onsdag den 13. februar 2008

Jagten på

den perfekte bh, er godt nok slem. Næsten ved, at være lige så forfærdeligt, som at finde et par bukser. Ved simpelthen ikke, hvad det er med mig. Det går galt, hver eneste gang, altså med at finde en som passer, sidder ordentlig, ikke snærer efter et stykke tid, ikke giver røde mærker. En som ikke bliver flået af, gennem ærmer i fuld diskretion, når der endelig er et pusterum, og at ingen bemærker en - lige på det område.

Skuffen er fuld af nye bh'er, som aldrig nogensinde kommer på. De ligger der kun, fordi damen i butikken (specielle bh-butikker) sagde: Det er den rigtige, den sidder perfekt. Måske skal jeg prøve den berømte butik i London - der hvor Dronning Elisabeth køber sine - tænk det gør jeg, hvis butikken kan findes.

Denne gang skånes I for prøvebilleder, selvom det var lige før, at kameraet var kommet op af tasken. For vi grinede simpelthen så meget, ekspedienten og jeg, af hele den komiske situation. Altså, hvor svært kan det helt ærligt være, at finde den HELT rigtige. Ved I, hvad det endte med? Endnu en Amourette-model, som jeg kan lægge ind til alle de andre Amouretter ;o) Og en Missya, som var sat ned til kr. 50 fra et svimlende beløb, så det er ikke det helt store tab.

Det bedste køb i dag, er nok de 2 Schisesser undertrøjer, en sort og en hvid, DEM bliver jeg glad for. Ingenting der snærer her.

22 kommentarer:

Kagekonen sagde ...

Åh, hvor dejligt at høre fra en "artsfælle" jeg hader også at købe bh'er og kan nærmest aldrig finde en som passer både krop og pengepung...

jeg har som du skuffen fuld af fine bh'er som bare ikke passer særlig længe af gangen, og derfor også altid ryger af gennem ærmerne mere eller mindre diskret.

Sister Bonde sagde ...

Yes kagekone - men kan det være rigtig? Men dejligt, at vi er 2, med brede ærmeåbninger ;o)

Donald sagde ...

Der må da være situationer, hvor man kan bevæge sig uden skvulp takket være en sports-BH, eller hvad? Og der må da være opfundet BH'er med stropper, som ikke skærer de stakkels skuldre i stykker? Men så er det ikke Amourette og så'n. Jeg synes jeg kan huske nogle små piger, som tog BH på fordi det var et pige-privilegium mere end på grund af et fysiologisk-teknisk behov.
Mennesket er en sær skabning.

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh Donald, du har så evig ret, mennesket er en sær skabning og det er måske en sport-bh der skal til. Det lover jeg dig, at prøve næste gang ;o)

NILLE sagde ...

Jeg synes nu ellers, at den sidder pænt på dig den lyseblå ;-)

Jeg har også problemer med at finde ordentlige størrelser hernede - i Belgien/Frankrig er en 70-75A (dansk størrelse) standarden - vel vidende at man skal lægge 15 til - en dansk 75 er en fransk 90! Og dem kan jeg altså ikke snige mig ind i!

Anonym sagde ...

Sloggi...det er løsningen...prisen overkommelig...og de passer :-)

Sister Bonde sagde ...

Nille - det ser jo ud til at vi er mange, så må vi løfte i flok ;o)

Anne - ved du hvorfor alle kvinder har sloggi på? Fordi de passer og er behagelige at have på. Du har en pointe, jeg må afsted igen efter en sloggi sportsmodel ;o)

Kagekonen sagde ...

sportsmodellerne gør bare ikke så meget for figuren, som en god løftende/støttende bh ;-)

Anonym sagde ...

Jeg HADER BH'er - har altid gjort det - og vil altid gøre det! - så jeg bruger dem ikke - jeg bruger, som Anne foreslår, Sloggi-toppe og undertrøjer så "skidtet" bliver på plads - og dét er det! Snærende anordninger med kløende blonder vil aldrig blive set på mig - så må det være så usexet som det nu ér - ifølge mange, skønt jeg har nu aldrig fået "klager" om at det skulle være det ;-) Det kan sagtens lade sig gøre - og jeg hører ikke til de mindste - heller ikke i dén afdeling ...

Sister Bonde sagde ...

Kagekone - you are right - det gør de nemlig ikke, men hvis de er lige så behagelige som trusserne, jaaaaa såååå.

