torsdag den 28. februar 2008

Forleden dag

tog sønnen og jeg en ordentlig omgang i haven, der blev ryddet op. Et sted har vi det skønneste pæretræ, som måtte af med nogle grene, for at man kan passere det. Nu springer de ud:og det gør jeg også. Skal til frisør og denne gang trænges der voldsomt. Hveranden gang er det lyse striber og hveranden gang er det "kun" klipning. I dag er det hveranden gang ;o)

5 kommentarer:

Anemone sagde ...

Vakkert kjære Sister, og gir løfter om vår.

Skal i ettermiddag vise bilder av de to "matlavende herrer" til mine undersåtter..., kanskje er det håp også for meg :-)

Bedre vær også her i dag, men fortsatt denne trøtte litt mangel på overskudd greia hengende i kroppen. Ikke lyst til å gjøre en verdens ting fornuftig.

Sister Bonde sagde ...

Anemone - nu ikke presse dine undersåtter - det er lysten der driver værket.
Godt du har det bedre, mon ikke du trænger til en lang ferie/afspadsering?

NILLE sagde ...

Gid det var mig... mit hår trænger virkelig!!!! Havde planlagt det til i aften - det kræver jo at gå tidligere fra arbejde så man kan nå det inden han lukker 18.30! Men idag har jeg vist overgået mig selv i fjollede stuntnumre... mere om det senere (når mit blodtryk er normalt igen!)

johanne sagde ...

Hvor herligt, særligt når denne gang er hveranden gang...og tak for kommentaren på min blog. Det varmer mit hjerte, at jeg ikke helt er glemt, selvom jeg ikke lige skriver noget her og nu. At omsorgen er der alligevel.
Nyd din frisørtid....jeg skal selv til tandlægen i eftermiddag, og vil sende dig en tanke, imens han borer :-) Jeg hader tandlæger, selvom det ikke er noget særligt, der skal laves.

Sister Bonde sagde ...

Nille - hvad er nu det for noget med bt. Kan du så lige passe på dig selv - do. Ellers kommer mor efter dig ;o)

Johanne - du ved jeg elsker tandlæger (kvindelige), og du bliver ikke boret, hvorfor skulle du dog det ;o)