torsdag den 27. marts 2008

Det går da

meget godt (jydsk), hvis der er nogen, som har "savnet", at læse noget om, hvordan det går med min "smiden-ud-på-arbejdsmarkeds-prøvning". Beliggenheden kan der ikke klages på:
Det er altså så pragtfulde lokaler, at gå rundt i og man kan se, at mange "bare" kommer derind for at se dette dejlige hus. Der er et helt vidunderligt lys i hele bygningen:

Det er bossen, som sidder ved skranken og styrer hele butikken. I dag øjnede jeg den store chance, den ene bogbuschauffør var syg. Bossen skulle lige finde ud af det ene og det andet, og tænkte overhovedet ikke på lille mig, som jo havde tilbudt, at jeg kunne, hvis det var. Det var det ikke, desværre. Det er som om, at man ikke rigtig tror på, at jeg kan og vil. Hmmmmm. Skal jeg bortføre bussen, bare for at vise, at jeg kan?

Men noget jeg kan, er at servicere de ældre borgere, som beder om hjælp. I dag var der en ældre dame, som havde købt en helt ny computer (aldrig haft én før - det er s.. frisk): "Og jeg har overhovedet ikke forstand på det, kan du hjælpe?". Mente hun skulle melde sig på et kursus og ikke trække i bjergbestiningsstøvlerne for at læse om det, men var sød og bad hende henvende sig til bibliotekaren ;o) De ældre damer, er fra Jens barndomshjem, mon de er penge værd? Eller skal jeg sende dem til den gamle by i Århus, kom med et forslag.

18 kommentarer:

et cetera sagde ...

Dejlige omgivelser ... Jeg er bare lidt "træt" af at høre, at de ikke helt kan udnytte "guldklumpen" de har fået indenfor dørene - men mon ikke det kommer ;-) Jeg har desværre ikke forstand på antikviteter - men tror du ikke liige du skal omkring nogen der har - bare lige for at få en ekspertvurdering inden du sender dem ud af huset ...

et cetera sagde ...

Neeej, Sister - du holder ALDRIG op med at glæde og forbavse mig!!! Har du "Den lille prins" liggende på natbordet? Det må være én af verdens 10 bedste - og smukkeste - bøger :-)

Sister Bonde sagde ...

Tror også det kommer, ellers ringer jeg bare efter min Aalborgske bodygaurd (el. hvordan det nu staves ;o)

Yes, synes jeg lige burde læse den igen, kan næsten ikke huske den. Men nu har jeg 2 bøger med hjem i dag, så mon ikke den fortrækker.

et cetera sagde ...

Du har to! bodyguards fra det aalborgensiske - tror jeg nok det hedder:-) - Bibo og mig!

NILLE sagde ...

Det er altså smukke omgivelser - tænkte godt på igår hvordan det gik med det job-noget... og hvornår vi hørte noget! Det med bussen kommer nok - har du vist dem billederne af din truck? Lol!

Dukkerne ville jeg helt bestemt beholde - værdi eller ej! De er smukke....

Sister Bonde sagde ...

Har du spurgt bibo? Tak for at lære mig at stave, men husker det desværre aldrig ;o)

Meget smukke Nille - det går fint - måske jeg skulle vise billeder, NEJ helt ærligt, det skulle da ikke være nødvendigt. Kørekortet må da være nok.
OK, du bestemmer, vi beholder. Men måske skulle jeg sende et billede ind til "Hva det værd?"

Kom så igang sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig at se dig bag rattet i en bus Jeg kunne forestille mig dig med hornet i bund, hvis den langsommede trafif ikke kunne humme sig.

Sister Bonde sagde ...

Helt ærligt Conny - hvordan kan det da lige være at du kommer på den tanke ;o)

Kom så igang sagde ...

Fordi du på mig, virker som en der krudt i bagen, det kunne godt bruge lidt af

jensdrejer sagde ...

Inden du bestemmer hvad du vil gøre med dukkerne, så synes jeg også at du skal få dem vurderet. Så kan du beslutte dig senere.

Jeg læste "Den lille prins" for et par dage siden - for første gang!

Anne sagde ...

Sister BOnde, bare hold fast....og bliv ved med at fortælle at du kan køre bus, kan undervise i edb. for begyndere/øvede, kan hjælpe med blogs....ellers melder jeg mig i gruppen af bodyguards (var det sådan det skulle staves?) kh. hende der også lige måtte fortælle at en sygehjælper-optiker havde noget at tilbyde et bibliotek :-)

Sister Bonde sagde ...

Jens - sender et billede til "Hvad er det værd", måske de kan bruge dem inde i studiet.
Er ikke kommet igang med den lille prins endnu, men sker måske her i weekenden. Kunne du li' den?

Anne - jeg underviser ikke nogen som helst. Flot dem som kan og gør, det er ikke mig. Men jeg "hører", hvad du siger, og stikker nok nærmere en finger i jorden. Har det med at bruse for meget frem, så skal nok lige stramme tøjlerne. Men tak for tilbuddet om extra bodyguards, det kan man altid bruge.

Conny - du har ret, jeg sender lidt krudt ;o)

Anne sagde ...

:-) godt du hørte og ikke bare læste mine ord, det var dejligt(smiler til dig :-)) for vi mennesker kan så meget, bare vi få lov .
Hav en god weekend

Sister Bonde sagde ...

Det er jo heldigvis det vi kan - tak og i lige måde Anne.

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg syntes at du en dag skulle låne den største "mother-fucker" trucker du kan opstøve og så komme kørende i bil til arbejdet :-)
Jeg regner med at du vil have de dukker til Århus - fordi de er der fra. llers er det Nationalmuseet i Brede, der kunne have en meget stor interesse. Nu har jeg selv forsket i legetøj og været med til at lave udstillingen om legetøj på Nationalmuseet. jeg har endnu ikke set de dukker før. Er der en historie til dem?

Sister Bonde sagde ...

Marianne - det er da lige det jeg gør. Knus til dig.

Skal forhøre swester om hun kan historien om dukkerne. Whaw, hvis du kan hjælpe. Altså den her blogverden.

jensdrejer sagde ...

"Den lille prins" er en skøn bog. Jeg nød den - men jeg tror at jeg vil nyde den endnu mere næste gang jeg læser den. Jeg tror det er en af de bøger som bliver bedre og bedre hver gang man læser den.

Held og lykke med "Hvad er det værd". Jeg håber du skriver et indlæg, når du hører fra dem.

Sister Bonde sagde ...

Jens - det gør jeg da. Har lige hørt fra Jens søster, at hun har én af dem, og de er fra deres farmors tid, nok før, og at de skulle være brugt til at holde æggene varme. Spændende.