torsdag den 20. december 2007

Shabby dabbii duuu

her er den, står bare og venter på dig. Kan lige se den malet i shabby-farver, med smukke shabby-ting indenfor og lækkert betræk. Jens er forelsket i den - udover meget andet - men han får den ikke. Nægter simpelthen at have sådan et monstrum stående i haven, ved siden af alle hans både, brædder, tagrør, juletræsfødder, levn fra rekvisitforretningen, interimistiske skure osv. osv. Skulle jeg få mig en anden mand? Nu endte det vist et helt andet sted ;o)Til Madame - kan du huske dit indlæg om at lægge noget i jorden og så vente i spænding? Skrev til dig, at der var lagt div. i nogle krukker, hjemhentet forskellige steder i Europa (nissen har sat sin sutsko - pga. størrelsesforholdet). Nu er det på vej op, i denne kulde, livsbekræftende og spændende.Til Anemone - sådan - og nej en bagerdatter bager ikke selv, det lader hun faderen om. Om nogle dage vælter det ind med hjemmebag, det glæder familien sig til. Selvom farmand er ret skidtmas, bager han forsat kransekager til alle store begivenheder, sidst Malenes 18-års føsdag. Det er dejligt.
Til alle biblioteksfolkene - sådan kan det også se ud - her udstilling (billedet taget i går) fra det lokale bibliotek. Børneafdelingen er lige ved siden af. Jeg bøjer mig i støvet.

Til sidst, skal I se huset elskede nisse, som glæder sig hvert år til at komme frem. Nogen gange er han supertosset, over der går for lang tid i mellem og næsten hver gang er sket forandringer. Han bliver hurtig god - og fræk - igen.
Tror ikke der kommer mange flere indlæg før jul - vil ikke love noget - derfor

Glædelig Jul
til alle

19 kommentarer:

Shabby in Town sagde ...

Der er den... kan godt se det. Grunfarve smag lyserød dekorede med blomster over det hele - jeg ved lige hvordan den skulle se ud inde fra, men hvor skal den stå?? Jeg mener jeg kan vel ikke sætte den på Rådhuspladsen? På Christiania eller? Jeg drømmer, suk.... jeg syntes du skal revurderer husbondens julegave.....

http//deborah.dk sagde ...

Også rigtig Glædelig Jul til dig!

Anonym sagde ...

Også glædelig jul herfra....kunne campingvognen ikke stå hos naboerne, der alligevel har en sådan, så kunne Shabby-Marianne og familie jo prøve landlivet af der...og vi andre kunne måske leje os ind i ny og næ??? bare et forslag sådan bare ....:-)

Anemone sagde ...

Må innom deg vet du for å se hva som rører seg i ditt hode og rundt deg :-)

Ser du har fått kaker i dine glass, og det ble jo bare så fin fint !! Og bake, det trenger en slettes ikke gjøre selv, så lenge noe kan kjøpes er det greit nok synes nå jeg da. En rekker jo slettes ikke over alt :-( eller :-)

Skjønner Jens ønsker seg den campingvognen ja, men skjønner også deg som føler du har alt for mye stående rundt huset. For noen skulptur er den da slettes ikke :-)

billedmager sagde ...

Det ser spændende ud !

Shabby in Town sagde ...

Jo til Annes forslag..... please...

Nina sagde ...

Ejj, hvor er den sød. Jeg havde kik på en lignende i Hobro. Den var malet som en mariehøne, noget mindre, men lige passende til en slags alternativt legehus til ungerne i haven. Denne bringer minder frem om "Mariehønen", som jeg ikke nåede at købe, fordi jeg tænkte for længe over det!

Også en rigtig glædelig jul til dig og familien, hils endelig Malene, som jeg havde fornøjelsen af at hyggesnakke med via sms på et tidspunkt, hvor du var landflygtig!

Sister Bonde sagde ...

Shabby - du og Anne må selv finde ud af om I kan bo hos evighedscampisterne, de har den smukkeste havudsigt.
Og gaven til Jens er købt, og han får IKKE en campingvogn.

Anemone - du skjønner fuldstændig ret i alt ;o)

Nina - nogen af vores venner har en lille mariehøne, de kører land og rige rundt.
Malene læser din hilsen - tusind tak.

et cetera sagde ...

Uhm, dejligt indlæg - jeg véd også lige hvordan den campingvogn skal se ud - når den bliver Shabbys - og ikke Jens'!
Jeres bibliotek er da fremme i skoene!
Nissen er dejlig (- og ligner vist sin værtinde - af sind - ikke skind, forstås!)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig til både Shabby og bibliotek, et cetera.
Jeg havde nissen med, da jeg var i lægehuset, du skulle se ungerne, når han dukkede frem bag skranken. Det var simpelthen så morsomt. Han har jo sin egen stemme og frækhed og nej ingen sammenligning med værtinden ;o)

Madame sagde ...

Dejligt indlæg, Sister Bonde! I må også have en rigtig god jul, hvis du ikke er i blogland i julen.
Jeg er spændt på, hvad der kommer op af dine krukker.

Sister Bonde sagde ...

Tak Madame og rigtig meget i lige måde, jeg er også meget spændt.

Lene sagde ...

Glædelig jul til dig og dine også.

Sister Bonde sagde ...

Mange tak Lene og god fornøjelse med filmen ;o)

Lotten sagde ...

Også et stort ønske om en varm og glædelig jul til dig og dine!!!

Donald sagde ...

Ende et andet sted: Lige en kommentar, måske er det ikke så tosset med en mand, som ikke ser støvet i krogene eller hvor forfærdeligt det er med en tosset campingvogn - måske er der en eller anden trylleformular, som du kan bruge for at få ham til at smile, så han tror på, at han også har ret til pæne ting?

Sister Bonde sagde ...

Donald - har jeg forsøgt med ;o) Men omvendt, for mon ikke det er mig den trylleformular skal bruges på, så JEG ikke kan se alt det, som Jens synes ser smukt ud.

Ella sagde ...

Kære Sister og Jens - rigtig glædelig jul og et forsinket tak for den fine fod - vi må lige snakke sammen om afregning :-)

Sister Bonde sagde ...

I lige måde Ella - har sendt dig en mail.