mandag den 7. januar 2008

Lykke er

at sidde her i min ynglingsposition - bag skærmen - og nyde pragtfulde tulipaner, som er så sprøde og lækre, op til billedet af min ynglingskunstner Poul Lillesøe. Har lige lagt røret, efter en igen dejlig samtale med et cetera - vi kan bare det der - kværne som om vi har kendt hinanden i 100 år - det har vi ikke. Lykke er
at jeg i dag tog mig sammen og skrev en mail til Kommunen, for at høre, hvordan det gik? Altså mht. at få lille mig ud i den store verden igen, efter min alt for lange sygdomsperiode. Havde ellers tænkt mig, at jeg ville vente til jeg hørte fra dem, men ak og ve, der sker ingenting. Derfor har jeg givet lyd fra mig i dag, bare for at fortælle, jeg fortsat er her og gerne vil. Nu får vi se - fortsættelse følger ;o)

4 kommentarer:

et cetera sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
et cetera sagde ...

Det var mig der skrev - men med for mange stavefejl, så jeg prøver lige igen:
- også jeg stornød vores samtale - og det pudsige ér jo, at jeg allerede havde rakt hånden frem mod telefonen da den ringede - for at ringe til dig!
Sikke et dejligt billede af et dejligt billede og smukke tulipaner - og lige i den "udspringningsgrad" som Karen Blixen holdt så meget af!
Jeg krydser fingre for, at kommunen får deres ud (fingre altså) - eller noget ...:-)

Lene sagde ...

Jeg kan godt forstå du nød udsigten og samtalen. Herfra krydses fingre for at der snart sker noget.

Madame sagde ...

Der krydses også fingre og tæer her på Amager, Sister. Og så er det dejligt, at I to 'tøser' har fundet hinanden ;-)