tirsdag den 26. februar 2008

Gårdsdagens tur

til nabolandet, startede med en meget kort ventetid på Farø. Det gør jo intet, når man kan holde og nyde denne vidunderlige udsigt. Fandt ud af, at man kan køre lidt videre, og det skulle prøves.Det er næsten, så man bliver helt stum (hører til sjældenhederne), for hvor er det dog et imponerende bygningsværk. Den gamle Storstrømsbro, kan skimtes i baggrunden.Endelig dukkede hun op, den kære "gamle" kollega, så vi kunne komme på shoppetur. Vi trænger indimellem til det og så gør vi noget ved det. Desværre var det ikke min dag, humøret og kroppen havde det ikke for godt. Men bilen kom fyldt hjem, så kan vi klare os til ca. maj og her er der planlagt en lidt længere dagsrejse - dernedaf - med begge de 2 skønne "gamle" kollegaer.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Til maj!!! Så har I godtnok haft en fyldt bil ;-D Nej spøge tilside - får helt lyst til en tur til det tyske ...

NILLE sagde ...

Det ser nu meget sommervejrsagtigt ud på de billeder - imponerende himmel!

Men jeg synes nu, at det var meget godt, at I stoppede hvor I gjorde på det andet billede ;-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - den var ingengang så fyldt som den "plejer" at være, men jeg tror vi klarer os. Vodka er indkøbt i store mængder, til den kommende valnøddesnaps.

Nille - det var et vidunderligt vejr - kontra i dag. Men det er nok fordi min veninde har føsdag ;o)
Du mener ikke, at jeg trængte til en dukkert - hmmmm.

billedmager sagde ...

Hej Sister Bonde!
Du skal vide at jeg har siddet og kigget på den flotte bro. Min yngste gik på en efterskole helt nede ved Rødby og nogle gange er godt at gøre et holdt på tilbage vejen eller fordi jeg ikke kunne besøge en slægtning på Lolland inden jeg skulle hjem igen. Den er betagende flot!

Sister Bonde sagde ...

Billedmager - det er godt at vide - du har kigget og beundret, det glæder mig stort.