mandag den 24. marts 2008

Hvis man ikke

kan sige noget pænt, bør man holde sin mund. Her i blog-verdenen burde det være: Hvis man ikke kan skrive noget pænt, bør man lade være. Har lige besøgt - for mig - en kær blog, hvor en anonym skriver: "Og således mistede du et par besøgende - men du kan jo være ligeglad - der er sikkert mange som gider at høre på dit psykiatrisk-fibromyalgiske selvfede pangasiusbræk!"
Helt, helt ærligt, det hører ingen steder hjemme. Det burde ikke være nødvendigt, at svine hinanden til på den måde.

Mon der er én mulvarp, som har fået ondt i hovedet?

33 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Jeg bliver både vred og ked af det - hvis man ikke kan li' en bestemt blog, så kan man jo bare holde sig væk. Der er jo ingen af os, som har brug for at blive jordet.

Sister Bonde sagde ...

Lige præcis Helle og mange af os befinder os jo i en sensibel situation, og har dermed ikke behov (det er der ingen der har) for disse bemærkninger.

Shabby - Marianne sagde ...

Det siger mere om personen end den der har bloggen. Der er nogen mennesker der er så "syge" at deres eneste livsindhold er at svine andre til - sikke et fattigt liv de har...

Anette B sagde ...

Jeg er helt enig med dig Sister Bonde. Der er absolut ingen grund til at svine andre til - bare fordi man måske ikke kan li den blog - så må man holde sig væk i stedet!

Jeg kan godt li dén blog - og personen bag!

Anonym sagde ...

Sister Bonde, jeg kan som de øvrige undres over sådanne kommentarer, de hører ingen steder henne. At vi ind imellem får skrevet noget der kan misforståes, kan vi vel ikke undgå, men en sådan svada det er uhørt...
Sig mig spiser du ikke lute fisk?

Pedrsn™ sagde ...

det er jo desværre hverken første eller sidste gang, sådanne skingrende skøre og selvfølgeliga altid anonyme kommentarer, vil forekomme.

det lissom kommer og går - den der momentale sindsyge - hvilket bare bekræfter - at det publikum man har på sin blog - ikke altid er mennesker af "normal" karakter. ;)

GokGok

Sister Bonde sagde ...

Marianne - det er nemlig lige det rette ord, fattige, og hvor er det synd og ærgerligt.

Anette - det er rigtigt, de bør holde sig væk - og du ved åbentbart hvilken blog det er, hvor det er sket. Ville ikke skrive det. Synes hun har nok, at slås med.

Anne - det skrevne ord kan meget nemt misforståes, når man ikke har mimik og tone med. Derfor bør man være ekstra varsom. Lutefisken er til aftenmad ;o)

Pedrsn - velkommen til min blog - et cetera har næsten lige skrevet et indlæg om det, at vi "kun" tror det er de faste kommentatorer, vi har indenom vores blog. Men det er det jo slet, slet ikke.

Frk. Bibo sagde ...

Der findes et lille sødt kryds oppe i højre hjørne af vinduet. Man kan da bare trykke på det, hvis man ikke "bryds" sig om det skrevne ord eller generelt ikke er enig. Der er ingen grund til at svine hinanden til...

Sister Bonde sagde ...

Du har fuldstændig ret frk. bibo, her hos blogspotterne er det et ikon i form af en skaldespand, men mon ikke det gælder det samme. Væk med den/dem.

NILLE sagde ...

Sister, jeg har også lige set kommentaren... jeg ved snart ikke, hvad jeg skal tænke. Det får lyst til at lukke ens blog helt og aldeles! At der så oven i købet er folk, der kommenterer på blogejerens reaktion, når det er så i strid med den tone, de anlægger på deres egne blog hvor de INGEN kommentarer tåler... ja, det er usmageligt!

Sister Bonde sagde ...

Total usmageligt Nille - og du bliver bare, hvor du er ;o) Knus til dig.

Anonym sagde ...

Gang på gang må man undre sig over disse mennesker. Men jeg tror simpelthen ikke det kan undgåes. Sådan er det jo også ude i den virkelige verden. Man møder sympatiske mennesker og man møder usympatiske mennesker, som er både simple og grove.

Jeg hører desvære også til dem som bliver meget påvirket når jeg møder den slags grove og uforskammede mennesker. Men vi kan jo ikke forhindre det.

Det eneste værn med den slags oplevelser, er andre menneskers opbakning. Jeg ved ikke hvem det er, men jeg er sikker på at vedkommende får velfortjent støtte fra mange bedre og mere betænksomme mennesker her i blogland.

Kom så igang sagde ...

Du forstår da skrive et inlæg der kan få os op af stolene.Men du har fulstendig rat og jeg tilslutte mig alt det de andre har skrevet

Sister Bonde sagde ...

Jens - håber rigtig mange læser din kommentar. Tror vi alle bliver berørt, eller det ved jeg, når sådan noget sker.

Godt Conny - og ned i stolen igen med dig ;o)

Anonym sagde ...

