søndag den 17. februar 2008

En rose

til alle jer bloggere, som har overvejelser mht. at lukke jeres blog, holde pause, er udsat for "grimme" kommentarer, og som allerede har lukket jeres blog osv. osv. Dette medie skal være en glæde. Det er et netværk for mange, som ikke har kontakten til andre i dagligdagen. Det skal ikke være en belastning eller et pres.

Da denne blog blev lukket, følte jeg et kæmpepres, hvor der bare skulle findes på noget nyt hver dag. Det gør jeg fortsat, men presset er der ikke, lige pt. er det nydelse og en glæde, og det skal det være. At være med i dette forum, giver simpelthen så meget, en stor tak herfra.
Billedet af rosen, tog jeg i fredags i haven, det er da ét el. andet sted helt fantastisk.

19 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg kan ikke være mere enig med dig. Og jeg holder af at skrive blog og det må aldrig føles som et pres.... Utroligt at den rose har overlevet. Det må da betyde et eller andet?

Frk. Bibo sagde ...

Godt brølt, løve. At blogge skal ikke være noget man skal presses til. Det skal være hygge og gode stunder. Og ikke mindst - man skal behandle hinanden med respekt!

NILLE sagde ...

Lige præcis, Sister... det skal nemlig være en glæde! Der skal ikke opleves pres hverken fra én selv - men da slet ikke fra uvedkommende!

Din rose er da imponerende... ikke et blad er faldet gennem hele vinteren! Så må foråret snart være hér...

Hav en dejlig søndag!

Anonym sagde ...

Endnu engang sister bonde, har du lige ramt plet...du kan noget med ord...de siger ofte det jeg sidder og bøvler med at få ud...men der skal da ikke herske nogen tvivl om, at bloggeri skal ikke være knokleri, men sjovt sjovt sjovt, at det så ydermere giver så meget igen....det skal vi da bare tage imod med glæde...
God søndag til jer alle derude

Anonym sagde ...

Ja, du har, som sædvanligt :-), fuldstændig ret, kære Sister! - og i den forbindelse vil jeg da godt lige opfordre dig til, at "revidere" tankerne du har i side-bar'en om "Blogskriveri" - sætningen "Om jeg nogensinde bliver lige så god som de blogs jeg læser til daglig ..." - dem har du vist forlængst "indhentet" - og overhalet, kære ven ...

Sister Bonde sagde ...

Ved du hvad Marianne? Det er din skyld, at den rose er der fortsat, for du sagde, at man ikke skulle tage dem ind. Retter mig altid efter, hvad du siger ;o)

Frk. bibo - så fik jeg da kastet lidt ud til løverne i dag ;o)

Nille - den står i et hjørne, så det er så som så ved kraftig vind, lige der. Men imponerende er det godt nok. I lige måde god søndag.

Anne - det med ord, det passer altså ikke, men tusind tak for at give selvtilliden et skub i den rigtige retning.

Et cetera - du må gerne komme med et forslag, for mit bliver altid noget med at gemme sig - næsten ;o)
Tak for de smukke ord - igen, igen, igen, igen.

Valddemarsro sagde ...

Det er da utroligt med den rose, smukt billede! Det ligner et gammelt smukt postkort :-)

Jeg er helt enig i din betragtning, bloggen skal være en glæde og må aldrig være et pres. Det er rart at du har fået glæden ved bloggeriet igen. Hyggeligt at følge med her

Sister Bonde sagde ...

Du har fuldstændig ret Valdemarsro - det er da det jeg skal bruge billedet til, at lave mine egne kort. Tak for rosen ;o)

Irene sagde ...

Tak Sister Bonde, rosen er smuk og jeg tager den stille til mig. Ikke at jeg har planer om at holde inde med at blogge, men for tiden fyrrer de tunge drenge med skarpt på min blog, det er de velkomne til, for det er netop en del af dette netværk, som er sådan en glæde. Men dejligt er det at få en rose med ro med på vejen. Tak, du smukke kvinde!

Shabby - Marianne sagde ...

Og husk - ikke noget med at klippe før sidst i april, vel :-)

Sister Bonde sagde ...

Selvtak Irene - og sku det være en anden gang - så er jeg der ;o)
Smuk - ajjjjjjjjjjj - men betænksom, yes.

Marianne - skal jeg nok - gør det når jeg kommer hjem fra London, OK?

Anemone sagde ...

Meget viktig tema, nei bloging skal kun være morro, og en må for all del huske på at dette kan være et vanskelig samfunn og sirkulere i. Det er dog kun ord som blir skrevet, og det kan kanskje missopfattes av andre, en mister den normale komminikasjonen.

Husker den kommentaren til arne o min blogg, og følte det var noe så sårende over de ord han skrev, noe som gjorde med fortvilet og irritert på en og samme gang. En enkel kommentar som ikke var ment sårende i det hele tatt, bare skrevet på en direkte måte...

Vanskelig, men viktig tema.

Emmaline sagde ...

Hørt hørt! Det skal være en glæde at blogge. Desuden må der gælde samme regler om almen respekt for andres mening som ude i den "virkelige verden"

anjoe sagde ...

Du bliver fortjent hyldet, sister bonde, for du er pokkers god omkring det skriftlige og fotograferende, 100% absolut!

MEEN du skal droppe opmærksomheden vedr. din tæller, ja det er altså min mening, for ellers ender du, hvor du sidste gang lukkede ned ;-)

Lene sagde ...

en rose til dig, fordi du er den du er :-)

Sister Bonde sagde ...

Anemone - det skriftlige sprog er forbandet svært, og kan så nemt misforståes - især på mail. Godt du overens med Arnemand.

Emmaline - i lige måde hørt, hørt, hørt.

Anjoe - tak for de smukke ord, og er du så atter engang, sød at være min hjerne/husker, den har det aht. pt. Hvornår har jeg henledt opmærksomheden på min tæller? Udover at sige tak for alle de dejlige besøg jeg har.

Lene - tak i lige måde ;o)

Madame sagde ...

Det er så fint og rigtig skrevet, Sister Bonde! Og kommentarerne herover siger jo alt, hvad der skal siges.
Din rose er bare så livsbekræftende! Og så tænker vi ikke på tornene eller de få tosser, der finder på at skrive grimme kommentarer.

Sister Bonde sagde ...

Det er da det vi ikke gør Madame, tak for dine fine ord.

Anonym sagde ...

As mentioned, Bitcoins are generated by users through the official program.
Often that's what prospects do when you annoy them with your barketing. Gurgaon is famous for its hospitality and when it's time to party Gurgaon
have lots of bar in the city to enjoy.

Also visit my webpage check this out