige billeder fra Berlin, det er vanskeligt at forestille sig, at der ikke var noget særligt at kigge på :-D

Sister Bonde sagde ...

Var det så ikke et godt julegaveønske? Det er faktisk ret dejligt.
Masken er pga støv - sagde min kloge veninde - jeg spurgte nemlig også ;o)
Der kommer flere billeder osv. - men nu står julen for døren, så jeg må i gang.

Madame sagde ...

Sikke en god idé at prøve professionel manicure - det har jeg heller aldrig prøvet. Fik du fransk manicure? De der hvide spidser?
Din billeder er dejlige.

Sister Bonde sagde ...

Madame - rigtig skøn ide. Aner ikke om det var fransk, spansk, græsk, tysk el. thai, men det var godt. Mine nye tommel-negle er gel-opbyggede, så der er ikke hvide spidser. Tak for rosen ;o)

shabby-marianne sagde ...

Dejligt at i startede med noget godt for kroppen (og sjælen) inden i kastede jer ud i den store by (som jeg bare elsker). Og Berlin er en by hvor man for gået meget.....

anjoe sagde ...

Glæder mig til at læse dine kommende feriebeskrivelser, Sister Bonde, og tror, at selvom det er julen, der sig hastigt nærmer, så trækker du sgu' nok også nogle kaniner op af hatten :o)

Hvad angår dit neglebideritis, har jeg et forslag, nemlig: Da du nærmest elsker halvårlige besøg hos tandlæge, få da denne til at slibe "dine bide-tænder" skæve, for så er det slut med det problem!

Sister Bonde sagde ...

Kære Marianne, forstår ved grød ikke, at man kan elske den by. Måske vi skal retur, når der er lidt mere farver og varme. Håber det.

Anjoe - you are back - velkommen. Har ikke nogen kaniner i ærmet, men har fået et godt forslag til min tandlæge, du er godt nok kreativ.

Frk. Bibo sagde ...

Hehehehehehe... I fandt det nye hotte shoppested. Med sony-bygningen dér, ser jeg. ;-)

Sister Bonde sagde ...

Kæreste barn - det gjorde vi jo ikke - vi gik deroppe og synes alt var gråt og koldt. Min søn har lige fortalt, at han boede på dette torv, da han var til filmfestival. Ja, ja, ja, må nok afsted igen, men det skal være grønnere og varmere.

Jens Drejer sagde ...

Sister - Berlin er et af de få steder jeg også har været, og sjovt nok, så gik vi også en pokkers masse kilometer hver dag! Og bagefter tænkte jeg lige som dig: Jeg forstår ikke at der er nogen som ligefrem elsker den by.

Alligevel vil jeg gerne tilbage. De har jo tre operahuse!

Jeg glæder mig til at læse om flere af dine oplevelser.

Sister Bonde sagde ...

Brother Jens - dejligt at læse, så er vi enige ;o)
Det er jo ikke lige det de har - der er 4. Det sagde en af taxi-chaufførene i hvert fald, og så må det jo passe ;o)

Jens Drejer sagde ...

Har de også en lille kammeropera? Eller mener han måske den store koncertsal? Jeg skal naturligvis ikke påstå, at jeg er klogere end en taxi-chauffør fra Berlin! Men de har tre store, flotte operahuse. Jeg har været i de to og det var en meget mærkelig oplevelse.

De går meget op i at man er klædt pænt på. Til gengæld opfører de sig særdeles uhøfligt. Ingen skammer sig over at forstyrre forestillinen med tilråd og de fleste gik inden forestillingen var færdig, for at komme først ud af døren. Efter forestillingen stod sangerne og bukkede for 25 mennesker. Resten var gået!!! Og det var ovenikøbet til en premiere! Efter den oplevelse, var det sørme helt dejligt at komme hjem til vores egen opera igen!