tirsdag den 29. januar 2008

Når drengene

bestiller sommermad i slutningen af januar, så skal de dælme ha det.

Jamen altså, hvad gir I, at bestille faserede tomater NU. Hvis det kommer til at smage godt og hvis I lyster, så kommer opskriften senere. Ikke nu, hvor jeg ikke ved om de kære mandfolk, bliver tilfredse. Har tænkt mig at servere brød og salat til - og måske et køligt glas hvidvin ;o) Nu triller de ind i indkørelsen, så hej, hej.

PS: De grønne peber er til sønnen og mig. Ikke mere mavepine her.

11 kommentarer:

Johanna sagde ...

Det ser virkelig lækkert ud. Håber de synes det smager fantatisk.

Da jeg var barn lavede min far somme tider farseret peberfrugt.. nøjs hvor smagte det bare godt. Til gengæld har jeg aldrig smagt farseret tomat. Måske man skulle prøve... :) God idé!

furiens sagde ...

Guffenamse!

Sister Bonde sagde ...

Johanna - drengene var meget tilfredse, og man kan slet ikke spise så mange, som man har lyst til - mætter rigtig godt. Go for it.

Nemlig Furiens.

NILLE sagde ...

Ja, lækkert ser det ud - men de tomater vil sende mig direkte kaput som peberfrugterne din Jens. Jeg tror ikke, at jeg har spist en frisk tomat i 25 år... har helt glemt smagen nærmest! Peberfrugterne til gengæld... dem nupper jeg gerne ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nille - vil du ha opskriften? Du skal ikke være ked af det med tomaterne, de smager ikke af noget mere. Jo, dem som man selv plukker i sit eget drivhus, de smager af noget ;o)

NILLE sagde ...

Jeg vil MEGET gerne have opskriften Sister! Det ser nemlig superlækkert ud - og er nemt at lave til singlemad også.... specielt i peberfrugt-udgaven!

Sister Bonde sagde ...

Nille - så må du i gang ;o)

Peberfrugter el. tomater
200g hakket kalv og flæsk
2 spsk finthakket løg
1 æg
1 spsk Maizena
2 spsk creme fraiche
2 tsk friskhakket basilikum
salt & peber
100 g reven mellemlageret ost
Skær et låg af det du nu har lyst til og udhul dem. Rør kødet til fars med løg, Maizena, cremefraiche, basilikum, salt, peber, halvdelen af osten i farsen. Stil tomaterne/peberfrugt i ovnfast fad. 30-35 min. 200 grader.

NILLE sagde ...

TUSIND TAK Sister! De bliver vist afprøvet i week-enden!

Sister Bonde sagde ...

Nille - glemte at skrive du skal drysse den anden ½-del af osten ovenpå, men det har dit kvikke hovede nok gættet ;o) Lidt hvidløg tror jeg egentlig også vil være godt. Hmmmmm, det må jeg prøve næste gang.

et cetera sagde ...

Uhm - jeg kan ikke tåle nogen af delene - men mine "drenge" elsker det - så jet printer ud til husbond! P.S. Blev helt i sommerhunør!

Sister Bonde sagde ...

Rigtig god fornøjelse til dine drenge (og pige ;o) et cetera