torsdag den 31. januar 2008

Tillykke til

et meget smukt og dejligt barn - nååå nej undskyld - voksen i dag.Ønsker dig en vidunderlig dag - helt deroppe i Nordnorge. Vi er der i vore tanker og med til at fejre dig.

Kære alle kommentatorer, I behøver ikke kommentere, dette er bare en dejlig måde, at sende en hilsen til et skattet familiemedlem. Billedet er taget af sønnen og der er copyrigth.

9 kommentarer:

et cetera sagde ...

Nej, vi BEHØVER ikke - men det er da ikke til at lade være med - de er henrivende, intet mindre - de to kusiner! Hjertelig tillykke til - og med - den nordnorske fødselar!

Sister Bonde sagde ...

Det var sødt af dig et cetera, håber hun måske får tid til at læse din hilsen. Ved hun har et dejligt langt program i dag.

Madame sagde ...

Det er svært at lade være, Sister, så et stort tillykke til den smukke unge dame, din datters kusine.

Sister Bonde sagde ...

Altså Madame - man må gerne - og tusind tak for din hilsen.

Lene sagde ...

Ja jeg blander mig også i koret med et tillykke til den unge fødselar, og hvor er det dejlige billeder, som sønnen har taget af jer alle sammen :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Lene - og det er det nemlig. Glæder mig til at han bestemmer, hvad for nogen, som må komme op og hænge på anevæggen.

kokken pipper sagde ...

Åh, der er intet bedre end billeder af ungdommen og det der blik der fortæller at verden ligger klar til at blive erobret ;-)

Sister Bonde sagde ...

Det er godt nok smukt skrevet fr. pipkok, mange knus herfra

Anonym sagde ...

Mange takk :D jeg hadde en fantastisk flott dag, med mange gaver, mennesker og masse god mat. takk til alle :)