lørdag den 1. marts 2008

I plages lige

med billeder fra endnu en vidunderlig tur til Møns Klint (Mr. Klinton på ovenstående billede ;o). Underordnet, hvordan vejret er, så er farverne, vandet, luften og det hele bare vidunderligt. Man skulle tro, jeg bliver betalt for at reklamere for Klinten - det gør jeg ikke - men fascinationen er der hver gang. God tur og fornøjelse med billederne.
Der er altså meget langt ned, og flere er døde, ved at være sådanne vovehalse, som ham her.

Her bliver jeg bedt om at smile - og det gør jeg.
Der fotograferes nyudsprungne blå anemoner. Turen endte hos vore ynglingsslagter i Stege, hvor brormand gav en vidunderlig middag. Dejlig dag.

9 kommentarer:

NILLE sagde ...

Uanset vejret er det skønt at komme ud i den friske luft! Den trappe er jo helt skulpturel - meget smuk... og sikrere end at springe rundt i træerne ;-)

Hav en dejlig lørdag aften med al det friske luft i hovedet!

Anette B sagde ...

Du plager ikke mig med dine dejlige billeder. Faktisk er de rigtig gode og gir mig lyst til at besøge stedet!

Mona sagde ...

Smukt!

Jeg vil glæde mig til at gense området, når jeg skal der ned med mit arbejde. :D

Sister Bonde sagde ...

Nille - det er det, og brormand nød også at se den irl. Han sprang nu ikke så meget, stod meget stille, men altså, der skal ingenting til, så var han smuttet.

Kom tidligt i seng, så ser først hertil morgen dit ønske ;o)

Afsted med dig Anette - du vil ikke fortryde det.

Håber at du får en skøn tur Mona :-)

Anja ligenu sagde ...

Hvor er du heldig! Hvor er der smukt! Selvom vi her i Sydhavnen (og det tror kun få på) har adgang til forholdsvis store uspolerede naturområder, så er klinten dér så meget mere...så åben og fremstrakt.

Så kan man meget bedre trække vejret!

Dejlige fotos!

Sister Bonde sagde ...

Anja - hvis du mener jeg er heldig, ved at bo så tæt på et af Danmarks helt unikke steder, så har du så ret. Det bedste er - at vi bruger det ofte og gerne.
Tusind tak for rosen til billeder, brormand har taget 2 af dem.

etceterablog sagde ...

Du tager altid dejlige billeder - men billedet med trapperne og træerne er jeg denne gang og især helt vild pga den "grafiske" kvalitet - det er lige til en forstørrelse og en sort ramme - og op på væggen :-)

Sister Bonde sagde ...

Det er jo mig, der står på toppen af trappen, så dermed er jeg ikke fotografen, men derimod brormand. Men mon ikke han giver tilladelse til ophængning - det tror jeg - skal jeg spørge?

etceterablog sagde ...

Ja, så skulle det jo nok liige passe, at det liige bestemt ikke var ét af dine billeder - men du ER "the champion" - de sidste billeder fra klinten er uovertrufne!!!