fredag den 18. januar 2008

I går

skulle vi prøve noget nyt og spændende - rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk og lime - det var bare så lækkert. Retten er fundet på 2 gange om ugen, og nu skal du ikke tænke på, hvad det også kan betyde. Nixen, det er skønne fiskeretter, hvor man kan få tilsendt mail med opdatering, når nye fiskeretter dukker op. Prøv det. Efter vores smag, var der lige meget lime i æblevinaigretten. På billedet, har retten endnu ikke været i ovnen, altså ;o)

11 kommentarer:

et cetera sagde ...

Mums, for søren - sikke en "symfoni" - også i farverne - du er en knag til det dér!

Lene sagde ...

tak for linket, det ser rigtig lækkert ud

Sister Bonde sagde ...

Det ved jeg ikke om jeg er - et cetera - men nogen gange får jeg et meget underligt behov, for at prøve noget nyt. Nogen gange lykkedes det - andre ikke - men det er da sjovt så længe det står på ;o)

Selv tak Lene - så må du i gang igen - do.

Jette H sagde ...

Lækkert, lækkeret bortset fra muslingerne... snupper linket... to gange om ugen... spiser vi gerne fisk :)

Sister Bonde sagde ...

Jette - du må altså ikke undvære muslingerene - siger dig, at disse var superlækre.

anjoe sagde ...

Det glæder mig ovenud, at du nu et par måneder senere eller så har fået plads i din mail-indbakke til at modtage mit tidligere nævnte forslag :-) Rimkogeren og jeg har længe nydt godt af en pæn del opskrifter derfra...

Rigtig god weekend til dig og dine - ikke mindst husbond, der nu lige skal sørge for et par fridage omkring fødselsdagsgaven *LOL*

Sister Bonde sagde ...

Anjoe - lige her er jeg altså ikke med. Jeg har ikke noget i min mail-indbakke fra dig ang. denne hjemmeside - desværre - for så havde jeg da virkelig gået i gang noget før ;o)
I lige måde god weekend til jer to, og jeg er sikker på, at det er det første Jens gør på mandag, giver melding om 1 uge fri.

anjoe sagde ...

Må ha' udtrykt mig galt, sister bonde, for DU fortalte mig snart long time ago, at du ikke havde mere plads i din mailboks til sådan noget som mit forslag, og det var netop til dig, de 2 om ugen ;-)

Nu har du fået plads, og det er skis'me godt -

Kærlige hilsener anjoe

anjoe sagde ...

Googlede på mit navn her over middag, og pludselig dukkede et par af dine tidligere kommentarer op, bl.a. om mit ovennævnte. Findes på din blog, indlæg "Morgenstemning" fra den 5.september 2007...

Valdemarsro.dk sagde ...

-det ser godt nok lækkert ud! Tak for linket :-)

Sister Bonde sagde ...

Fandt det Anjoe - flot detektivarbejder - undskyld ;o)

Nemlig Valdemarsro. Rigtig godt.