onsdag den 30. januar 2008

Det kører derudaf

med strikningen. Først et par alt-for-små sokker, så en halsdisse, og nu et halstørklæde til sønnen. Ser det ikke bare hyggeligt ud?Det er efter hans egen opskrift, og det er da lige til at gå til, for sådan en nybegynder som mig ;o)Håber, at han når at få glæde af det her i "vinter". Nu venter jeg spændt på, hvad datteren skal have strikket, for det går altså stærkt det her.

12 kommentarer:

Lotten sagde ...

Jo, det ser faktisk rigtig hyggeligt ud!!!

kokken pipper sagde ...

Hold op hvor ser det godt ud. Hvorfor er det lige du ikke har brillerne på, når du nu har så mange - nåh de ligger jo lige der ;o) Dejlig skabelon du har at gå frem efter! Krammer .....

Sister Bonde sagde ...

Lotten - det gør det nemmerlig.

Fr. pipkok - bruger da ikke briller, når jeg strikker, det kører jo bare derudaf ;o). Ja han er dygtig til at tegne - ham sønnen :-D

Lene sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud, du bliver jo snart en speed strikker.

Den farserede peberfrugt, udkommer den snart som opskrift ? ;-)

conny sagde ...

En hyggelig hyggestue.
Sidste vinter (ja faktisk før jul 2006) købte jeg flot ind til et sjal i tyndt garn og tykke pinde og dyrt mønster i dårlig kopi, for nu skulle conny til at genoptage strikningen.
Til dato er jeg nået ca. 3 x mønsterrækker (og der er maks. 10 pinde i hvert mønster). Jeg kan knap nok huske, hvornår jeg sidst havde strikketøjet fremme. Øv, at jeg ikke har mere lyst alligevel.

Sister Bonde sagde ...

Lene - er udkommet i indlægget nedenunder.

Conny - kan du så komme igang. Jeg troede da heller aldrig, at jeg skulle strikke igen, men det synes Shabby-Marianne åbentbart.

Liselotte sagde ...

Jeg synes strikkeanvisningen er skøn og jeg kom til at smile, da jeg så den. Jeg er sikker på, at det er nemt at følge det diagram :-)

At genoptage strikkeriet lykkes for nogen. Andre opdager, at de ikke længere gider, men lysten må og skal være brændstoffet, for ellers er der jo så mange andre ting, man kan have det sjovt med.

Det er dejligt at læse, at du finder glæde ved at strikke igen og man kan jo indrette sig, så det gøres i et tempo og en sværhedsgrad, som stadig gør det til en sjov beskæftigelse :-)

Fortsat god fornøjelse :-)

Sister Bonde sagde ...

Liselotte - det er da supernemt, men han gav mig dog en forklaring også. Han har skrevet tallene over på garnnøglerne, så det er simpelthen ikke til at tage fejl af ;o)
Jeg har jo strikket "hele mit liv", men stoppede da ungerne kom dumpende ind af døren. Men nu er de jo på vej ud, og så er det på den igen med pindende.
Tak for det.

et cetera sagde ...

Det ser nemlig hammer-hyggeligt ud - mon jeg også skulle prøve - så står verden da ikke (ret meget) længer' ;-D

Sister Bonde sagde ...

Verden skal nu nok bestå, og jeg kender en supergod lærermester i Aalborg :-D Så et cetera - go for it.

Anonym sagde ...

Hvor er jeg glad for at læse - hvor er jeg glad.... malene kan jo altid se forbi min side, hvad jeg har strikket til datteren - eller hvad med en cherry til hende, den har vakt jubel på Milles gymnasium!

Sister Bonde sagde ...

Og det hele er din skyld - do. Dejligt. Jeg nævner det for Malene.