lørdag den 12. januar 2008

Underlig lyd

er der begyndt at komme fra min badevægt - knirkelyd - det på trods af, at den pænt bliver støvet af inden, denne forfærdelige grænseover-skridende handling, træder i kraft, at bestige den. Måske er det fordi denne øvelse ikke sker så ofte. Vægten bliver simpelthen for lidt brugt - det er da det ;o) Har nemlig fundet en anden metode, som jeg mener er til at stole på. Når jeg om morgenen ligger fladt på ryggen i min seng, og mærker et lille "skihop" på mavens udformning, er der ingen grund til at stige op på firkanten. Hvis der derimod mærkes en lille hulning, er det bare af sted og ud og bestige bjerge. Vil gerne høre om andre har erfaring med denne lille nemme "hvor-meget-vejer-jeg-i-dag"-øvelse. Billedet er hentet fra nettet, det er IKKE min vægt.

12 kommentarer:

Anemone sagde ...

Hmmm.... tja. Vekten har nå ikke vært mitt største problem da... Men det skyldes nå at jeg spiser og spiser. Små hyppige måltider gjennom hele dagen faktiske. På den måten holdes forbrenningen på det maksimale, og vektoppgangen reduseres.

Jeg som driver endel med kost veiledning og livs stile endring blant pasienter ser at de fleste har påoblemer med å sopise fra morgenen av. De er motiverte og vil ikke "ødelegge" det med frokost, for da har de alerede sklidd utenfor bakken, om du skjønner hva jeg mener....

Uansett, min mor, som er 64, sluttet og røyke for 3 år siden. klager ustanselig over sin vekt og brede bak, trenge bukser et cetera... vel.... synes ikke noen kilo for mye gjør så mye jeg da. Det værste jeg ser en innsunkne, magre voksne kvinner som stadig er redd for disse kilo. De blir så fort skrukkete også, ser ikke friske ut faktisk.

Og hvis de atpåtil går mye i solarium og blir litt gul-brune, ja da ligner de rett og slett rosiner eller svisker spør du meg !!!

Nei, hyppige små måltider og noen sanseturer i uka tror jeg på !!

Fin lørdag ønskes deg.

Anemone sagde ...

Men mine knær vil alltid være "feite". som jeg sa til Et cetera en gang, det er derfor jeg skjelden går i korte skjørter :-(

et cetera sagde ...

Efter at jeg er kommet til at veje 94,5 kg ;-D - så går jeg heller ikke på vægten - men så længe jeg kan mærke mine hofteben og knoglerne i skuldrene - så går det vel ...Det er ihvertfald mit "kriterie" for hvornår den absolutte grænse er nået. Anemone har helt ret synes jeg - kvinder i vores alder må IKKE være afpillede, det er både grimt og rigtigt farligt mht afkalkning m.m.

Uffe sagde ...

Jeg synes, Anemone formulerer det så fint. Vi må bestemt ikke være tynde, det er slet ikke pænt. Det hander om at spise rimelig sundt, spise ofte, at få lidt motion, at have det sjovt og være rare ved hinanden ;-)
Sister, har du set, at der er blogtræk i København på lørdag? Sifka og Andrea arrangerer ...

Madame sagde ...

Hov, Sister, jeg var logget ind med en forkert konto - det var mig der lige skrev.

Sister Bonde sagde ...

Anemone - du skønne slanke, smækre Ance-jeans-kvinde, jeg sluger dine ord rådt, og vil forsøge at elske mine extra kilo.
Du har med garanti de smukkeste knæ i verden, du ser det bare ikke ;o)

Et cetera - du som af alle, ved hvordan jeg har det, da vi nu OGSÅ vejer det samme. Jeg må bare acceptere, at sådan er det og elske de der forbandede extra kilo, som Jens jo elsker.

Uffe - endelig en kommentar fra dig her hos mig, havde virkelig set frem til at det måtte ske ;o)
Nej Madame, det har jeg ikke set, må jeg finde ud af. Lyder spændende.
Spiser sundt og får da også gået mine ture - indimellem - nok ikke lige de der berømte 10.000 skridt ;o)

kokken pipper sagde ...

Nåh, nåh så tror vi på den - det ligner da ellers dine knæ eller :-)))) Krammer og god week-end til jer herfra!!

Anemone sagde ...

De knær skal en dag fotograferes, så får du da Danmarks høyeste og råeste GRIN!!!!!

Anemone sagde ...

Og du.... en ting til... som jeg nå gikk og tenkte på... og enn når disse magre inntørkede voksne "rosinene" atpåtil begynner å kle seg som om de er 20 år !!!

Br... gr... huff å min :-)

Se det for deg.

Sister Bonde sagde ...

Ha, ha, ha, ha, ha både til fr. pipkok og Anemone. I er bare for gode ;o)

etceterablog sagde ...

Hør, var det en hentydning til mine lårkorte nederdele, Anemone kom med dér ;-D

Sister Bonde sagde ...

Det tror jeg med 100%, at det IKKE var et cetera, så tager jeg meget fejl af den skønne Anemone.