tirsdag den 4. marts 2008

Oprydning

på "skrivebordet":Læste et fint indlæg hos Anja om det at rydde op, læs det endelig, hvis du kommer forbi hende. Men ud fra det indlæg, kunne jeg huske (tænk! ! !), at jeg (i hvert fald) 2 steder på forskellige blogs, har set billeder af "skrivebordet" på bærbare. Her kunne man næsten ikke se det smukke baggrundsbillede, for et væld af ikoner. Ved godt det er individuelt, hvordan man finder sine programmer og hvor man har sine genveje. Men på en pc, findes der så mange muligheder for genveje, at man ikke behøver, at have genveje til programmerne liggende både på "skrivebordet", i proceslinjen og under menupunkt "Programmer". Alt er slettet på viste "skrivebord", lige med undtagelse af skraldespanden, "computer" og en genvej til mine dokumenter. De sidste 2, kunne egentlig også fjernes, for alle genveje ligger i den skjulte bund-proceslinje, som toner frem, når der "peges" med musen.

Har et voldsomt udpræget "system-gen", som er til gene for nogen, og til gavn for andre. Elsker at rydde op og sætte i system, så tingene bliver lettere at gå til - for mig. Men selvfølgelig ikke for alle, og det kan være et kæmpe minus. De få gange, hvor jeg har været ude som vikar, (på kontorer), så ryddes der op og systematiseret, og når vedkommende så kommer tilbage, kan han/hun ikke finde sin "gamle" arbejdsplads. Ikke godt - ikke godt.

Min kære husbond, har foreslået, at jeg starter et firma, hvor jeg kører rundt til "små" kontorer og måske kunne tjene penge på mit oprydning/system-gen. Hmmmmm. "Ryd op i dit rod - ryd op i dit liv" - kunne firmaet hedde ;o)

16 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Hva' tager du så i timen?? For DÆLEN jeg har brug for et spark - og det er ikke så meget mit virtuelle rod vi snakker om... det er alt dte andet. HAHAHAHA. Nå, måske til weekenden... ;-)

Madame sagde ...

Hvis du kan lide at rydde op, tror jeg, at dit firma ville få kæmpe succes! For mange mennesker hader som pesten at rydde op :O)

etceterablog sagde ...

Sku' vi gå sammen om det firma - jeg har det jo lidt (meget) på samme måde - så kunne du dække Sjælland og jeg Jylland - og så ku' vi mødes når der var opgaver på Fyn :-)

Sister Bonde sagde ...

Special price for family and friends . . . . can kick to.

Elsker dig Madame

et cetera - det er sgu da det vi gør. Det er anden gang du foreslår kompagniskab med mig, så nu må det være. Simpelthen.

Kagekonen sagde ...

uh... sister, du skulle være så velkommen her. Kan man betale med kage???

Anne sagde ...

Se her kunne vi, hvis jeg bestemte slå to fluer med et smæk sister bonde...du vil gerne arbejde på et bibliotek (mener jeg at have læst hos dig engang?)....det "drev" vi kører på er ganske rodet, men ingen har den nødvendige tid til at rydde op...tror da lige jeg vil tale med min leder:-)

Sister Bonde sagde ...

Søde kagekone - nix den går ikke, desværre - er bagerdatter og kan simpelthen ikke tåle det. Men mon ikke vi kan finde ud af noget - det tror jeg. Knus til dig.

Anne - er på vej - hvis I kalder ;o)

johanne sagde ...

Der er også en ledig stilling hos mig. Rydder du også op i billeder på computeren? Jeg kan ikke tage mig sammen til at få sat dem i system, så nu er der altså alt for mange, der ligger og roder, skulle jeg hilse og sige.

Start I to bare det firma op. Behovet er til stede overalt.

Donald sagde ...

Der er grænser for, hvad man kan rydde op. Der skal også være noget til arkæologerne:-)
Men det er godt at kunne nyde et billede som baggrund på sin computer. Jeg har fundet et nyt baggrundsegnet et hver 3 - 4 måned, og det vil jeg blive ved med.

Valdemarsro sagde ...

Det ville blive en kæmpe succes med sådan et firma.
Det ville virkelig også kunne effektivisere mange virksomheder hvis de fik ryddet ordentligt op i skuffer, skabe og arkiver!

Sister Bonde sagde ...

Johanne - jeg rydder op i ALT - men hører du til Sjælland el. Jylland? Pinligt spørgsmål, men det er jo om det er mig el. et cetera, som skal komme ;o)

Donald - you are my man - altså når Jens ikke hører det :D
Skal huske dine lovord.

Sister Bonde sagde ...

Valdemarsro - vildt dejligt, at få al den dejlige repons. Må i gang simpelthen ;o)

johanne sagde ...

Jamen....Ka´ I da ikke bare komme begge to. Men ring lige i forvejen, for jeg skal lige nå at rydde op i hus, have, skabe m.m. :-)

Sister Bonde sagde ...

Johanne - det er godt med dig ;o) Vi må finde ud af noget - helt bestemt.

Anja ligenu sagde ...

Med garanti. Du har et stenbukke-gen!

Det er forresten en dårlig idé at have skrivebordet fyldt med sager - det trækker energi. Også hvis det er det virkelige skrivebord ;-)

Sister Bonde sagde ...

Det er muligt Anja - kender jeg ikke så meget til - men jeg er vægt.
Nemlig, det er en dårlig ide, men ses overalt, stort set. Tak til dig.