onsdag den 2. januar 2008

Lige nu

ser det sådan ud - uden for mine vinduer:
og jeg lyver ikke - for det må man ikke - at sådan har det set ud hele dagen. Mørkt og gråt. Derfor synes kommunen, at vi skulle have lys i vores gadelampe, som de troligt har lovet, ikke at komme lys i. Vores hus er totalt oplyst af denne rædsel, der er ALDRIG mørkt i soveværelset, når lyset er tændt ;o) Derfor skyder Jens den troligt i stykker (har jagttegn), hvergang el-folkene sætter lys i. Men ikke i dag. For jeg nåede, at fortælle de søde herrer i bilen, at kommunen HAR lovet os, at nedlægge denne rædsel. Igen fik kommunesammenligningen skylden - "vi får ikke nogen besked, så vi gør bare vores job". Det skal de også - men ikke her.

Denne mørke dag er gået med et evighedsbesøg hos min hudlæge og pynten på juletræet er væk. Godt nok en kort fornøjelse. I år vil jeg have juletræet ind noget før. Hold mig fast i det. For træet var bare så smukt, at det er en tåre værd, når det ryger ud om få minutter. Skal i gang med hjemmelavet minestrone suppe til det arbejdende folk, som med garanti, trænger til noget varmt og ikke for fed mad i dag.

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Ja, vi har OGSå en irriterendelampe lige udenfor soveværelsesvinduet - men ingen jagttegn på matriklen :-) - og mit hjerte græd OGSÅ da jeg plyndrede juletræet - det var virkelig SÅ fint - med al mine udenlandske glaspynt OG sin nye fod!
Minestrone, hm - det var da en fuldkommen glimrende idé, sister!

Anemone sagde ...

Tror begge mine danske venner må begynne å sove med sånne Hollywood masker for sine øyne...

slike en...

http://bridalshop.dk/images/1519.jpg


og med en slik i tillegg...

http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ch/chaslyn-new-calais-lace-long-nightdress.jpg

får vel Jensegutten annet å tenke på enn å irritere seg over kommunen :-)

Ser dere har dårlig vær ja. helt supert her. Blå himmel og - 2 grader. Men lengter nå etter lysere tider ja, for mørket kommer faktisk sigende kl 15-16

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - Jens er på vej med jagtgeværet ;o) Nej - man må jo ikke.
Den nye fod kan bruges igen, og igen og igen. Hvis ikke, så har vi et "lille" lager.
Minestronen blev bare så supergod, at husets drenge, væltede ud med rosende ord - dejligt - og skøn spise.

Anemone - har forsøgt at sove med sådan en på, men nu har jeg altid dynen over hovedet. Det er bedre ;o)
Det eneste jeg sover med, er mine 2 ringe - nej ikke dem på fingeren. Tænk. hvor tæt på man kan komme her i blogverdenen.
Hvor jeg bare glæder mig så meget til noget mere lys, så jeg kan få vasket vinduerne i huset, det trænger noget så gevaldigt.

Valdemarsro.dk sagde ...

Hvor har det været hyggeligt at læse om jeres jul, juledage og nytåret. (shhh, mit juletræ står stadig, -og får lov at blive indtil weekenden ;-)
-og minestronesuppe, det er længe siden jeg har fået det. Alt for længe...

Anonym sagde ...

Vores gadelampe er heldigvis uden jagttegn ofte i udu...og inden længe bliver de her tinitus ledninger gravet i jorden...og lampen uden for vor matrikel flyttet lige lidt længere ned ad gaden...kan næsten ikke få armene ned...håber alt godt/galt (hvad skal jeg vælge?) for din tinitus irriterende gadelampe sister bonde, for det lys er altså bare for meget.
Flot juletræ i øvrigt skal nok huske dig på tiden næste år :-)

billedmager sagde ...

Hejsa ! Ja det er noget af en kamarat at have stående inde i stuen. Jo, vi har det tændt for sidste gang i aften, så vi kan holde vores lille seance med hvilke oplevelser vi i familien, synes har været store i det forløbne år.
Det bliver underligt også for mig at skulle af med det.
Jeg skal igang med dette arbejde imorgen. Jeg har lovet mig selv, at mine nisser gerne må være oppe til Helligtrekonger, så kan jeg se, hvis der bliver taget billeder, at de er taget på min fødselsdag. Dagen efter bliver også pakket ned.
Det er en god ide med minestrone suppe en dag med slud og sne som det har været idag.

Anonym sagde ...

Jeg elsker Minestrone. Mums. Jeg har aldrig turdet lave det selv, for opskriften på en god minestrone er overvældende lang. Men du er sej og lavede den alligevel... :)

Sister Bonde sagde ...

Til Valdemarsro og Jens, kan I så komme i gang, det er så nemt og smager vidunderligt. Drengene blev meget tilfredse, da de kom hjem til skøn varm/mættende suppe.

Anne - det er nogle voldsomme rædsler - selv den står lidt længere væk, lyser hele vores køkken op. Tillykke med at jeres kommer lidt væk.

Billedmager - rigtig god arbejdslyst. Jeg er GLAD for jeg er færdig.