torsdag den 7. februar 2008

Dagens beskeder

kan altså godt være morsomme og mange gange værd at gemme. Denne mail er lige kommet fra Jens:
Søde kone
Det ser ud til, at jeg heller ikke kan imorgen, da vi har møde fra kl 14 til 15- øv.
Gider du afbestille :-)
Din dumme mand

For et stykke tid siden, skulle datteren have besøg. Er på vej derind, kører på motorvejen, da følgende sms kommer: Er du sød at tage toiletpapir med?
Og lidt senere: Kan ikke forstå, hvad du skriver, ringer.

Nu er jeg absolut ikke nogen ørn til sms'er, foretager dem på skype, her kan tastaturet på den bærbare bruges. Men den er jo ikke altid med, så nogengange må de meget små knapper på mobilen anvendes, som er så svære at se.

Denne besked kom i går:
Til jeres orientering er statuen enten allerede bragt "på hospitalet", eller den bliver det en af de nærmeste dage. Kommunens Fagsekretariat for Teknik tager sig i første omgang af at få bragt den under tag, så der ikke opstår yderligere skade på den.
Herefter forestår arbejdet med at stille diagnosen, evgt. kontakte kunstneren, udarbejde budget på reparation etc. etc., så jeg kan ikke sige noget om, hvornår "Maren" igen vil være at finde i gadebilledet.
Tak for jeres opmærksomme meddelelse, - den har sikret, at vi undgår yderligere skade på "Maren".
Hvis og når vi engang ser Maren i gadebilledet, vil det glæde mig meget, at vise hende på bloggen igen.

9 kommentarer:

kokken pipper sagde ...

Dejligt med vågne og opmærksomme borgere. De fleste ville have brokket sig til ethvert te-selskab over at kommunen ikke sørgede for at ordne den slags! Men ikke sister. Du får et morgen-klem fra mig ....

Sister Bonde sagde ...

Nåååå - hvor du sød fr. pipkok, det varmer sådan et morgen-klem. Sender fluks et retur med vest.

shabby-marianne sagde ...

Det der med sms det kan jeg nikke genkendende til. Det sjoveste er når man får en sms, der ikke var tiltænkt en. Fra en kvinde der skælder et hankønsvæsen ud. Da bliver det en kende privat - især når man så sms tilbage..... øh jeg tror du har sendt den forkert :-)

Sister Bonde sagde ...

Marianne - det tror jeg alle har oplevet. Dem som jeg har fået (og sendt forkert), har været skønne oplevelser.

NILLE sagde ...

Det er dejligt at vide, at Maren takket være dig er kommet i kærlig behandling!!! Mon ikke kunstneren også gerne vil reparere sit værk - det skulle man da tro?

et cetera sagde ...

Hirhirhir - både til det ene og det andet! Jeg er lidt småstolt over at det er MIN tvillingesis som har udrettet at "Maren" reddes - god gået, søde ...

Sister Bonde sagde ...

Nille - det håber jeg da, altså at kunstneren bliver tilfreds med, at hun kommer i ordentlig stand. Det andet var en skændsel.

Hirhirhir selv søde et cetera - var den ikke god den med: "gider du afbestille din dumme mand".
Gu gider jeg da ej, det må han da selv ;o)

Anonym sagde ...

Hvad med den fejlsendte SMS fra Alan til den nye kæreste..... Den er så sød. At sende kærlighedserklæringer til sin "gamle" tante istedet for til sin nye kæreste :-)
Kh Svigerinden

Sister Bonde sagde ...

Den var skøn kære swester og jeg gemmer den fortsat på mobilos. Dejligt du kommenterer.