lørdag den 12. januar 2008

Er i dag

blevet beordret på tur - pga nedenstående indlæg. Simpelthen så tarveligt, når jeg har så TRAVLT, med at sidde her bag skærmen og hygge mig, med alle mine skønne blog-venner.
Efter en meget, meget smuk morgenhimmel,og mange, mange timers stillesiddende "arbejde", kørte Jens mig i havnen.så jeg kunne GÅ hjem. God ide, på sådan en smuk dag.Hvis man ser rigtig godt efter, kan en musemåge ses lige i midten, på jagt efter mus.Mors ønskehus. Tænk det havde jeg simpelthen intet i mod, at mor og far købte det, og flyttede tættere på. Desværre er det ikke til salg, mon det vel et spørgsmål om pris ;o)Vores dejlige evighedscampister er her endnu, men tror ikke at billedet er taget fra denne vinkel før, og så var himlen bare så smuk.

Anemone - jeg gjorde det - tak.

12 kommentarer:

Ella sagde ...

Gisp - kørte han dig i havnen? ;-)

Smukke billeder :-) her er der gråt og regnfuldt :-(

Sister Bonde sagde ...

Det var nemlig lige, hvad han gjorde Ella. Normalt går jeg frem og tilbage til havnen, men det synes han åbentbart var synd i dag ;o)
Tak for rosen, der har lige været en helt vidunderlig solnedgang, men nu må det være nok - vil datteren sige - for i dag med himler.

GundaM sagde ...

Takk for en flott tur i et flott område! Også jeg pleier bli kjørt for så å gå hjem...

Rørende historie her nedenfor om Margit og din kjære moster.
Leser kjærlighed mellom linjene....

En av de fineste bøker jeg har lest er fra en dansk forfatter,husker ikke navnet i farta men den het; Den lukkede bok.Synd,tror hun kun har skrevet denne ene boken. Den satte spor i meg på et el annet vis.

Klem;)

Frk. Bibo sagde ...

Jamen, det var da et fantastisk godt vejr, der har været hos dig idag. Her står den på regn regn regn... Det vender vel på et tidspunkt....

Sister Bonde sagde ...

Gundam - så hjertelig velkommen her til Danmark. Tror at Jette A. Kaarsbøl har meget vanskeligt, ved at skrive en ny bog, når man starter med sådan en bragende debut.

Dejligt jeg ikke er ene om at blive kørt ud og gå hjem. Klem i lige måde.

Sister Bonde sagde ...

Frk. bibo - er det så ikke skønt, at kunne flakse lidt rundt på bloggene og komme ud og gå en skøn tur i cyberspace? Det vender - gør det. Knus til dig.

NILLE sagde ...

Det var da godt, at han valgte så smukt et sted og ikke smed dig midt på motorvejen! Vi har også haft sol i dag efter regn og regn... men jeg havde altså glemt kameraet. Det skal jo ud og døbes snart.... må på tur imorgen! Men en landhimmel er jo smukkere ;-)

etceterablog sagde ...

Åh, dejlige billeder - her var der kun kig til himlen i en times tid :-(

Sister Bonde sagde ...

Nille - det er jo her vi bor, et meget smukt sted ;o) Der er meget langt til motor vejen. Glæder mig til at se dine billeder.

Nemlig et cetera - naturen er en voldsom gave.

Anemone sagde ...

Gud så vakkert det er.

Madame sagde ...

Skønne billeder, Sister. Jeg kører også indimellem med husbond til byen og går hjem - en dejlig tur på 1 time.

Sister Bonde sagde ...

Anemone - DET er der nemlig.

Tak Madame - hvor er du bare go' Så lang er min tur altså ikke, jo hvis jeg ikke bliver kørt den ene vej, og det "plejer" jeg altså ikke ;o)