torsdag den 6. december 2007

Min tvillingesister

har jeg ikke mødt IRL og om det nogensinde sker, er ikke til at vide.

Vi er lige høje, vejer "næsten" det samme, tænker ens, er perfektionister til fingerspidserne, bliver skuffede hvis andre ikke gør det som vi synes er rigtigt (for det er det jo ;o), har en trofast mand gennem mange år, en af hvert køn"ne" børn med lige stor aldersforskel, taler sammen i telefonen i timevis som om vi har kendt hinanden hele livet, skriver lange mails til hinanden, taget samme store skidt (i år) til at få professionel hjælp, elsker at rejse, skriver stort set altid samtidigt (på minuttet) på hinandens blog, og jeg kunne blive ved. Vi har "kendt" hinanden i et lille ½ års tid, da hun var den, som kommenterede på mit allerførste indlæg.

Alle har (gætter jeg) hørt det med, at et el. andet sted i verden, har man en tvilling. Har du mødt din?

Til Madame - håber det er ok - at jeg lige snuppede din gode ide, med at afslutte med et spørgsmål.

15 kommentarer:

Anemone sagde ...

:-)
tror vel egentlig verden er ganske så takknemmelig for at det ikke finnes to av dette slaget gitt :-)

Ellers fikk jeg faktisk lyst til å oppleve Berlin. der har jeg aldri vært, men med ditt reisebrev i bloggen frister det faktisk.

Men det hvite juletre tror jeg jeg kan unnvære du. Nesten sånn "typisk amerikansk" spør du meg. Kan saktens blir litt for mye plast, glitter og stas også ja !!

NILLE sagde ...

Jeg håber da, at I mødes IRL en dag - jeg synes, at det er en dejlig, hjertevarmende, livsbekræftende historie! Især når man ser, når I simultan-kommenterer.... jeg mener nu stadig, at det må være på sin plads med en DNA-test!

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh skønne Anemone, det giver jeg dig ikke ret i, der burde være en verden fuld af Anemoner ;o) Tak for at jeg fik givet dig lyst til Berlin, det fortæller mig jo blot, at jeg kan skrive positivt, selvom jeg opfatter turen som negativ.

Nille - sødeste kvinde, kan nu huske at du har skrevet det før, vi må få det gjort. Min swester er chef på sådan en afd. så mon ikke hun lige kan klare det ;o)

et cetera sagde ...

Sødeste, du fik mig lige til at tude lidt - men det gjorde bestemt ingenting - det var virkelig dejlig læsning og en kæmpeopmuntring idag hvor jeg går og "slæber lidt med skuffen" - men det vidste du godt, er jeg RET sikker på :-)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig ;o)

johanne sagde ...

Nej, jeg har ikke mødt min endnu :-)
Men jeg er glad på Jeres vegne. Det er så fantastisk, når det sker.
Med fare for at gentage mig selv og andre....- hvor er dette blog-land dog berigende.
Til lykke til Jer to.

Sister Bonde sagde ...

Det har jeg heller ikke Johanne og ej heller min storesister ;o)
Det er nemlig lige det det er - berigende. Tak søde

Anonym sagde ...

Jeg har heller ikke mødt min tvilling, men mødt utroligt mange mennesker her i blog-land, som jeg i den grad er i "takt" med...og det er sgu´(bander ellers aldrig) bare så dejligt at opleve....mere af den slags tak

billedmager sagde ...

Tvilling - næh men jeg har oplevet at have villet ringet en op, der på samme tid har løftet røret for at komme i kontakt med mig. Jeg glad for at læse om din tur til Berlin. Det er bestemt et rejsemål jeg vil gennemføre.
Specialt er det interessant, da jeg har kørt forbi den, i slutningen af tresserne sammen med min forældre og søster på vej til Tjekoslovakiet. Her vil jeg anbefale Prag, som også har meget at byde på! Jeg sætter et billede derfra på blog.

Sister Bonde sagde ...

Anne - det er en gave ;o)

Billedmager - det har jeg også prøvet, mange gange, godt nok underligt. Jeg kigger over til dig - indimellem.

Madame sagde ...

Hvor er I heldige, Sister! Jeg har desværre aldrig fundet min tvilling, men jeg fik engang at vide, at der boede en ung pige i Lyngby, som så ud præcis som mig. Jeg fik desværre aldrig navnet på hende.

billedmager sagde ...

Jeg tror at man har rytme med henblik på, hvor tit man har brug for kontakt og den synkroniseres ubevidst.
Jeg har lagt det lovede billede fra Prag ud nu. Kirken er placeret inde i et palads.

Sister Bonde sagde ...

Madame - det var jo lige det jeg mente - man får ofte den besked, at en el. anden har set os et el. andet sted, hvor vi aldrig har været. Ja, vi er heldige ;o)

Anita - jeg har været ovre og kigge.

Nina sagde ...

I to er særskilt heldige, at I har fundet hinanden, og vi er alle heldig at vi har fundet hinanden i blogland - hvad det sådan hen ad vejen udvikler sig til for jeg og for os andre, det må tiden vise, men ubeskriveligt, det er det !

Sister Bonde sagde ...

Det er det det er Nina og yes vi er heldige. Tak for dine fine varme ord.