onsdag den 13. februar 2008

Drengene skulle

have lidt lækkert i går eftermiddags, da de vendte trætte hjem fra job. Der blev lavet pandekager, af en pose vaffelmel fra Norge (julegave fra vores skønne niecer), der findes nemlig ikke et vaffeljern her i huset. Pandekagerne blev serveret med et cetera's lemon curd og Mariannes æbelsmør. Det var simpelthen bare for smovselækkert.Efter et par timers hvil, skulle drengene have and fra Frankrig. Her ses min gave fra en lækker kurv samt dåsen med and, som er hjembragt fra Avignon-turen. Atter er sammenfaldet mellem the tvillingesisters tydeligt. Samme mærke.Til anden blev der serveret kartofler og rosenkål (forkogte), som vendes i andefedt tilsat salt og frisk rosmarin. Så kan der ikke klages mere på det.

7 kommentarer:

etceterablog sagde ...

Uhm, du er en knag - det må de "drenge" da have været lykkelige for :-) - og det med mærket, det er fan'me snart uhyggeligt, du!

Marianne sagde ...

Uhmmmmmmmm forkælelse af de bedste. I sidste uge var der 5 blogs der fremviste pandekager og nu dig..... gad vide om jeg overhovedet undgår at lave pandekager?

Sister Bonde sagde ...

En gang imellem skal de forkæles - og det blev i går, så kan der gå laaaaang tid igen ;o) Yes et cetera - det er da mærkeligt.

Nemlig Marianne - måske fordi det var pandekagedag den 5. februar - tror du må i gang :D

Lene sagde ...

Lækkert, sister, de er heldige, men mon ikke også de ved det, dine mandfolk?

Sister Bonde sagde ...

Tak Lene - gu er de så - nej det ved de ikke ;o)

kokken pipper sagde ...

Så hils fra mig og sig at det er de!!!!!

Sister Bonde sagde ...

Jeps fr. pipkok - skal ske ;o)