søndag den 3. februar 2008

Søndagsbesøg

er altså bare vidunderligt, når det aftales fra den ene dag til den anden. Synes efterhånden at alt skal planlægges i mindste detajler, før man har "tid" til at se hinanden. Jens søster sendte en sms i går, om vi ville have besøg i dag. Det vil vi da - altid - hun behøver faktisk ingengang at spørge, og det ved hun.Hun kom med denne buket OG engangsvase, som hun selv har designet. Jeps, måtte godt give opfindelsen videre - det er en 3 l. rødvinskarton, hvor den tømte pose med eks-rødvin, bliver brugt til vandet - tænk. Derefter pyntes kartonet med brugt gavepapir el. tapet. Med så kort varsel mht. frokost osv. er det altså nemmere, at køre på restaurant, hvilket vi gjorde. Vores elskede slagter i Stege, har Støberiet, en kombination af antikudsalg, restaurant samt slagter. Der er så hyggeligt. Prøv det.Denne pragtfulde dame, sidder trofast i Stege og det er åbentbart ikke påskønnet af en bestemt type mennesker, for hovedet var sparket i stykker. Det er altså trist. Hendes former er bare så skønne, at man føler sig helt på hjemmebane, og nu bliver hun nok fjernet. Stort suk herfra.Selvom vi bor meget øde, har disse tre skønne tøser, lige sunget for os og fået lidt til lommepengeindsamlingen. Dejligt og dejlig søndag.

13 kommentarer:

et cetera sagde ...

Det var da en utroligt god idé - med én gangs-vasen! Hvor ser det bare hyggeligt ud på Støberiet i Stege - og ikke bare fordi I var dér ;-)
Her i huset brummede husbond første gang det ringede på døren - "hvorfor kommer der små udklædte børn, det er da ikke Fastelavn??" - "Jo, jo" svarede jeg - men han blev ved - fordi vi altid har - og har haft - en kæmpestor vægkalender hængende - som gør det nemt at orientere sig i forhold til alle aftaler, højtider, fødselsdage mv. - og ifølge dén var det altså IKKE Fastelavn! Nej, det tror pokker - for jeg har ikke fået den skiftet, så han kiggede på februar 2007! Vi grinede næsten lige så meget af dét, som af dén med værelset med plads til se.. - øøøh - overnatning ...(undskyld kære med-kommentatorer, det var lige en lille intern) :-D

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - det vil glæde swester og hun læser med, så hun ser din kommentar.
I må en tur på Støberiet - det er så afslappende godt.
Stakkels, stakkels husbond og stakkels børn. Den kalender får du lige udskiftet.
Jeps, den er intern, har fortalt husbonden den her, for han forstod intet af, at døren pludselig skulle lukkes, så bliver man jo endnu mere nysgerig. Men det for at skåne dig, for den høje kvindelatter - skat.

NILLE sagde ...

Du har helt ret - det skal tit overplanlægges! Og det spontane er tit så meget hyggeligere... jeres Støberi ser i hvert fald utroligt hyggeligt ud!!

Kan du ikke tage damen hjem i haven og restaurere hende? ;-) Så må hun ses igennem rammen - på afstand - så de fjolser kan lade hende være!

Sister Bonde sagde ...

Tak Nille - for din support ;o)
Støberiet er et fantastisk koncept. Du går ind i en slagterbutik. Vælger et stykke kød (bl.a. krokodille, kænguro og meget, meget andet), som så bliver stegt, mens du forsyner dig ved den mest lækre buffet med skønne salater, forskellige kartofler-anretninger, grøntsagstærter, brød osv. osv. Det er bare så lækkert.
Eddermanme en god idé med at få hende her hjem, ringer til kommunen i morgen.

Anemone sagde ...

Nei nå har jeg denne kveldsstunden kost meg med dine siste innlegg. Og må si meg så fordømmende enig !

hvorfor skal nå besøk planlegges så innmari nøye ?? Hvorfor kan man ikke bare stikke seg en tur på en rask kaffekopp uten at det på død og liv skal inviteres. Da blir alt så mye høytidligere og det blir mer mas og styr, forventninger du vet... :-)

Nei, sansen for å stikke en tur innom, DEN liker jeg. Og har man ikke alskens til kaffebrød, serverer jeg litt knekkebrød jeg, for det har man da som regel innen rekkevidde. Det er jo ikke for matens og kaffe brødenes skyld en drar på besøk, det er jo det sosiale, og det å være sammen, ikke sant? Slå av en liten prat.

Å så lur en vase da gitt. Det har jeg aldri sett før, men nå fikk jag da en ide... til resirkulering :-) Fin måte å bli kvitt avfallet på :-)

Lone sagde ...

Det var en god idé med engangsvasen.
Troede ved første blik, at det var en fin keramiksag.
Tak fordi, du gav idéen videre :-)

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak for din fine kommentar om at besøge hinanden - du har ret og knækbrød, har man altid ;o)
Nemlig rigtig fin måde, at komme af med sit affald - med vasen.

Lone - velkommen til bloggen, har du din egen blog?
Svigerinden bliver glad, når hun læser din kommentar, at den ligefrem ligner keramik - wow.

svigerinden sagde ...

Hej
Ja ja så prøver jeg kommentarboxen for at se hvad der skrives om engangsvasen :-). Sikken vi kan recirkulerer vores affald mellem hinanden pyntet med blomster... god fornøjelse -det er vist en tøseting. Hvad kan mændene finde på at recirkulerer+ Kh Svigerinden

Sister Bonde sagde ...

Hej Swester - du ku - flot. Det var ikke så slemt, vel? Godt du lige fik det lært ;o)

Madame sagde ...

Jeres Støberi er en super dejlig idé, den måtte også gerne findes her i Frederiksværk. Det er en sjov idé med engangsvasen.

Sister Bonde sagde ...

Du og herren må afsted på en onsdagtur til Stege. Der er smukt og dejligt og klinten og slagter og stemning. Afted med jer, Madame

Nina sagde ...

Jamen, det var da et dejligt sted, I dér har, der spiser jeg gerne ved lejlighed. Ærgerligt med damen - hun høre hjemme under dine kærlige vinger, som Nille foreslår. Kan du ikke bortføre hende i nattens mulm og mørke?
Den der vase - det er en knaldgo´ idé!

Sister Bonde sagde ...

Nina (og Nille) jeg har skrevet til Vordingborg kommune, nu bliver det spændende, hvad de svarer. Tror ærlig talt, hun er for tung til at bortføre ubemærket. Nina, det må man altså ikke.

Swester læser med vedr. hendes vase.