Jeg tror ikke at nogen bryder sig om at få ubehagelige kommentarer til ens indlæg. Vi behøver jo ikke alle være enige om al ting, eller ha´ samme interesse, men det giver ikke nogen ret at være undskabsfulde. Jeg har det på samme måde med skraldespanden.
Det burde ikke kun være kommentarer som kan sendes der derned !!! Eller i det mindste burde personer sendes i skammekrogen for en stund

Sister Bonde sagde ...

Henry - for f..... hvor er du god, og hvor har du ret. I skammekrogen med dem. Knus og hils

Newyorkerbyheart sagde ...

Hej Sister!

Tak for denne støtte - og nu er jeg så ikke anonym længere - og det er ok :-)

Mange hilsner
Birthe

Sister Bonde sagde ...

Så inderligt hjertelig velkommen til min blog Birthe, håber at alle kommentarene bekræfter dig i, at du skal og må fortsætte. Ikke lade dig kue, så vinder "de" alt for nemt. Knus til dig

Newyorkerbyheart sagde ...

Tak Sister :-)

De der Lutefisk, hvad er det dog for noget? :-D Har du smagt det før?

Spændt på at følge det...

Mange hilsner
Birthe

Sister Bonde sagde ...

Tak skal du ha Birthe, når du endelig ankommer til min blog, så er det da med manér. 6 x kommentarer, håber det er OK, at jeg slettede de 5 ;o) - som var enslydende. Er du gal, det sprænger jo mit seerantal.
Har smagt det før, synes det er fint og spændende og bestemt ikke noget man får hver dag. Siger aldrig nej til at prøve noget nyt, tænk, hvad man gik glip af ;o)

Deborah sagde ...

Jeg mener HELT sikkert, at man kan tale pænt, men jeg håber, du har læst HELE indlægget og set, at der fra blogskrivers side blev lagt ud med en hård tone. Så lidt selvforskyldt var det altså.

Bambi72 sagde ...

Ja det gælder så vel i tale som i skrift...
Vi skriver jo ikke for at blive svinet til... Men vel mest af alt for sig selv...

johanne sagde ...

I har ret i, at det desværre ikke kan undgåes. Der findes mennesker, som sygeligt synes, det er morsomt at svine andre til. Det er så forfærdelig ærgerligt, fordi vi hver især har så meget glæde af vores blog. ÅH..jeg bliver så vred...(havde selv en grim oplevelse i går aftes, som rystede mig overraskende meget)

Sister Bonde sagde ...

Deborah, jeg har læst hele indlægget.

Bambi - nemlig - mest for vores egen skyld, den digitale dagbog er et kærkomment medie for mange.

Kæreste storesister, det gør mig ondt at læse, håber at du kommer over det, ellers kommer jeg over og hjælper dig med at komme over det ;o) Knus til dig.

johanne sagde ...

Tak, kære sister ..knus tilbage.

Anemone sagde ...

Blir som man sier i norge "Fly forbandet!!" Her inne i blogg verden er ingen leseplikt, og liker man ikke det en ser og leser, er det bare å "klikke" seg videre.

Nei, litt folkeskikk må høre hjemme også i dette media !!!

Og folk blir såret, DET skal en da også tenke på. Hvilke mennesker er det som vil såre andre med sine ord da ???

Sister Bonde sagde ...

Det er uforståeligt Anemone - også at nordmænd spiser lutefisk ;o)

Madame sagde ...

Kære Sister Bonde! Der er et par mennesker med syge sind derude - de ved det bare ikke selv. Og derfor tror jeg desværre ikke, de kan råbes op. Man kan indkredses dem ved hjælp af deres IP-nummer, og og i Wordpress og Haloscan kan man udelukke udvalgte IP-numrede.

Sister Bonde sagde ...

Tak for din fine kommentar Madame - håber at mange får glæde af den :D

et ceera sagde ...

ÅH NEJ, ikke nu igen! Det gør mig så ondt at læse om når det sker ... - og så er der noget jeg ikke helt forstår og som ganske givet må skyldes forskellige opfattelser af humor, tone eller formuleringer: hvis man som "blog-ejer" har forfattet en holdning/synspunkt, som nogle misforstår - berettiger dét så til at man kommenterer ondskabsfuldt og intimiderende? - at der drages i den grad nedladende og dybt sårende bemærkninger om f.eks. blog-ejers helbredstilstand ind i "billedet"?

Sister Bonde sagde ...

Det er utilgiveligt et cetera, i sær det med at inddrage personens sygdom.

Newyorkerbyheart sagde ...

Hej igen Sister!

Undskyld med så mange kommentarer :-D jeg må være blevet så ivrig at jeg har trykket for mange gange på "send" tasten - jeg ville ikke "spamme" din kommentarboks :-)

Hmm, måske man skulle give de lutefisk en chance....

Mange hilsner
Birthe
PS: forresten skøn blog du har :-)

Sister Bonde sagde ...

Det er helt op til dig selv Birthe om du vil forsøge med lutefisk, jeg gør det ikke mere, den var ikke god denne gang. ØV.
Tak for rosen, og kom endelig igen ;o)