tirsdag den 4. december 2007

Bringer en

efterlysning: Kan ikke finde julestemningen - hjælp - dusør gives.
Mon det er fordi jeg er træt efter en lang ferie? Tror det næppe. Er det fordi, alle juletingene ikke har været fremme i næsten 4 år? Tror det ikke. Er det fordi børnene er blevet store i mellem tiden? Hmmmm, måske.
Troede bestemt, at når ham her kom frem, så var den der: Julestemningen.Fundet i det mest rædselsfulde varehus i Los Angeles, han måtte bare med os hjem, kunne da ikke stå der helt alene. Han er højt elsket, for hele julemåneden er han proppet med juleguf. Måske han sender lidt gode vibrationer i løbet af det næste døgn, kan næsten ikke vente. Fik dog lige banket den her ned i dag. Eddermanme kreativitet så det forslår ;o)

13 kommentarer:

Lene sagde ...

Velkommen hjem kære sister bonde. Julestemningen har også været svær at finde her hos mig. Måske er det fordi vi skal til at finde en anden måde at jule på, nu hvor vore børn er flyttet hjemmefra, men mine er ikke flyttet endnu, så jeg ved ikke. Det hjælper lidt med nogle levende lys, og så hjemmebragte julekager ;-)

Sister Bonde sagde ...

Søde Lene - jeg har lige talt 19 tændte lys - og det er der stort set hver dag. Jens er tosset over osen og pengene, som bliver brugt derpå, det kan jeg ikke tage mig af ;o)
Tror det har lidt med at ungerne er væk i år, men lad os nu se, der er kommet lidt flere ting frem, siden jeg skrev indlægget. Der skal jo holdes jul her, så jeg må tage mig sammen.
Og tak for velkomsten.

Anemone sagde ...

DET var den vakreste adventsstaken, lyset JEG har sett i denne bloggverden !!! Og det mener jeg da også !!!

Som eierinnen, lang og slank :-)

Ser du har hatt en fin fin tur, og det er godt. Neglene ble også lange og slanke ser jeg :-) Hvordan skal det nå gå med julebakst og julevask ??? Skulle nesten sittet som selveste dronningen du nå, på stas..., bare ventet til den 24...

anjoe sagde ...

Rolig nu, sister bonde, der er pæn tid endnu, inden at julen er nær. Og skulle familiens trofaste snemand give problemer, ja da ved jeg faktisk til hvem, han kan sendes - og med fyld, ekstra bingo/lingo! Men lader den kommentar stå åben :o)

Sister Bonde sagde ...

Nei du Anemone - nu går du for vidt. Jeg rødmer og det passer ikke til en gammel kone.
Det er ikke mine negle du ser, men Thai-pigens, men det vidste du vist godt ;o)

Anjoe - han forlader ikke dette hus, så bliver der ballade. Vi elsker ham højt. Du må afsted til LA og finde en magen til. Men jeg skal huske dig.

maggie sagde ...

Ork, der er jo masser af tid. På med noget julemusik, så skal du se, hvor stemningen indfinder sig ;-)

Nina sagde ...

Kommer tid, kommer tid, kære Sister. Jeg tror, stemningen kommer stille og roligt i det tempo, der er passende, når der nu ikke længere er mindre børn i huset. Og så skal du jo også lige lande ovenpå rejsen, ikk´? Her på matriklen startede nedtællingen til 1. dec. i midten af oktober, og tro mig, det er ikke at foretrække, skulle jeg hilse og sige! :o)

kokken pipper sagde ...

Velkommen hjem sister - den der julestemning den kommer snigende som en tyv om natten - lige om et øjeblik så kan vi ikke være til for den - tror jeg nok ;-) Dejligt at have dig på banen igen! Kram herfra

Madame sagde ...

De er så fine begge dine ting - din sjove snemand med hat er da helt fantastisk at gemme slik i!

shabby-marianne sagde ...

Løsningen er at du og husbonden på lørdag tager til København - nærmere bestemt Kgs. Nytorv. Lige når mørket er faldet på. Og så lejer i et par skøjter og suser rundt i julestemningen i en times tid. Bagefter så tager i hen i Nyhavn og for et glas varmt gløgg........ sådan....

Lotten sagde ...

Kære Sister. Velkommen hjem!
Lyt til Shabby-Marianne, for det er lige til at komme i stemning af.
Hos os er der ikke noget julepynt oppe endnu - overhovedet!
Men der er MANGE steartinlys og der ligger adventsgavr fra skippers mor, så lige så stille sniger julen sig ind på os.
Der er stadig næsten tre uger til, så jeg tror, det lykkes :-)

Sister Bonde sagde ...

Hvor er I skønne alle sammen, tak for velkomst og gode råd. Knus

et cetera sagde ...

Hej, Sister, du skal jo lige finde dine ben igen i forhold til juleri med "nye toner" - jeg kan faktisk godt forstå dig - og man skal jo ikke partout hoppe rundt som en julelalleglad idiot - bare fordi vi nu har "overskredet" den 1. december! Du tager det bare stille og roligt, du - gør måske som Shabby foreslår - en hygge-udflugt for Jens og dig - og så lad komme det der nu kommer af stemning! Bortset fra det, så er jeg vild md din snemand - han er elskelig! Dit kalenderlys er fuldstændig perfekt, enkelt og stilrent - det kan godt være at du ikke rigtig synes at du har lavet det med "hjertet" - men det har ikke påvirket resultatet, skulle jeg hilse at sige!