torsdag den 14. februar 2008

Atter engang

har hjernen været slået fra, nedenstående skulle jo have været med i et af Sæby-indlæggene. Det bliver altså værre og værre med den husker, derfor ligger der nu en lille blok, ved siden af den bærbare, så er der håb forude, at jeg måske husker, at skrive noget ned. Videre.

I fredags, stod den på tidlig afgang (fortsat meget mørkt om morgenen) mod Korsør, for at møde mor og bror. Pakkede hastigt bilen, alt for hastigt. I Korsør står jeg ud på P-pladsen, for at hjælpe med at bære fra den ene bil til den anden, tager, hvad jeg tror er min frakke på. Det er det ikke, men Jens korte læderjakke. Var totalt færdig og knust - det her går ikke - skal være pæn, skal møde nogen, som jeg ikke har mødt før.

I Sæby gik vi - mor og bror ville hjælpe (kunne godt se, at min bagside ikke kunne vises frem iført Jens jakke) - i Røde kors butikken. Jakke- og frakkeantallet er stort nok hjemme, så der skulle ikke bruges penge på en ny - nemlig. Der blev prøvet og der blev grinet, så samtlige 4 ansatte, var med til at hjælpe. Det endte med en kaffestuemodel, som lige var pakket ud, derfor ikke prissat og vasket. Det sidste gjorde ikke så meget, for alle overbeviste mig om, at jakken ikke lugtede af røg el. andet. Prisen blev kr. 55 og resultatet ses til ventre. Her kommer så en indrømmelse, det er ikke første gang, en røde kors butik el. kirkens korshær, besøges. Har godt nok fundet mange fine - uåbnede - skjorter samt en lækker Van Gils frakke (også ny - der var prismærke i) til Jens. Mange af mine vandglas er fundet i disse butikker - til ingen penge - damerne får så lidt til kaffekassen i stedet for.

Moster (en af de mange i Sæby) forærede mig en Murano vase. Hun er i gang med at give alt væk, da hun mener hun er på vej væk. Ja, ja, ja det er godt med hende - der går vist rigtig mange år endnu - det er vi nogle stykker om at bestemme. Men glad blev jeg og måtte da lige undersøge på nettet, om der stod noget om vasen. Et sted kostede den 80 euro, en anden side 80 pund og endnu en til 200 dollars. Hvis vasen engang skal sælges - og det skal den ikke (som de siger i "Hvad er det værd") - så bliver det til amerikanerne ;o)

11 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Ha ha... det er da dagens grin.... jeg kunne også havde fundet på det jakke nummer. Det var da en god model du fandt. Hvis man finder en brugbar ting så er det da lige meget hvilken butik man handler i - sådan er jeg.... Den vase, sikke et lys den kaster ind - godt du satte den i vinduet :-)

Sister Bonde sagde ...

Altså Marianne - det er så skønt, når man kan få nogen til at grine, det glæder mig stort. Du har ret, vasen giver et utroligt smukt lys, er faktisk ret glad for den.

Lene sagde ...

Du er som jeg forestiller mig, hurtig i vendingen og hurtig til at finde på råd :-)

Og din vase passer smukt i vinduet

Sister Bonde sagde ...

Lene - du har genneskuet mig - har altid fået den besked, at jeg er hurtig ;o)

Nina sagde ...

Jamen, man kan da kun komplimentere dig for hurtighed og valg af erstatningsjakke! Man skal ikke lade sig slå ud af en smule glemsomhed, vel? :o)

Sister Bonde sagde ...

Tak for komplimentet Nina og nej det skal man ikke. Har faktisk hørt i radioen, at det måske er et led i hele min tilstand, altså den for nærværende. Hmmmmm, det er håber jeg er rigtig, så er der da håb for at huskeren og duftene vender retur ;o)

Nina sagde ...

Jeg håber med! :o)

Madame sagde ...

Jeg synes, du var snarrådig, og jakken, du fandt, ser rigtig fin ud på billedet. Jeg kigger jævnligt efter fund i genbrugsbutikker, og jeg har lige som dig fundet de dejligste ting til stort set ingen penge.
Hvor var det sødt af din moster at forære dig Murano vasen!

Sister Bonde sagde ...

Tak Madame og den får nok lov til at hænge, eller så ryger den retur til røde kors butikken i Stege, så er jeg måske heldig af finde noget nyt ;o)
Det var nemlig rigtig smukt af hende moster.

Anonym sagde ...

Havde du ikke fortalt historien - havde jeg aldrig gættet at jakken var et genbrugsfund! - men det er en sjov historie - og som flere er inde på - MEGET sigende om Sister Bonde :-) Smuk vase - elsker glas - har jeg sagt det? ;-D

Sister Bonde sagde ...

Det har du sagt et cetera - men det er jo også et fantastisk smukt materiale. Godt det blev opfundet ;o)