Et cetera - tak skæbne, var der lige én der kom på barrikaderne der. Jeg følger dig. Først som "gammel" er jeg begyndt på det skidt, er det reklamens magt el. hvad? Tror jeg holder mig til mine nye skønne undertrøjer og lader amouretten ligge til, hvis nu osv. osv.

Anonym sagde ...

Først og fremmest besked til Nille. Jeg pumper sgu snart cyklen, for det er da så godt som UMULIGT at få A'ere her i Danmark!!! LOL.

Dernæst - så bobler humøret da nærmest over ved at læse dette fantastiske indlæg. Jeg kommer faktisk til at tænke på et ufatteligt morsomt program, der var på Zulu sidste år engang - hvor der var fokus på bh'ere og hvilke traumer en bh kan efterlade én i.

Lad os indse det, piger. Den bh er opfundet af en mand! LOL.

Og kære Sister... på med hippi-tøjet igen, du og brænd bh'en. Det har du jo før truet med. ;-)

Marianne sagde ...

Jeg har endnu ikke fundet nogen bedre en Triumphs Amourette......Nu er jeg jo det man kalder veludstyret og for bare 10 år siden var det et kæmpe problem - men det er da efterhånden blevet mere normalt - måske pga. alle de silikoner???
Prøv den i London, please... og så med billeder

Sister Bonde sagde ...

Tror lige der skal tages kontakt til min veninde frk. bibo og Nille - hun ved alt om det der.
Hvor er du altså bare sød, mit kære barn nr. 2, fantastisk er det vel knapt. Har du en link til det der Zulo-program ;o)
Vi brænder mændene og hopper i hippi-klunset - igen.

En gang amourette - altid amourette. Gad vide om de for procenter på at sælge dem - gu gør de så.
Billeder fra London - hmmmmmmm Marinanne - mon det går an ;o) Altså fra et prøverum. Skal tænke over det, hvis jeg finder butikken.

anjoe sagde ...

Lad hænge, hvad hænge kan...

Tør ikke tænke på, hvor mange skulder/rygskader samt snærende bånd der er sket i bh'ernes hellige navn igennem tiderne!!!

Sister Bonde sagde ...

Og lad falde, hvad ikke kan stå Anjoe.
Tak for din søde kommentar ;o)

Anemone sagde ...

For det første Sister må jeg fortelle at kvæfjordkake er min mors spesialtitet, DEN kan hun virkelig lage og er helt helmax på smak :-)

Og for det andre må jeg innrømme at jeg faktisk var godt opp i 30 årene før jeg skjønte det med A B og C -cup :-) Fatter ikke at det skal være så vanskelig dette med BH. Forventes nesten ingeniørutdannelse for å forstå alt ! Og hva med alle de der innlegg med gele, puch -up og gudene vet hva ???

Jette H sagde ...

Ha, ha der er (igen) ramt præcist :) sværger også til Amourette eller intet...;)

Sister Bonde sagde ...

Min brors kvæfjordkaka er altså også helmax på smag Anemone, muligt din mor er ekspert, men så er bror min næstbedst.
Tror jeg var lige så gammel som dig, før jeg lærte alt det der mystiske, så er det godt at have veninder, som kan stå en bi.

Jette - hvem køber så alle de andre modeller i butikkerne, hvis alle har en Amourette-model. Hænger de bare til pynt? For der er da godt nok mange.

Mette H. sagde ...

Hvor dejligt at læse at jeg ikke er alene om det problem. har eller været ansat hos en undertøjsgrossist engang. Måske skulle jeg prøve Amourette-tingen, det kan være at den ikke smutter ud gennem ærmerne ligeså hurtigt som de andre.

Sister Bonde sagde ...

Hej Mette - hjertelig velkommen til min blog - dejligt med nye, også. Hvad er det for noget med det her bh'halløj, er det en mand der har opfundet den? For der er åbentbart mange kvinder, som overhovedet ikke bryder sig om dette monstrom.

Madame sagde ...

Det var underholdende læsning - også med alle de skønne kommentarer. Jeg synes også, det er et mareridt at finde en bh, der i længden er lige den rigtige. Jeg har været heldige at H&M har noget, jeg kan krybe i.

Sister Bonde sagde ...

Altså Madame - kan vi ud fra disse kommentarer lave en "ikkedokumenteretstatestik", at ingen kvinder er tilfredse (udover måske lige Marianne) med at gå med bh? Tak for rosen, er dejligt at få.