torsdag den 27. marts 2008

Rene hjerter

sad vi alle 3 og så i går eftermiddags, og det hører godt nok til sjældenhederne. Altså at vi sætter os ned og ser en film - på det tidspunkt. Men lige pt. er der jo et eldorado af film, igennem mine hænder dagligt på biblioteket, så man lader sig friste. Hele dagen væltede der tunge snefnug ned over det lille hjem, så er det da hyggeligt, at sætte sig under plaiden, lytte til ildens knitren og se film.
Filmen kort fortalt: "Kriss er psykisk syg og indlagt på den lukkede afdeling. For Kriss er verden enten god eller ond - præcist som i den gamle sort/hvide film "Rene Hjerter", som han ser igen og igen. En dag finder Kriss ud af, at filmens Linda findes i virkeligheden, og sammen med vennen Willy flygter han fra afdelingen for at finde hende".

Må her komme med en tilståelse: Har været totalt vild med Anden, siden vi så ham i stykket: "Simon" på Østre Gasværk. Mage til præstation, skal der ledes længe efter.

Efter aftensmaden, som sønnen stod for (dejligt), gik vi en lang tur i det smukke landskab og nød aftengløden på himlen. Frost og sne er nu skønt - bare én gang i mellem.

6 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg er også en stor And fan - efter præstationen som Simon og den DvD igår var den ikke også et mesterstykke? Optaget på amager forresten.

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Marianne - og så lige Englandsvej, det var sjovt. Ved ikke lige om den var et mesterstykke, men Anden spiller fantastisk.

et cetera sagde ...

Lyder som en perfekt eftermiddag og aften ...
Begge børnene her i huset ææælske Anden - og jeg har da ikke kunnet undgå at grine med et par gange. Har endnu ikke set filmen - men synes at erindre at Anders fik rigtigt go'e anmeldelser?

Sister Bonde sagde ...

Det var bare så dejligt et cetera. Ved ikke/el. kan ikke huske mht. anmeldelser, men det er en fin film. I dag er "offscreen" m/Nicolas Bro og "Dear Wendy" af Thomas Vinterberg med hjem i tasken og en bog og en cd. Dejligt.

et cetera sagde ...

Husbond stod med "Offscreen" sidst vi var på BlockBuster-raid - men vi havde fundet stakke, så den røg tilbage. Vil MEGET gerne ha' lille anmeldelse ...

Sister Bonde sagde ...

Coming up