torsdag den 28. februar 2008

Det blev så vidunderligt

som det altid bliver, når det er hveranden gang, fik min lyse påskefarve. Lånte gerne MIN frisør ud, hvis jeg måtte, for hun kan altså sit kram. Hun er lige så vigtig, som min læge og min tandlæge, er. Det er muligt, at I mener det er fjolleri, men en frisør, skal da stort set kende én lige så godt, for at få det bedste resultat ud af det. Mine frisører, har altid fået lov til at gøre med mit hår, som de har lyst til. De ved bedst, er li'som uddannet til det. December 2006 gik det måske lidt for meget mode i den. Håret blev farvet sort. De eneste, som synes det klædte mig, var hele klipperiet's personale ogsønnen, som lige fik rettet lokkerne til - nede i baggrunden - af eleven, som ellers altid bare vasker, fejer, laver kaffe. Hun var lykkelig, at hun fik lov.

13 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er dejligt, at du er tilfreds med din frisør - det er så vigtigt at føle, man er i gode hænder. Du har sikkert også været smart sorthåret!
Det er en rigtig sjov idé at tage et billede ind i frisørens spejl :-)

Sister Bonde sagde ...

Meget tilfreds Madame - og nej det var jeg ikke - det er for hårdt. Selvom min naturlige hårfarve, er monstermørk, men det ses sjældent.
Tak for rosen

Frk Bibo sagde ...

Frisører ER vigtige!! Var ved at gå i panik i efteråret, da jeg hørte at min var ved at kigge på hus - nærmest I UDLANDET!! Tror, hun er vænnet fra det... :o)

Flot påskefarve. :o)

Det gule hus sagde ...

uhhh ja, min frisør har solgt og er flyttet. Jeg er blevet klippet en´ gang ved en anden siden, og alt stritter den forkert vej, det tager frygtelig lang tid at sætte og så snart jeg kommer i regn så krøller det på en forkert måde. ALTSÅ
Jeg kommer der aldrig, aldrig mere, ny frisør søges.

Sister Bonde sagde ...

Frk. bibo - ens PRIVATE frisør, har bare af at blive, hvor de er. Tak for rosen.

Og det gælder også din frisør - Lis - hvad bilder hun sig ind. Hmmmmmm, du må en tur til Stege, her er der ingenting der stritter ;o)

Skriverkarla sagde ...

Skægt billede, Sister. idst jeg blev klippet var det jo manden med trimmeren, med lige nu er det groet helt vildt, så næste gang må jeg nok op med pungen og hen til den autoriserede!

Tak for linket til mig i din sidebar!:O)

nina sagde ...

Hæ, det ser skægt ud, når jeg forsøger at sætte link på indlægget, men det er bare mig, Nina!

NILLE sagde ...

Jeg vil altså snart hen til Enrique... der er heller ikke andre, der får lov at røre mine gyldne lokker ;-)

Men lige nu kan jeg altså snart lave fletninger... jeg må afsted på lørdag! Du har overbevist mig!

Sister Bonde sagde ...

Ejjjj superkarla - velkommen tilbage - det med trimmeren har jeg aldrig prøvet, det må blive når jeg er gammel ;o)

Nille - hvor er det dog skønt, at kunne overbevise andre - yes power ;o)

Anette B sagde ...

Man føler sig jo "som født på ny" når man har været ved frisør - og jeg er helt enig - man skifter ikke bare frisør i tide og utide :D

Sister Bonde sagde ...

Anette - nemlig - godt jeg ikke er ene om det synspunkt ;o)

Anonym sagde ...

Din frisør er virkelig dygtig - har jo set din hårfarve i "virkeligheden" - og det kan ikke ses, at den ikke er 100% naturlig. Det kan det ellers ofte synes jeg - men altså slet ikke i dit tilfælde - og du har ret - en god frisør er guld værd!!!

Sister Bonde sagde ...

Det er nemlig lige, hvad hun er et cetera. Tror jeg printer kommentarerne ud til hende, og tager med næste gang. Det er jo snart anden gang ;o)