torsdag den 10. januar 2008

Mit domæne

er her:og nu, hvor entreen, er ved at være færdig, (mangler lige at male anden gang og trinene skal males sorte - det bliver til sommer), så vil jeg gerne i gang herinde. Loftet skal males hvidt, men hvad med væggene? Her har jeg fundet følgende forslag i bogen "100% bolig", som tænder mig ret meget.Altså farven - er den OK til et soveværelse? Bagpladen er måske nok så morsom, lavet af rå brædder, skønt at få morgenhåret viklet ind i. Der bedes venligt båret over med kvaliteten af ovenstående billede, svært at scanne billeder fra store bøger, så jeg tog bare et billede af billedet ;o)

13 kommentarer:

Anemone sagde ...

Nydelig varm på en måte...litt grå sjatering?

Anemone sagde ...

Og ser du leser løvekninnen, hva synes du så langt?

Lene sagde ...

hmmm jeg kan nu bedre lide den gamle farve, men jeg er også håbløs hvad det angår :-)

Madame sagde ...

Jeg synes godt, man kan bruge grå som vægfarve - men det kommer an på alle de andre ting, der har farve, sengetøj, lamper, billeder o.s.v. Så hvis og hvis ... På billedet er det superflot.

Anemone sagde ...

Nå har damen fått utmerkelse på bloggen min :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Anemone - du om nogen burde jo kunne se det, med din grå baggrund. Jeg kan godt li' koksgrå, men det var bare om det bliver for mørkt.
Ved ikke om jeg får læst Løvekvinden (har læst ca. 50 sider) - nu - ved ikke om jeg får læst noget som helt lige nu. Synes jeg er gået i stå, men ved det kommer igen.

Lene - den "gamle" farve, er fra hende, som boede her før, så det er ikke "min" farve. Der skal ske noget, før det er mit soveværelse. Håbløs er du under ingen omstændigheder ;o)

Madame - alle de andre ting bliver bare ændret - så let som ingenting. Dvs. at du mener go for it?

Shabby in Town sagde ...

Ja - gør det - jeg kan nu også godt lide de lidt rå brædder i baggrunden

Madame sagde ...

Ja da ... go for it.

Sister Bonde sagde ...

Shabby - de skrå brædder bliver ikke hos mig ;o)

Ok madame - tak

Johanna sagde ...

Synes det ser flot ud, men det gør det du har nu også.

Sister Bonde sagde ...

Nååååå, hvor er du skøn Johanna, men det er det der med, at jeg ikke har valgt det selv, så skal det laves om - nemlig ;o)

et cetera sagde ...

Jeg kan altså godt li' den "nye" farve - og rummet ser ud til at have både størrelse og lys til at kunne bære det! - og så er farven suveræn som baggrund både for det mørke hovedgærde og de sorte rammer - og jeg elsker lamperne - men kan du så se at få dig noget ordentlig læselys. De der er smukke, men giver da lys som er for svagt for øjnene ;-D

Sister Bonde sagde ...

Jamen et cetera, har jo ikke haft råd til at købe Bestlite endnu ;o)
Det er nogle gamle, ødelagte lamper, som bare står til vi finder noget rigtigt. Ud med dem.
Jamen så er det afgjort - har ventet på dig - der bliver gråt. Tusind tak.