onsdag den 12. marts 2008

Bagud

nix - det er ikke mig, som er bagud, for det "plejer" det ikke at være. På torsdag i næste uge, bliver huset fyldt med 18 påskeglade mennesker - til frokost. Der skal være hjemmedyrket ;o) karse på bordet. Håber ikke, det er for sent, ellers må der jo snydes, og DET er jeg ikke meget for.

13 kommentarer:

kokken pipper sagde ...

Nej tak det ved vi at du ikke er meget for. Flotte skåle der vil pynte på ethvert påskebord når det grønne drys har spiret. Rigtig god ide, og sammen med de farvede glas bliver det et rigtig smukt bord! Ha' en god aften - kram herfra

Sister Bonde sagde ...

Jamen for dælen da fr. pipkok, når karsen at komme op til på næste torsdag. Det bør du da - om nogen - vide.
Tak for de smukke ord. Skålene er antikke og fra Jens barndomshjem.

nina sagde ...

Bare rolig, det nås, Sister! Her taler en ekspert, der lige nu har syv skåle med karse i forskellige spiringsstadier. Afkommet er gået fuldstændig amok i dette projekt, så her gror karse over alt. Og det er oppe på ca. en uge! Fat mod!!!

Shabby - Marianne sagde ...

Imorgen vil jeg også få fat i vat og frø - jeg vil også ha karse - hvor bliver dit påskebord flot :-)

Anonym sagde ...

Hov, der er godt nok mange frø i dine "potter". Måske har jeg sået for lidt?

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak, tak kære Nina - det var skønt at læse.

Marianne - det plejer at blive ok - og jeg glæder mig hver gang ;o) Ud og købe frø.

Mona - plejer at så dem ret tæt, synes det giver det pæneste resultat.

Mona sagde ...

Jeg har hældt ekstra over mine, så det bliver tættere.

Jeg har ikke leget med karse siden jeg var 5, så hvor meget osv. er ikke lige forrest i hukommelsen. ;)

Jette H sagde ...

Tak fordi du mindede om det. Jeg plejer at komme efter det, når der stille an til frokosten, nu vil jeg købe frø i morgen..

Anonym sagde ...

her gik jeg og troede at du havde for travlt til blog-indlæg....og så var det mig, der havde "mistet" dig i svinget....godt at læse om dit nye job, godt at læse om brormands sommerhuskøb...og hvad jeg elles lige havde misset...ved da ikke hvad der lige var sket.

Sister Bonde sagde ...

Mona - nu bliver det godt og det er skønt at lege.

Velbekomme Jette - sku det være en anden gang.

Anne - man skal ikke tro, men vide og hvis du havde tabt mig i et sving, var der godt nok blevet et stort hul. Uha,da,da,da.

Anonym sagde ...

Idéen er rigtig god - skålene er virkeligt smukke - men selve billedet, Sister da, det er bragende godt - og jeg er ligeglad om du tåler, det skal du altså lige ha' at vide! - og hva' er det for noget med farvede glas på påskebordet - noget jeg er gået glip af - det hader jeg jo, véd du ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak, tak og atter tak et cetera - dejligt med roser fra morgenstunden. Synes da at lilla går meget godt til grøn og gult. Nu får vi se, det er slet ikke sikkert de kommer med. Nååååå, så du hader farvet glas - thihihi.

Anonym sagde ...

Nej, det ved da guuud jeg ikke gør - hader farvet glas, jeg elsker glas - i alle farver, og former - jeg hader bare at gå glip af noget ;-D