tirsdag den 19. februar 2008

These Boots Are

NOT made For Walking. Nyd dog Nancy Sinatra's skønne sang - alligevel.Købte dette par i efteråret 2006, da jeg længe havde ønsket mig et par støvler, som kunne holde tærerne varme, når Møns Klint blev nydt om vinteren. Kun til dette formål. Når man er kommet ned af alle trappetrinene, går man jo stille og roligt langs vandkanten og håber på at finde "kuppet". Derfor er det utroligt vigtigt, at man har varme fødder, for tiden går og den går dejlig langsomt.

På den lange tur i lørdags, blev jeg jo tvunget til at gå i støvlerne, mange kilometer og det i skov og bakket terræn, som er oppe på toppen af klinten. Det er de absolut ikke egnet til. Fandt dette på nettet, hvor der står "båret". Der står intet om at gå. Flere gange spurgte jeg også min kære husbond, om han ikke ville bære mig ;o)
"I over 40 år er Sorel støvler nemlig blevet båret af folk, der har høje krav til vinterbeklædning."

Et andet sted fandt jeg denne sætning.
"Støvlen er ikke velegnet til at gå og løbe i. Man kan tumle i sneen med den, og den kan holde foden varm ved meget lave temperaturer - selv om det sjældent er så koldt i Danmark."
Det er Fysioterapeut Bente Andersen, som har udtalt sig.

Støvlerne har været brugt 2 gange, så de holder nok min levetid, og jeg fortsætter med at tumle i sneen ;o)

12 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUHM, de ser da go'e ud!! ;-)

Sister Bonde sagde ...

Lige noget for dig, mit søde barn, hvis du skal stå stille i lang tid, et sted. De er nemlig gode til at holde fødderne varme.

Shabby - Marianne sagde ...

Nu tænker jeg bare lige højt, ik;
Altså hvis nu man er en lille klejn kone med meget lidt fylde (sister) - så skal der da også noget til at løfte sådan en plade af en støvle (sikkert i str. 40).....
Hvis vi nu vender den om; en stor velpolstret kone (shabby) med kæmpe muskelmasse som en tømre- trækker den fint i str. 39 - got it :-)
jeg kunne ikke lade være, hæ hæ

Anonym sagde ...

...men alligevel underligt at støvlerne er til at bære? og ikke egnede til at gå og tumle i...op i armene med støvlerne sister, så kan du bære dem i laaaang tid, men det er vel lidt upraktisk ?

Lotten sagde ...

Jeg har selv dem her http://www.friluftsland.dk/default.aspx?load=main&&Data=productprops&Key=17572 og der er godt nok gået mange kilometer i dem efterhånden. Man skal bare ikke have for løse strømper på, for så ender de ude i tåenden ;-)

Anonym sagde ...

- og så sad jeg lige og var så sur - på alt og intet ... Det er jeg så ikke mere - det er nemlig svært at opretholde en "sur maske" når man lige har skreget af grin - "flere gange spurgte jeg min kære husbond om han ikke ville bære mig" ...:-D

NILLE sagde ...

Jeg har i årevis ønsket mig sådan et par Sorel - så jeg er MEGET glad for dit råd. Jeg har faktisk selv et par professionnelle vandrestøvler, som blev indkøbt da et lille fransk bjerg på 1800 m skulle bestiges... men de er altså SÅÅÅ tunge at slæbe fødderne i....

Det er nemlig også godt med noget bare til varme... selvom der er langt mellem sneen nu!

Lene sagde ...

øv hvor surt, de ser ellers så flotte ud.

Sister Bonde sagde ...

Altså, altså Marianne - du er da noget af det skønneste, kan få en skomodel nr. 40 (og du ramte rigtigt) til at være klejn. Det var lige, hvad jeg trængte til i dag. Tak søde.

F.. h...... Anne, der var løsningen, og jeg lyver ikke, når jeg skriver, at jeg tænkte på det flere gange, på den meget, meget laaaaaaange gåtur.

Lotten, dine ser noget lettere ud end mine, og du har fuldstændig ret mht. sokkerne. Men Netto har nogle gode nogen, hvor der er et stykke med elastik midt på foden. De bliver siddende, go for it ;o)

Et cetera - lykken er at gøre andre mennesker glade - dejligt, dejligt.

Nille - det glæder mig så meget, at du kunne bruge rådet, for de koster immervæk en tudse. Men pyt, så længe fusserne er varme ;o)

De er superflotte Lene - og i modefarve - ikke som de vanlige brune. Men ta endelig ikke fejl, jeg er fortsat glad for dem. Skal bare ikke på så lang travetur mere, med dem på.

Deborah sagde ...

Jeg har - vil jeg hævde jorden bedste støvler. De blev købt ind til en tur til Grønland. Deroppe skal man dælme have noget, der kan holde på varmen da - ihvertfald om vinteren. Og det var i den grad vinter. De var nærmest sneet inde i Nuuk. De her støvler er umulige at fryse i, men UDOVER DET, kan jeg gå mil i dem, fordi de er så behagelige. Der står Sympatex på dem, men jeg har nu fundet ud af, at det er en behandling de får også, men kan også være specifikke støvler. De er jo fra 90'erne, så det er jo gamle støvler, men de er fine endnu! Så holdbare er de også. Suk og jeg der håbede at finde nogen ligedan. Men ikke sådan lige ummiddelbart.

Jeg ville engang også gerne have sådan nogen Sorel, men da jeg har ultra smalle fødder gik den ikke. De er ret store. Endte med et par "kopi" i kort model og de virker også endnu, men er heller ikke til langture...

Jette H sagde ...

Nej, nej.. nu må jeg så henlede opmærksomheden på mine støvler....
http://zebra2go.blogspot.com/2007/05/blog-post.html... de er rigtig gode, varme og ikke spor tunge... De er også købt i Grønland (af samme grund som Deborah). Anden dag jeg havde dem travede vi over Lille Malene,(http://www.nuuk-tourism.gl/database.asp?lang=dk&num=240) unden nogen former for gener, overhovedet...
Er forøvrigt enig i betragtningerne vedr. blogging... :)

Sister Bonde sagde ...

Deborah - tusind tak for din gode oplysningskommentar, som forhåbentlig kommer mange til gavn.

Jette - rigtig fine støvler du har der og ser ikke så tunge ud. En tur på 12 km. er godt gået, i nye støvler.
Tak.