tirsdag den 25. marts 2008

Påskepynten blev

pillet ned i går, der er stort set intet gult tilbage. Alt er pakket og sat på loftet, så kan det hygge sig sammen med julepynten så længe. Men der er et spørgsmål, som der måske er nogen, som kan hjælpe med. Da Jens og hans søster var små, fik de hvert år til Påske en keramik-kylling/høne/hane i stedet for et påskeæg (stakkels børn). Men i dag er det en glæde, at sætte dem på påskebordet, for hver eneste er unik. Søster siger, at de blev købt i Illum og hver enkelt er præget med DENMARK i bunden.Er der nogen, som har en ide om, hvem kunstneren kan være?

21 kommentarer:

et cetera sagde ...

Nej, det aner jeg ikke - jeg er jo ikke fra "de kanter" - og jeg har heller aldrig hørt om traditionen før, men den er fin - og samlingen er lige så - rigtig fin, endda!

Shabby - Marianne sagde ...

utroligt at de har overlevet :-)

Sister Bonde sagde ...

Knapt nok trykket på udgiv knappen, så er I der - kære tøser. Det er en meget skøn samling og den pynter så godt på påskebordet og yes, det er utroligt de har overlevet uden skår.

Bambi72 sagde ...

Vil give dig helt ret... Stakkels børn... Men på den anden side, så har de jo fornøjet meget mere en chokoladen ville :-D

et cetera sagde ...

Søde Sister - når "du" er lagt i Google Reader - så véd jeg jo lige på minuttet næsten hvornår du har udgivet - hvis jeg ellers sidder ved skærmen ... Skal jeg ikke lige gi' et lille "kårsås" :-)

kokken pipper sagde ...

Flotte kyllinger og en god ide - når man er blevet voksen ;-) Kender ikke kunstneren - men de er godt nok sjove... god dag til dig :-)

Sister Bonde sagde ...

Bambi - bare så synd, at det næsten er utilgiveligt, at gøre sådan noget mod børn ;o)

Et cetera - tager gerne i mod et kårsås, men lige nu må jeg af sted på arbejde, yes, yes.

Nemlig fr. pipkok, det hører til hos voksne, og det er bare så søde. I lige måde skøn dag.

Anne sagde ...

Sister BOnde, jeg ved heller ikke hvem kunstneren er, men jeg tror jeg ville spørge i Illum, måske en eller anden der ved besked?
Hvor er de dog fine...

jensdrejer sagde ...

Har ingen ide om kunstneren! Det kan godt være at ungerne ikke var så begejstrede dengang, men jeg synes egentlig det er god ide med sådan en påskegave.

Sister Bonde sagde ...

Anne - god ide men de er jo 45-50 år gamle, så deeeeeetttt. Fine og skønne er de.

Du har helt ret Jens, men kunne man ikke OGSÅ have give et chokoladepåskeæg?

Helle K. sagde ...

Hold da op - sådan en kylling har jeg, den fik jeg da jeg var 1 år gammel... jeg ved desværre heller ikke hvem kunstneren er. :)

Sister Bonde sagde ...

Ejjjj, hvor morsomt Helle, er den til salg ;o)

Helle K. sagde ...

Nixen Bixen - det er noget af det eneste fra min barndom, som jeg har haft lyst til at gemme.

Sister Bonde sagde ...

Det er helt ok Helle, det var altså også for sjov ;o)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Nej, hvor morsomt! Nu skal jeg bare lige komme i tanker om hvis blog jeg kommenterede paa i gaar; hun havde nemlig faaet saadan en lille kylling af sin tandlaege. Taenke, taenke, taenke - hvem var det nu det var?

Sister Bonde sagde ...

Det vil jeg glæde mig meget til, om du kunne huske det Tina. Er du vores guide i London om et par uger ;o)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Ahemmmm... hvor morsomt - det er sgi da hos Helle K, men det har I allerede diskuteret, kan jeg se ovenfor. Hvornaar kommer du til London? Kan jeg, saa guider jeg gerne. :)

Sister Bonde sagde ...

Godt nok sødt af dig Tina - har været ovre og se Helles kylling. Du skal ikke tænke på os, det var for sjov ;o) Jens guider, lægger begravet i bøger om London og laver planer for, hvad vi SKAL se. Det er hans første tur, men min fjerde. Hold øje med bloggen, så finder du af af, hvornår vi nærmer os :D

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jamen jeg mente det da. Jeg har i tidernes morgen vaeret guide i London...
Det kunne da vaere hyggelig at moedes til en bid lunch eller en pint, under alle omstaendigheder. Jeg holder oeje. :)

Sister Bonde sagde ...

Har lidt læst dit generøse tilbud højt for Jens, og han siger det kunne være spændende. Vi ankommer den 21. april og den 22. april skal vi se den der berømte grav i O2, eller Jens skal. Det er hans føsdagsgave, jeg følger bare med ;o)

Lisbeth Damgaard sagde ...

Vibeke Utke Ramsing, keramisk atelier, står der på en rund sølv label med blåt tryk i bunden af en af mine. Arvet af min nabo gamle nabo Inge, som elskede påske og julepynt : )

Vh Lisbeth