tirsdag den 11. marts 2008

Så blev

pakken til en (for mig total) ukendt sendt af sted, håber at indholdet lever op til de meget strenge regler. Her står bl.a. at udgiftsgrænsen er på 50 kr. max, det skulle række til en rimelig fornuftig forsendelse. Her må jeg så melde pas og blive straffet eller blive dømt til udelukkelse til næste år. Portoen blev kr. 33. Her kan alle med alm. skolegang, regne ud, at der så "kun" er kr. 17 tilbage. Det er ikke meget til køb af en påskeglæde. Foreslår derfor en ny øvre max beløbsgrænse til næste år, pga de af PostDanmark hævede portopriser.Første bog lånt på arbejdet d.d. - så spørger jeg lige - kunne det være anderledes?Den store håndbog om kvinders liv og helbred efter 50. Er der nogen derude, som har læst den og hvis, er den værd at læse - kaste sig skrigende over?

13 kommentarer:

Stine sagde ...

Portoen for min pakke til Norge blev på 51,- Allerede der har jeg sprunget budgettet ;) Synes din idé om nye regler tilpasset PostDanmarks priser er en god idé!

Og sikke fin pakken blev!

etceterablog sagde ...

Der er da én der bliver glad, tror jeg - det ligner ihvertfald en hyggelig pakke. Her er ihvertfald én der er glad - for hun fik humør-brev fra sin Sister idag - og det var SÅ dejligt :-)

Sister Bonde sagde ...

Stine - det er jo din skyld - at der forhåbentlig er en, som bliver gladere for den indpakning end for noget bobbelplastik.
51 kr. - ja der ser du - det holder jo ikke en meter. Tak for supporten.

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - wow til postvæsenet - synes efterhånden man skal sende flere uger i forvejen (f.eks. føsdagskort, ansøgninger og des lige), hvis man skal gøre sig forhåbninger om at brevet når frem.

Dejligt, at glæde andre.

Stine sagde ...

Jeg tror godt jeg kan leve med at være skyld i så fin en indpakning ;)

NILLE sagde ...

Jeg skal også sende fra Bruxelles til Danmark - så det kommer vist ikke til at holde med en 50'er... og hvad er en 50'er i dag!?!?!! Men det er jo heller ikke det vigtigste... det bliver hyggeligt at få en pakke!

Så jeg vil faktisk stryge ud for at købe den!

Sister Bonde sagde ...

Nille - det har intet med beløbet at gøre overhovedet - men det at man kan blive straffet, hvis man ikke overholder max beløbet.
Jeg glæder mig også vildt til om posten kommer med noget her ;o)

Sister Bonde sagde ...

Tak - søde Stine.

Helle K. sagde ...

Portoen for min pakke til Norge var 105 kr. så jeg skulle have penge tilbage ;)

Sister Bonde sagde ...

Helle - det er da helt vildt. Post Danmarks monopol burde nedlægges. Det er simpelthen for dyrt.

Deborah sagde ...

Min pakke har da kostet 50,- kr. plus portoen som jeg dog ikke husker, men den skulle til Norge....Så har jeg misforstået :(

Shabby - Marianne sagde ...

Første dag på arbejdet og så tager du det allerede med hjem :-)
Lækker pakke - en heldig modtager kan glæde sig

Sister Bonde sagde ...

Deborah - tror ikke du har misforstået noget - portoen er bare alt for dyr.

Det var nu anden dag Marianne ;o)
Tak for rosen.