fredag den 28. marts 2008

Dejlig morgen

at stå op til, kl. 5:25, skal jo til at vende sig til sommertiden, skønt ord. Tænk at det startede helt tilbage i 1980, er næsten ikke til at forstå. På køkkenbordet lå denne besked, uden de sædvanlige kærlige ord:
Ikke mange timer, at holde fri, når man først er hjemme fra arbejdet ved 17-tiden. Men sådan er det, når man er på vagt døgnet rundt og har valgt, at bo 100 km. fra sin arbejdsplads. Håber at han kommer hjem tidligt, en powernap inden X-factor vil nok være kærkommen.

Sønnen og jeg så "offscreen" i går aftes. Den havde jeg godt nok set frem, for sikke med flotte anmeldelser, den fik da den udkom. "Nicolas er gift med Lene, og hun er dødtræt af deres ægteskab. Det vil Nicolas gerne ændre, så han begynder at lave en kærlighedsfilm med sig selv og Lene i hovedrollerne. Projektet tager dog overhånd, og snart er alle dødtrætte af Nicolas og hans kamera. Lene flygter til Berlin. Nicolas rejser efter hende besat af tanken om at få hende tilbage - og besat af at få det hele i kassen!"Sønnen, som er uddannet inden for filmbranchen, havde ikke set den, hans kommentar bagefter: "den var væmmelig". Det var den, men også meget smuk og flot lavet. Nicolas spiller helt fantastisk, han giver alt, hvad der gives kan.

14 kommentarer:

Olines sagde ...

Du er tidlig igang idag! Kan du have en rigtig god dag og jeg håber I alle er samlet til afgørelsen i aften!

Sister Bonde sagde ...

Olines - det er jeg som regel altid, nyder mine morgner, hvor jeg sidder bag skærmen og skriver dagens første indlæg.
I lige måde god dag til dig og ja, jeg håber vi er samlet ;o)

Anonym sagde ...

Du er godt nok tidlig på den! Det er lidt for tidlig for mig, selv om det er dejligt at se lyset ta´ over.

Sister Bonde sagde ...

Nyder bare så meget, at stå op med solen Henry, lærer aldrig at sove længe.

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg håber at din Jens passer godt på sig selv... og kobler af når han er hjemme. Hans besked minder mig på mange måder om Michaels job situation :-)

Anette B sagde ...

Han har langt på job din mand - men har har vel vænnet sig til det. Håber han får hvilet inden X-factor finalen. God fredag.

Sister Bonde sagde ...

Marianne - du har så evigt ret. Skal nok holde om ham og i ørene, når han kommer hjem.

Ca. 200 km. hver dag Anette og han har vænnet sig til køreturen, tror faktisk at han kobler af og nyder freden på turen. I lige måde til dig.

Madame sagde ...

Det bliver slemt, når vi skal vænne os til sommeritd på mandag - det er en god idé, at du tager det lidt i etaper. Vi skal også se X-factor, det bliver meget spændende, og vi holder med Martin. Jeg har slidt grundigt på YouTube :O)

NILLE sagde ...

Det er ikke morgen, Sister - det er midt om natten!!! Kl. 5.25????? Er det i morgen vi skal skifte - åh gud... en times mindre søvn søndag!

PS! Ser, at du har ændret det med det arbejdsløse i profilen... GODT!!!!

Lotten sagde ...

5.25!!!!
Der var jeg godt nok ikke blevet menneske endnu. De mange km på cykel denne uge har virket som en forhammer på mig, så jeg sover som en kampesten lige til vækkeuret spiller op til en ny dag kl. 7.

Hav en dejlig solskinsdag :-)

Jette H sagde ...

Måske vi skulle mixes lidt, hvad morgener angår... er absolut ikke til meget før efter 9 - 9.30, men kan så klare den til et godt stykke efter midnat ;)

Sister Bonde sagde ...

Madame - det bliver da ikke slemt, det bliver dejligt. Tror også mest på Martin.

Morgenstund har guld i mund, og guld betyder glæde - Nille - kan synges med lidt held ;o)
Du holder da også øje med det hele, skønt.

Det må altså være skønt, med al den motion Lotten, du er da bare helt bidt, så én her får dårlig samvittighed. Nå pyt, jeg får gået det, som der er behov for. I lige måde skøn dag.

Se, det er jo lige der forskellen er Jette, det kan jeg ikke og har aldrig kunnet. Desværre, for ofte er det jo der de gode film kommer, men nu lånes de så bare i stedet for.

et cetera sagde ...

Jens har afstand som min husbond havde - i over 20 år - og han nød turene frem og tilbage som du skriver, Jens også gør - men han nyder også nu hvor han har 1 km på arbejde. Til gengæld arbejder han ikke en tøddel mindre - men der er langt større fleksibilitet i hans mødetider ;-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - nu bad du om en anmeldelse af offscreen - det fik du, kan den bruges?
Jens kom først hjem kl. 15:30 og blev smidt direkte i seng. Arbejdsdag på 12½ time - uhørt. Nu laves der mad, så vi kan nyde at se x-factor i fred og ro. Sønnen er taget til byen - yes.