tirsdag den 4. marts 2008

Det sner

noget så hvidt og inderligt:Billedet er dugfrisk. Det har ellers været det mest vidunderlige solskinsvejr hernede, med blå, blå himmel og blåt hav og lige med ét, så det det sådan ud. Hvem er det som puster? Vil ikke ha det, vil ha forår - nemlig.

11 kommentarer:

NILLE sagde ...

SNER DET???????????? Hold på det - så kommer jeg og bygger en snemand!!!! Hvor hyggeligt! Hvor er I heldige... selvom det er der nok nogle, der ikke synes ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nille - du skal være noget så hjertelig velkommen. Men vil tro sneen er væk, inden du ankommer. Billedet er højst 10 min. gammelt, så jeps, det sner.

Ella sagde ...

Det er da noget sært noget - forår ønskes - nu ;-)

Helle K. sagde ...

Jeg undrede mig over, at vi stort set har haft solskin hele dagen - men det er altså jer som har fået snebygerne :)

Sister Bonde sagde ...

Ella - værre noget, værre noget - du bevægede dig ikke længere ned i indlæggene og opdagede noget spændende?

Jamen nu bryder solen igennem igen - Helle - så der er håb for forår.

Lotten sagde ...

Her startede det også godt med høj sol og blå himmel. så brød et vældigt haglvejr ud og nu er det heldigvis tørvejr igen. For jeg skal ud på cyklen om lidt og jeg har ikke vinterdækkene på ;-)

nina sagde ...

Her skinner solen stadig, blå himmel med forrevne skyer. Det er koldt, og der har været hurtigt svindende snebyger gennem dagen, men det er lyst og alligevel forårsagtigt. Jeg elsker denne skiften. :o)

Donald sagde ...

Der har også været lidt sne og rimglat her, ikke nok til snemænd. Og desuden spredt sol her, så foråret er stadig på vej.

Anonym sagde ...

Hvor søren klager vi henne ;-)

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor er det lyst og smukt - på en og samme tid........ når der er kommet orden i familien så kommer jeg altså forbi - også fordi min bedste veninde bor lige ved siden af dig :-)

Sister Bonde sagde ...

Det har været en hel fantastisk himmeldag i dag og du Marianne - har overskud til kommentarer - wow.