torsdag den 3. januar 2008

På vej ned

af den meget våde og rengjorte trappe fra 4. sal, siger jeg til Malene, som er hurtig på vej ned: Nej, hvor her dufter dejligt.
Der går lige et par trin yderligere, hvor jeg stopper op og siger: Hvad var det lige jeg sagde der? Malene vender retur - løbende op - og skriger: GUUUUUDDDDDD MOAR, kan du lugte det? Tænk jeg kunne dufte salmiakken. Kort sekund, men den var der. Der er håb forude, nu begynder jeg at tro på det, lidt ;o)

Bussen ind til Kgs. Nytorv, hvor jeg lige fik set Hotel D'Angleterre, inden pynten også ryger der. Magasin var tomt - synes jeg - som har arbejdet en del år i Magasin Ejendomme. Min daglige gang gennem Magasin, var et bugnende varehus af fristende varer, som jeg ikke kunne undvære. Det er det ikke længere. Tror vi taler om talte dage for et mondænt gammelt magasin.
Videre til Illum, for der skulle jo prøves de anbefalede ACNE jeans. Kære Anemone - gik ikke. Betty Barclay - heller ikke. Ralph Lauren Women - Nix. Vi taler om sved her piger, og lange ventekøer for at kommet til et prøverum. GØR det aldrig mere om vinteren. Det ender med en Vordingborg-model, når der kommer noget nyt hjem her til foråret, så er den der;o)
Pragtfuld frokost i underetagen, hvor barnet (den smukkeste på billedet) hentede og betalte.
Nok fordi mor, havde sørget for, hun fik sko, kjole, bluse, lingeri, sweatshirt fra div. afd. i Illum, (og som hun sagde: kunne blive hel forfalden til at komme i), og kaffe - den gode fra Magasin. Det blev en dejlig tøsetur og nu kalder sofaen.

16 kommentarer:

Jette H sagde ...

Det lyder bestemt også til, at I har haft en dejlig tur til storstaden.... kan ikke ødelægges af manglende buksepasform :)

Valdemarsro.dk sagde ...

Jeg drager på udsalg i morgen, jeg håber ikke I har snuppet ALLE de guldfundene ;-)
Normalt er jeg ikke vild med udsalg, men jeg må altså lige.... :-)
Det lyder som en dejlig tur I havde

Anemone sagde ...

Huff da, det ble med andre ord ingen nye bukser på den skjønne Sister..., fortvil ikke, du finner nok noen spm sitter som et skudd til slutt.

Takk da for at jeg fikk være meg dere begge på tur, det var koselig og fikk faktisk litt shopping følelse jeg også, selv om jeg HATER
slike salgs kampanjer og masevis av hysteriske folk.

Og SÅ SINNSYKT GLAD jeg ble da du kjente den salmiakk lukten. ikke at det er den beste duft, men det kommer det kommer, overbevist om at det ordner seg til slutt.

STOR KLEM HERFRA I KVELD.

Shabby in Town sagde ...

Sikke en skøn tur... Jeg er også skuffet over Magasin - det er ikke andet end et shoppinghus på linje med de andre shoppingsteder - den mangler det gamle - det der samlede Magasin... Illum har faktisk stadigvæk lidt af det. Skønt at læse om din lugtesans - vi krydser ikke?

Sister Bonde sagde ...

Jette - er det mig der har forkert buksepasform, eller er det fabrikanterne, som kun laver bukser til smækre, lækre slanke størrelser ;o)

Valdemarsro - der er rigtig meget i Illum, Malene kunne ha købt det hele, men gjorde det ikke. Nej, vent, hun skal derind igen i dag.

Anemone - det håber jeg, for at skulle gå på slankekur, nejj da, det er ikke mig ;o)
Der var nu ikke så mange mennesker, vi startede tidligt, og da vi tog hjem, var der sort af folk.
Salmiak dufter da godt, men nu venter vi i spænding.

Shabby - nemlig. Selv Malene sagde at hun bedre kunne li Illum fremfor Magasin. Det er en trist skæbne.
Vi krydser alt, hvad vi har.

Lene sagde ...

Her krydses også fingre, det ville da være en dejlig forårsgave at kunne lugte forårets komme :-)
også gyllen ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Lene - hvor er du sød - heldigvis køres der ikke gylle ud, heromkring, endnu ;o) Man ved aldrig, hvad den nabo kan finde på.

Anne sagde ...

Kære Sister BOnde,,,skidt med du ikke fandt bukser, du fandt måske din lugtesans, det er meget bedre ...snus videre :-)

et cetera sagde ...

DET var da det bedste jeg har hørt MEGET,MEGET længe ... Jeg vil bare lige sige - og det har jeg vist ikke fortalt før, at da min lugtesans var væk - først i ½ år og så igen i et helt år - kom den tilbage sådan "sporadisk" - og så kunne jeg efter noget tid sådan, lige pludselig lugte ALTING igen ... Jeg tror fuldt og fast på, at du genvinder den sans!! men det har jeg nu gjort hele tiden - fordi jeg selv har prøvet fuldstændig at opgive dens "tilbagevenden" ...(hvis det på nogen måde giver nogen logik??)
Dejlig beskrivelse af en hyggetur - selv om du ikke fik bukser ;-)

Sister Bonde sagde ...

Anne - finder dem nok en dag, der er ikke noget der haster. Fortsættelse følger.

Et cetera - lige nu skinnede solen varmt ind gennem den iskolde rude, gad vide, hvad det betyder? Når vi nu igen, sidder og skriver samtidigt.
Du får forhåbentligt ret - bare denne ene gang, det ville glæde mig inderligt.

Deborah sagde ...

Dejlig tøsetur! Får mig til at savne min mor og gå på bytur med!

Det med bukserne - uha!! Og så håber jeg da ikke, du har ret med hensyn til Magasin!

kokken pipper sagde ...

Dejlig læsning kære sister. Måske kan du snuse lidt til de dejligste forårsblomster der venter os lige om hjørnet :-)

Madame sagde ...

Hvor er det dejligt at du kunne lugte noget igen, kære Sister. Det skal nok lykkes at få lugtesansen helt tilbage. Det lyder som en dejlig , men ret anstrengende tur. Jeg er nok selv mest til de mindre byer, når der skal købes ind.

Sister Bonde sagde ...

Deborah - her må du lige forhøre dig hos et cetera, hvem som altid har ret ;o) Du må få dig en reservemor, der er med garanti mange, som gerne vil.

Vi får se fru pipkok, og velkommen tilbage.

Madame - du var jo indirekte skyld i denne udflugt, men det bliver også ved de små byer fremover.

Nina sagde ...

Næææ, hvor godt, det med næsen! Det skal nok komme lige så langsomt.

Ellers en dejlig tøsetur, I der har haft. Jeg glæder mig til at gøre det samme om nogle år, når Datterfin er blevet lidt ældre. Nu nøjes vi med vante- og huekøb i Bilka, men det er nu også hyggeligt.

Sister Bonde sagde ...

Det kan bare glæde dig Nina - det bliver dyrt - men dejligt.
Mht. næsen - så håber jeg voldsomt - mit eneste nytårsønske.