fredag den 18. januar 2008

Lille sviptur

til Stege i går, som bare var så smuk i pragtfuldt solskin.Skulle aflevere et føsdagskort i en postkasse med flag i, til en "gammel" kollega. Neeeeeejjjjj, det kunne jeg da godt have sendt med posten, men jeg skulle hente noget medicin til min øjenbetændelse på Stege apotek. I hendes gade, som ligner så mange smukke gader i små byer rundt omkring i Danmark, står der nogle frygtelige uhyrer.Her må I da give mig ret, skæmmer det ikke grusomt.Sikke farver og vinduer - det burde forbydes - nej, nu stopper jeg, lover jeg aldrig mere, nogensinde skrive om det. Basta.Med henvisning til Madames indlæg om gade/vej-navne, synes jeg lige hun skulle se dette. Her vil jeg gerne bo engang ;o)På torvet er der pt. denne udstilling, her kan man tillade sig at sige: Det er en lorteudstilling ;o) Alle hundehøm-hømerne, havde små flag i toppen. Er det kunst - gu det så.Da jeg var færdig med alle gøremål og skulle vende citronen hjemad, synes jeg I skal se Danmarks smukkest beliggende P-plads. Den er kæmpestor og med den skønneste vand-udsigt. Mon det varer så længe, inden der bliver bygget lejlighedstårne - også her?

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Nu deler jeg jo "bord og seng" og udveksler meninger med en planlægger - godt nok i "det åbne" land - men han (og jeg) kan ikke være mere enige. Det er ikke for sjov skyld, at der er restriktioner på dit og dit - omkring hvordan der må se ud i "by-rummet" - spørgsmålet ér så om de endda er restriktive nok - selv om Danmrk skulle være et foregangsland på dét område ...

Sister Bonde sagde ...

Tak et cetera - for din kommentar - troede da snart, at jeg skulle lukke igen. Når der er INGEN, som kommenterer længere - hulk, snøf, snøf, hulk.
Nej, det går nok.
Men det er da dejligt, at vide, jeg ikke er ene om min holdninger og synes mange ting, som vi omgiver os med, gør ondt og kommer til at gøre ondt.

billedmager sagde ...

Det håber jeg ikke! Jeg har været igennem Stege for et par år tilbage og jeg syens at det er meget smuk by. Jeg synes det er iorden at man fremhæver bygninger der ikke lige passer til de omkringliggende bygninger.
Det er en god ide.

Sister Bonde sagde ...

Fint billedmager, hvad er det lige der er en god ide?

Anonym sagde ...

Jeg har siddet længe og kigget på dine billeder. Hvor må det være dejligt at bo på Møn. Det ser simpelthen så fredeligt ud.

Jeg kan ikke lide lygtepælene i gaderne, men jeg har det fint med husenes farver. For nogle år siden overvejede man at bringe Højbro Plads tilbage som den så ud da alle husene blev bygget for et par hundrede år siden. Så var Højbro Plads blevet endnu mere farverig end husene på dine billeder. De farver var vist meget almindelige for et par hundrede år siden.

Sister Bonde sagde ...

Da vi valgte at købe hus hernede, overvejede vi meget, om det skulle være på Møn el. ej. Det blev ikke Møn, selvom der er så ufattelig smukt derovre. Men transporttiden til København osv. får lige lagt en ½ time oveni, og det gjorde udslaget.
Du har ret Jens mht. farverne, men lige dem på billedet er bare så skrigende i virkeligheden. Kan godt se, at det ikke ser sådan ud på billedet.
Tak for din fine kommentar.

billedmager sagde ...

Det er en god ide at gøre opmærksom på skævt placeret huse eller uheldigt valgte farver til huse.
Og jeg synes altså det er godt at du gør det!

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak for din støtte billedmager - det luner ;o)