mandag den 18. februar 2008

I onsdags

i sidste uge, sendte jeg et musikforslag til radioudsendelsen Brødre. Sad troligt og lyttede til udsendelsen torsdag, og lagde sedler rundt omkring, at jeg skulle huske, at høre udsendelsen lørdag formiddag, hvilket jeg glemte alt om. Indtil swester ringer fra bilen og siger: Du VAR i radioen, og de spillede dit forslag. Shit, altså.

Søndag fandt jeg endelig et link, så udsendelsen kunne nydes. Godt nok smart. Nu har jeg hørt mit navn blive nævnt af Alex Nyborg Madsen. Yes. Efter nummeret, nævner han, at han måske burde tage sig sammen mht. sit vægtproblem. Fordi, det cover versionsnummer, jeg foreslog, var: "Somewhere over the rainbow/What a wonderfuld world" med Israel Kamakawiwo'ole, der ved sin død i 1997 (38 år) vejede 343 kg.
Kære Alex, håber inderligt at du kan/tør gøre noget ved det, for vi er mange, som gerne vil beholde dig i rigtig mange år.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvordan kan det lade sig gøre - at komme til at veje næsten 350 kg - stakkels mand - det må altså give en noget sølle livskvalitet ... Sjovt at du fik spillet dit ønske, forresten!

Sister Bonde sagde ...

Det er f.... uhyggeligt do. Godt at Alex tænker lidt over det, for han var da godt på vej, sidst man så ham i tv'et.
Det var nemlig meget sjovt - et cetera - er da en smule stolt.

Anonym sagde ...

Håber også at ham Alex får gjort noget ved vægten, for som du siger, vi vil gerne beholde ham i mange år...til endnu flere gode radioprogrammer.

Sister Bonde sagde ...

Anne - han har en drømmestemme. Har sendt ham en mail, at vi er mange der støtter op om, at beholde ham i lang tid. Måske det hjælper, hvem ved?

billedmager sagde ...

Det er uhyggeligt se så store og overvægtige mennesker.
Så er Alex slank ved siden af! Jeg synes også at det vil være godt med et vættab hos ham.
Sejt at du kom igennem med et ønske. Jeg har også prøvet engang for nogle år siden.

Sister Bonde sagde ...

Billemager - det var nu ikke et ønske, men et forslag. Brødrene kører noget med cover versioner, og der synes jeg denne har sin beretigelse. (Det synes brødrene åbenbart også ;o)
Ved ikke, hvor gammelt billedet er med ham, men stor, det er han.

anjoe sagde ...

Må "anjoe" lige kommentere lidt her, skønt at sister bonde bare har givet mig noget røg nok en gang *LOL*

(sister bonde, tjek din blog den 1.september 2007, og hvor overskriften er "Spændende udfordring"...)

Ham der Nyborg Madsen kom til at ville slanke sig tilbage i slutningen af 1900'erne tv-mæssigt, men kort tid efter fandt han ud af ikke at kunne klare alt den motion, der skulle til. Det var så det... Men en ovenud god studievært - gammelt, yngre og ny, ja alt klarer han - og du ved tilmed, at hans broder, Søren, røber, at Alex ta'r en tørn udendøre for at ryge ;-)

Jette H sagde ...

Hey, kan vi ikke lige få linket til radioklippet.... hører altid Mads og monopolet lørdag formiddag, men vil da gerne høre dit navn i radioen... hæ,hæ... elsker også Alex

Sister Bonde sagde ...

Der linket til det Jette, den første linje i afsnit 2, hvor der står udsendelsen, det skulle gerne fungere.
Tænk jeg har aldrig hørt Mads og monopolet, sønnen siger, at det er godt, må hellere prøve, at høre det på lørdag ;o)

Madame sagde ...

Sjovt at du var i radioen Sister! Jeg synes også, Alex burde tabe sig - det er farligt at være så overvægtig, knæ og hofter tager skade, plus alt det andet, man kan komme til at fjle. Jeg kan huske, da han optrådte i medierne dengang, han var på skrump. Hans Henrik Lerfelt, maleren, døde vel fx på grund af sin overvægt.

Sister Bonde sagde ...

Madame, jeg kan huske sidst vi så ham i tv, kunne hans ben næsten ikke bære ham. De vendte helt forkert, el. jeg husker forkert. Tror også at Hans Henrik døde af sin vægt. Det er trist.