lørdag den 16. februar 2008

Vidunderlig

laaaaang tur til Møns Klint i dag, men den blev for lang, vi er totalt mættede og trætte i benene. Sønnen var i forvejen ikke helt rask, og så siger hans mor, at det vil være godt for ham, med en dejlig frisk tur. Det er det da også - men s.. da ikke på 4½ time. Men det går der altså let, for man går og går og går, og nyder synet så meget, at man til sidst er kommet for langt, og vejen tilbage er jo endnu længere. For her skal man op af 456 trin og bevæge sig zigzag i mellem alle klitterne. Men nu har vi det dejligt, kinderne prikker, farmand sover og sønnen ser film. Billeder og en enkelt film får lov til at tale for sig selv. God fornøjelse.

Der er ikke så meget tilbage, efter det kæmpe store skred sidste år. Men man vader fortsat i vættelys og andet godt fra havet/skredet, og man må gerne tage med hjem. De små prikker, er mennesker.

Måske lidt rystet og forstyrrende dejlige unger i baggrunden, men pyt, så får du, som måske ikke så tit kommer på disse kanter, et lille indblik af Møns klint. Flere billeder på flickr.com - hvis du har tid og lyst.

18 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er fantastisk dejlige bileder, du har taget fra Møns klint. Jeg får helt lyst til at besøge den igen meget snart.

Sister Bonde sagde ...

Madame, hvor tit skal jeg sige det til dig? Det er en oplagt onsdagsmodel-tur ;o) Tak for rosen og husk at se på flickr. også, altså hvis du har lyst.

Anonym sagde ...

Siger I onsdag...vi må aftale et møde, for der er så dejligt på Møns Klint.

Anonym sagde ...

nb. sikke vidunderlige billeder du har taget.

Lene sagde ...

tak for turen Sister, det må vist også være en ideel motorcykeltur som forberedelse til sommerferien :-)

nina sagde ...

Hvis vi når at besøge min farmand i vinterferien, må vi derover. Vi har ikke været der, siden Datterfin var under et halvt år og sad i bæresele på fars mave. Og det var nu tungt nok op af alle trapperne, syntes han.

Skønne, stemningsfulde billeder, der virkelig frister til en ny tur!

Deborah sagde ...

Uha, nogen dejlige billeder og en fin film. Det er ved at være længe siden, jeg har været der, men jeg har også nogen fotos et sted - den store scanningsproces ;-) - Tak for du delte og god weekend!

Shabby - Marianne sagde ...

Sikke en dejlig tur - tager ofte der til og hver gang er det forandret...

Sister Bonde sagde ...

Tak for alle jeres smukke roser vedr. billederne, håber at I har set yderligere på flickr.com, altså hvis I har lyst.

Madame sagde ...

Ja, du har ret, det er da en idé til en onsdagsudflugt ;-)

Anonym sagde ...

Måske til sommer , hvor Lene kommer på motorcykel?? har Lene mon sidevogn på, så hun kan proppe den med andre bloggere??

Johanna sagde ...

Der er smukt på Møns klint. Er vokset op ikke så langt derfra, og kom der ofte som barn og ung.

Skønne skønne billeder og dejlig video, der giver fornemmelsen af de kræfter der ligger i enhver lille bølge.

Tak for gensynes, har ikke været der længe. :)

Anonym sagde ...

Hold da HELT op - her overgår fotografen da sig selv - FANTASTISKE BILLEDER! Jeg véd godt at du hader ros - men her er jeg altså nødt til at gå lidt i selvsving - det er malerier du har fanget her, Sister!

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak et cetera - er også lidt tilfreds selv. Der var bare så smukt derude i går, men egentlig er det underordnet, hvordan vejret er, for der er altid smukt, og man kan altid fange et smukt motiv.

Sister Bonde sagde ...

Ejjjjj Johanna - glemte dig, fy fy skamme. Der er bare så vidunderligt, men vi fik da godt nok et chok, hvor meget havet spiser af sådan et kæmpe skred på 1 år. Det var jo i januar 2007, den store taler skred i havet. Tak for roserne - glæder mig meget.

Anemone sagde ...

Gud så vakkert Sister.
Helt fantastisk.
Å som jeg missunner deg den turen.

Sister Bonde sagde ...

Anemone - Møns er nok ligeså smuk som Prag og Venedig og Paris og London og og og bare kom afsted, ingen grund til misundelse. Bare kom afsted.

Gert sagde ...

Ja møns klint er skam fantastisk...vedr. vættelys, læs evt. http://www.blaeksprutte.dk/vaettelys.htm