fredag den 28. marts 2008

Endnu en

tilståelse: Jeg ææææælsker prøver, med alle mulige lækkerier i. De er da geniale til at have med på rejser, hvis man ikke er fanatiker og skal lige bestemt have det og det mærke. Tror I der er nok til den kommende rejse?Det er jeg ikke, når jeg skal ud og rejse (altså fanatiker), så skal der bare være til de dage, jeg er væk, og så er det fuldstændigt underordnet, hvad der bruges. Derfor var glæden stor i dag, hvor der ud af det nyindkøbte Billedblad, faldt en prøve fra ELITE shampoo ud. Den er faktisk ret god og kan pt. købes i Netto.

Glæden ved disse små prøver fik jeg foræret, da jeg blev 40 (mange år siden ;o). Min veninde havde støvsuget samtlige matas og stormagasiner for prøver, i gennem lang tid. Hun forærede mig dem alle i en smuk kurv - lykke er.

10 kommentarer:

et cetera sagde ...

Hvor er det mærkeligt - (nej, det er ej - det er jo sådan det ér med os to) - men jeg gør præcis det samme. Jeg beder altid om prøver når jeg køber ind - til mig selv eller til gaver, af de dyre mærker - og jeg hiver altid prøverne i bladene ud også ... det er nemlig genialt til flyrejser ... ;-) Det med kurven er da den sødeste idé jeg har hørt længe forøvrigt!

Deborah sagde ...

Det er nemlig rigtigt!!! Jeg samler også prøver af samme årsag. Genial ide. God weekend!

Lotten sagde ...

Jeg tror faktisk, vi er mange, der har det sådan ;-) Jeg når bare sjældent at samle så mange sammen, for jeg bruger dem rask væk.

kokken pipper sagde ...

Åhhhh sister - nu ved jeg hvorfor du er så smuk :-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - jeg beder aldrig om nogen - for alle ved efterhånden, at jeg er så glad for dem, at det vælter ind.
Derfor Lotten, er der så mange, for jeg bruger virkelig mange, også når vi er i sommerhuset.

I lige måde Deborah - god weekend til dig.

Åhhhhh, og i lige måde skønne fr. pipkokloppop ;o)

Anonym sagde ...

Når jeg køber ind hos Body Shop, så får jeg ofte prøver og toilettasker og alverdens ting, og disse små gaver er jo aldrig beregnet til mænd. For fremtiden sender jeg dem bare til dig.....:)

Ok, spøg til side. Jeg siger altid pænt nej tak!

Olines sagde ...

Et imponerende lager du der har samlet! Her hos mig bliver de hurtig brugt, der er altid 1 eller 2 af de 3 piger der lige skal prøve...

Anemone sagde ...

God kveld kjære venn.

Nå har denne damen lest en halv meter i denne stadig forunderlige og flotte blogg. Har ikke fått blogget så mye i de siste dagene, så mange innlegg har gått meg hus forbi.

Ser været er i stadig forandring også hos deg, du har begynt å jobbe, og Jensegutten er i full fart (om noe veldig tidlig, spør du meg).

Og prøver ja... var så tørr i huden forleden at jeg gikk innom noen parfymeri i trondheim for å få noen prøver på ulike dagkremer. Synes de må prøves først for å se om de passer til min hud. Var i alle fall innom 4 parfymeri på den handlerunden, og alle "ekspertene" hadde ulike formeninger om hva som passet til min hud (?????) vel hjemme, og etter noen ukers prøving viste det seg at en fra Helena Rubinstein virket meget god, men pris sa du..., ca 800 kroner !!! Dermed; "nei, takk!!" fra meg. Det er det ikke verd, for SÅ til underverker gjør den sikkert ikke desverre.

Men har du da samlet alle disse prøver i så lang tid, må du da begynne å bruke av dem... hvis ikke tørker det jo helt inn.

Husker min gamle mormor jeg som gjemte så på noen dråper med Chanel nr 5. at den bare sto å dunstet bort.... Og nå har hun dusnstet bort også gitt. Vel vel...

klem herfra en fredag kveld.

Shabby - Marianne sagde ...

Efter jeg så om dine prøve samlinger sagde jeg til husbonden når han et par gange om mdr. overnatter på hotel. Husk lige prøverne med hjem - jeg vil også ligesom Sister....Han er kommet hjem med 2 ørevatpinde i en lukket pose og verdens mindste håndsæbe. De øvrige steder var der fastgjort plejeprodukter. Syntes du ikke det er snyd? :-)

Sister Bonde sagde ...

Jens - det er ikke en spøg, det GØR du bare, det er jo netop derfor jeg har så mange, fordi jeg får, og jeg ELSKER det bare mere end noget andet - knus til dig.

Oline - datteren er flyttet hjemmefra, så jeg har dem for mig selv ;o)

Søde Anemone - din rose gemmer jeg dybt inde, det er så smukke ord, som jeg ikke føler mig fortjent til. Klem til dig.
Prøverne når ikke at tøre ud, de bliver brugt alle sammen, og dem du ser på billedet er ikke gamle - overhovedet. Og man skal ikke gemme til man bliver gammel, tror jeg skrev et indlæg om det. OperaJens kan nok finde det ;D

Åhhhhh, Marianne - tusind tak for aftenens kæmpegrin, jamen maverne hopper fortsat mens jeg skriver. Knus til Michael og han må ha et lille billede i sin pung, så han kan huske, hvad det er han skal hjembringe.