lørdag den 22. marts 2008

På shoppetur

- bare fordi behovet var der, og det skulle være i dag. Jens GAD ikke, men det gjorde sønnen.
Lampen, som står bag ved rammen, var jeg lige ved og næsten at købe. Har haft et godt øje til den længe, for dens fod ligner min kubus-lysestage. Men den var desværre for lille, til det den skulle bruges til.Har man set mage for skønne farver? Ét eller andet sted, må det da være dejligt, at være dekoratør sådan et sted.Et cetera mener, at vores soveværelse trænger til nye lamper - det gør det også - kan altså bare ikke finde dem, som det skal være. Der var godt nok mange smukke og egnede, men sønnen rystede på hovedet konstant.

Næste gang der er behov for indkøb, skal Malene med. Tænkte om jeg skulle ringe til hende, for at høre, hvilken farve de ønskede pyntepuder skulle have og hvad sker? "Hej Mor, hvad laver du?" - Står lige og kigger på puder til dig, skat. Jeps, der er noget i de højere luftlag og det er skønt. Håber snart det kære barn har tid, til at tage med i byen, når mor har behov ;o)

Fik købt sengelinned, nye dyner til sønnen og mig, hovedpuder, pyntepuder, sort kurv til brugte aviser og det mest perfekte badeforhæng til kr. 25, som kunne deles i 2, så vi har et frisk til senere.

9 kommentarer:

NILLE sagde ...

Altså - det lyserøde giver mig vist hjertekvababbelse ;-) Det harmonerer ikke rigtigt med mit temperament tror jeg... men det ser flot ud med alle farvetonerne! Den sorte lampe kunne jeg til gengæld meget godt forelske mig i... jeg skal jo have lamper omkring de pærer lysmanden har hængt op... nååhhh - det er jo i loftet... øv!!!

PS! Sister - hvordan får du den til at snakke så sødt til mig: "Fantastisk god idé...."?

Hav en dejlig aften godt tilbagelænet i de nye puder!

Stine sagde ...

Jeg ville elske at være dekoratør - jeg er vild med det lyserøde og lilla tilbehør :-)

Fortsat god lampejagt...

Shabby - Marianne sagde ...

Den farverige afdeling kender jeg en der var gået amok i :-)

Bambi72 sagde ...

Altså med sådanne billeder, får man da helt lyst til at komme på shoppetur...

Sister Bonde sagde ...

Nille - det går ikke med dit hjerte, ikke se på det billede mere. Har linket til lampe og kubus-stage, men kig på boconcept.dk, de har mange lækre hængelamper og måske de leverer til bruxelles.
Du må lige forklare den PS, forstår ikke helt "den".
Tak, men de nye puder er til datteren, så de er pakket ind ;o)

Stine - nemlig - og jagten fortsætter.

Marianne - tror vi er mange der kender denne "ene" ;o)

Afsted med dig Bambi - det behøver jo ikke at koste noget - bare ose.

et cetera sagde ...

Nej, nej, nej, nej - hvor ville jeg bare godt ha' været med!!! Det er altså også for træls nogle gange, at vi ikke bor lidt tættere på hinanden! Det med lamperne, søde, var da ikke fordi jeg ikke synes de var fine dem I har - men mere fordi I mangler godt læselys :-)

Sister Bonde sagde ...

Jo, jo, jo, jo - det skulle du også ha været, men du kan jo ikke med din fod.
Ved det da godt - søde - de er nemlig så rædselsfulde, og hører ingen steder hjemme. Har aldrig haft "rigtige" sengelamper, så jagten fortsætter. Knus

NILLE sagde ...

Der ligger faktisk en BoConcept ikke langt fra mig - og jeg HAR forelsket mig i et par af deres ting. De er anderledes og smukke.... og ikke billige ;-)

Mit PS refererede til den tekst der står under Efterlad en kommentar herover og også i linket under dine indlæg! Det er så hyggeligt og personligt...

Sister Bonde sagde ...

Nillepige - så er jeg med - sender en mail, om hvordan du gør.

Vi har købt vores sofabord i Boconcept og er supertilfredse med det.