torsdag den 7. februar 2008

Endnu en besked

Dagens søde postdame har været her, med brev fra Kommunen. Den ene sagsbehandler anklager nu den anden, for ikke at have gjort nok for mig, så der indkaldes til krisemøde på næste fredag (godt det ikke var i morgen ;o)
Ringede hende op og takkede for det lange brev og fortalte, at jeg selvfølgelig dukker op til den aftalte tid og at jeg glæder mig. Hun var rystet over, at der intet var sket fra hendes kollegas side, mht. at få mig ud på arbejdsmarkedet - stille og roligt. Det kunne jeg jo kun give hende ret i og fortalte, hvor mange gange jeg har rykket, skrevet, stillet på Kommunen og ringet - uden resultat.
For når Kommunen har en plan, må du ikke gå imod den. Ikke søge selv, ikke foreslå noget selv osv. osv. Tilsidst foreslog jeg dog sagsbehandleren (hende, som ikke har gjort nok), om jeg ikke skulle komme og hjælpe hende, så hun ikke havde så mange bunker. Det måtte jeg heller ikke - var svaret. Spændende, hvad der sker, fortsættelse følger. Måske jeg snart skal i gang med en opfølgning, der er vist meget, som der er lovet en opfølgning på.Billede fra mail fra Bo Bedre i dag, det var da en lille sød ide.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Systemer!!! man kan da på dine vejne blive noget så grrrrr. Håber for dig at denne sagsbehandler kan få sat skub i nogle sager...og fniiis godt det ikke var i morgen, for god tur endnu engang, vejret ser ud til at holde :-)

Sister Bonde sagde ...

Anne - tusind tak for supporten. Det bliver bare bedre og bedre med den vejrudsigt. Ummmmmm - dejligt.

Lene sagde ...

suk tænker jeg bare, håber ved den søde grød, at der sker noget næste fredag, og sikke en sød ide med vintergækker og grene sammen.

anjoe sagde ...

Din beretning om sjusk er desværre tilhørende en større bunke af samme, øv, at læse rundt om på blogge, i aviser, og at høre i radio...

De bedste ønsker for mor/datter turen; I skal helt sikkert få det superhyggeligt, alt mens det kun er gode oplevelser, som "regner" ned over Jer, medens tiden "suser" afsted ;-)

Sister Bonde sagde ...

Lene - de hedder vist nok bethlehem-stjerner, dem som er på billedet, men vintergækker er da en super-sød ide også.
Og tak mht. håbet. Du skal nok høre nærmere.

Anjoe - ved ikke om det er sjusk men det grænser da til ufattelig langsommelighed.
Tak mht. turen - vi får det dejligt - det håber jeg da ;o)

et cetera sagde ...

Det er svært præcist at vide hvad som har fungeret/ ikke fungeret mht pågældende sagsbehandling. Jeg ønsker ikke at undskylde pågældende, jeg véd jo heller ikke hvad som er foregået - men kan nu godt komme i tanke om en del - rimeligt gode forklaringer - når sagsbehandling generelt, sker langsomt i vores - "brugernes" - øjne. Det er ikke kun skrankepaver som sidder i det offentlige system - en del vil faktisk gerne gøre et ordentligt stykke arbejde. Dét som ikke kan undskyldes er manglende information - der bør følges op i forhold til borgerne - også selv om det ikke er de ønskede svar om dette eller hint. Ja, undskyld - men det var så lige en lille kæphest af mine, som blev redet her - håber det er OK?
Det er en yndig idé du viser, Sister - lige efter mit hoved - ligner en million, koster ingenting og kan laves på 5 min.
:-D

shabby-marianne sagde ...

Ja - om jeg fatter det offentlige... Jeg kan skrive lange afhandlinger om det. Tænk at man har en kapacitet som dig gående. Om jeg fatter hvorfor sagbehandleren ikke hev dig ind som medhjælper???? Man kaster jo ikke guld på gaden, vel Sister.
Jeg er spændt på hvad der kommer til at ske :-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - jamen så hjertelig tak for en skøn "kæphestkommentar". Er glad for den support, jeg her igennem modtager.

Marianne - jeg synes du skulle gøre det - skrive om det - jo flere jo bedre. Forhåbentlig.
Ligefrem at kalde mig guld - hmmmmm - jo, jeg er vel det der kaldes "det grå guld" ;o)
Du hører nærmere.

shabby.marianne sagde ...

Jeg mente nu bare - guld af højeste karat :-)

Madame sagde ...

Det bliver rigtig spændende, Sister!
Man må jo ryste på hovedet over, at systemet har syltet dig - men nu sker der vist noget. Glæder mig til fortsættelsen.

Sister Bonde sagde ...

Marianne - knus og Madame - jeg glæder mig også - knus