fredag den 28. december 2007

Lidt let

oven på alt det fede og skønne. Kog lidt rødbeder, køles af og skæres i små fine tern. En melon i tern (alt kan bruges, dog ikke vandmelon ;o), frisk grøn salat (gerne babydit/dut og dat samt rucula), høvlet parmasan.

Læg salaten nederst, rødbedetern og melon ovenpå, skral el. høvlet parmasan. Salt og peber på samt olivenolie - gerne med citron - til sidst. Utroligt mættende og godt for mave og syn.

Dagen skal bruges på fjernelse af div. nisser, gider dem ikke længere. Måske jeg skal bruge julegaven fra mor og far til det? Har aldrig nogensinde fået så mange knive på én gang, det er altså bare skønt. Juletræet får lov til at stå til 1. nytårsdag - måske 2. Tror ikke jeg når det, den dag "som jeg plejer". Vi befinder os i Rørvig hos gode venner nytårsaften, hvor vi overnatter. Derefter kører vi nok rundt og generer div. af Jens familiemedlemmer, når vi nu alligevel er på de kanter.

6 kommentarer:

et cetera sagde ...

Sikken energi, kære sister - men jeg har det (lidt) på samme måde - nu skal der nyt til - og lukkes nye tider ind, Dejligt knivsæt iøvrigt - og dejlige nytårsplaner - bare du var på mine kanter og kørte rundt og generede mig lidt - skønt måske ikke liige 1. Nytårsdag - der plejer jeg at være lidt små-uselskabelig :-)

Sister Bonde sagde ...

Jeg generer ikke dig og dine før du ved nok ! ! ! ! ! Så det er da muligt det bliver en 1. nytårsdags ;o)
Meget, meget lækkert knivsæt, vild med det - og overrasket - havde jo fået skab. Der var også en frugtpresser, så mon ikke mor har tjent for meget i år? Tror jeg nok hun har.

Lene sagde ...

jeg trænger også til lidt sundt, men julepynten, den kommer ikke ned før d. 7.
Sikke en lækker gave, du har fået. Grise og patienter skal passes, så vi har altid nogle stille nytårsaftener,til gengæld har vi så ikke ondt i hovedet dagen derefter :-)

Madame sagde ...

Din lette ret lyder som lige det, man trænger til efter julens store måltider. Og dit knivsæt ser altså virkelig lækkert ud.

Sister Bonde sagde ...

Lene - prøv "salaten" - ligesom jeg glæder mig til at høre, om du nogensinde får lavet den der kartoffelsuppe. Hatten af for dig og din vagt nytårsaften - har været der - de tider er forbi.

Madame - den er bare så god og nem, og knivsættet skal jeg til at lære at kende. I dag skar jeg tomater, tak skæbne, det gik som smør.

Lene sagde ...

jeg skal nu ikke arbejde om aftenen, men om dagen d. 31 og 1.
Og sister bonde, min datter synes jeg er lang tid om at få prøvet nye ting ;-) så bare rolig, suppen skal nok blive lavet :-)