lørdag den 5. januar 2008

Ind imellem

skal man gøre noget, som man egentlig ikke har mod på. Meget, meget længe har jeg observeret, at flere og flere ændrer på blogudseende, bare sådan. Modet har ikke været der, er nok i bund og grund alt for konservativ. Når tingene virker, er der jo ingen grund til at lave om. I dag kom modet med hjælp fra et cetera. Tusind tak.Ind imellem, skal man også gøre noget godt for en selv. Det gjorde jeg på min berømte non-bukse-indkøbstur. Købte denne kæmpe buket liljer, som jeg elsker, og de står bare så dejligt længe.

15 kommentarer:

et cetera sagde ...

Flot nyt lay-out - me like - me like very much :-)

Unknown sagde ...

Tak - men der er jo ikke sket den store forandring, andet end det meste er hvidt. Men det kan der jo ændres på - ind imellem ;o)

Nina sagde ...

Jeg er også vild med det hvide, som du ser,vender jeg hele tiden tilbage til det! Det passer godt til vinter og landskabet udenfor - her står himmel og jord i ét med sne og fygning. Og så modvirker det hvide jo også vores udprægede mangel på lys for tiden. Godt gået! Og så er det jo så dejligt, at man i et snuptag kan ændre det, hvis man skulle få lyst!

kokken sagde ...

Aarj hvor er det bare blevet flot her hos dig. Lyst og venligt og smukt banner. Waw .....

Anonym sagde ...

Sikke en flot buket liljer!

Jeg elsker at lege og ændre layout, men der gik mange måneder før jeg kom igang med det. Jeg se sikker på, at du nok skal komme igang med det :)

Frk. Bibo sagde ...

Looking good, Mom no. 2. Man kan jo gå helt i selvsving, når man først kommer igang med at skrue på farverne, layoutmodellerne mm. ;-)

Unknown sagde ...

Nina - så ved vi, hvad der er på vej hertil, hvis vinden altså er i den retning ;o) Nemlig rigtigt, at det bare kan ændres, men madame har jo nok aldrig ændret på noget, og det kan jeg godt li.

Tusind tak fr. kokpip ;o)

Stine - nemlig, det er en vidunderlig blomst. I Værløse, havde jeg masser forskellige liljer i haven, her har jeg ingenting. Må hellere komme i gang.

Barn nr. 3 - jeg kan bare så godt li stabilitet, så nu håber jeg det holder, men hvem ved?

Anonym sagde ...

Flot udseende og flotte blomster. Jeg har ikke købt blomster siden jeg fik katte. Hvor jeg savner at have sådan en buket liljer stående i en smuk vase.

Anne sagde ...

Ja.... her er blevet lyst og lekkert. Sto veldig godt i stil med dine vakre liljer da kjære Sister.

Og broen... var jo så vakker også.

Hva jeg har bedrevet kan du lese om på min blogg, men blodtrykket har i alle fall fått prøvd seg.

God lørdag kveld til deg.

Unknown sagde ...

Mon ikke det er på tide at opdrage dine katte Jens. Vores kommer altså ikke op nogen steder, med mindre det er på skødet af Jens, når han sidder i sin morfar-stol ;o) Blomster kan og skal man da ikke undvære - og du er lige i nærheden af "Bjarnes Blomster" ved Magasin. Det er bare for billigt til at lade være.

Anonym sagde ...

Åh nej, Sister, mine katte skal ikke opdrages, for de er nemlig dejlige som de er!
Men før jeg fik katte, så købte jeg også altid blomster når jeg kom forbi "Bjarnes Blomster". De har jo altid et godt tilbud!

Anonym sagde ...

Flot ser det ud alt sammen! Det er lyst og flot og det er som alle har behov for kontrast til det mørke or triste.

Unknown sagde ...

Man kan godt være dejlig OG velopdragen Jens ;o)

Tak Henry - modet var der heldigvis lige pludselig.

Anonym sagde ...

Smuk buket, liljer er en meget flot blomst. Der som du siger holder dejlig længe.

Jeg kan rigtig godt lige layoutet på din blog, det er lyst og venligt og rart for øjnene :-)

Unknown sagde ...

Nåååå, hvor er du sød valdemarsro, skønt at gå i seng og sove på. Ummmmmmmmm.